Şimdi Ara

HTC One X Turkcell 3G Uygulamalara Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC one X telefonum var ve Türkcell kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadır 3g üzerinden google play dahil hiç bir uygulamaya giriş sağlayamadım. Kurtarma yaptım, android yazılımını yeniden kurdum hatta telefoncular bile anakart arızalı dediler. Türkcell i aradım defalarca bu genel bir sorun düzelecek dediler sonrasında aklıma DNS değiştirmek geldi.

Google play üzerinden DNS değiştirme diye arattım karşıma Türk bir yazılımcının yaptığı https://play.google.com/store/apps/details?id=org.arcsoft.engelsiz adlı uygulama çıktı. Bu uygulama ile VPS üzerinden internete çıktığımdan dolayı hiç bir sorun kalmadı. Eğer başınıza böyle bir sorun gelirse çözüm şimdilik bu umarım birilerine faydalı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdikyurt -- 5 Eylül 2015; 23:19:05 >

• Ben de aynı problemi yaşıyordum. Paylaşım için teşekkür ederim. Bu sebepten olduğunu tahmin etmemiştim. Ayrıca DNSSet (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset) adında bir uygulama daha var bunun için, o da kullanılabilir.
  • Türkcell ile tekrar görüştüm DNS ile ilgili problemin devam ettiğini söyledim evet bu problemin farkındayız son zamanlarda çok çağrı alıyoruz dediler sonrasında bir kaç mobil ayar yaptırdılar telefonu resetleyin düzelir dediler yine nafile nasıl bir sorun anlamadım. Neredeyse anakart değiştiriyordum telefoncu kafayı yedi 3 saat uğraştı neyseki değiştirmemişim yine aynı sorun olacakmış. Aslında Turkcell i sıkıştırmak lazım sonuçta kendileri ile ilgili bir sorun düzeltmeleri gerek.

Neyse sorunu halletmenize sevindim benimde aklıma bir anda geldi nası geldi bende anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.