Şimdi Ara

Htc One X veya İphone 4S ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdiklarimi bir daha bastan okursan eğer, çözünürlüğün kasmaya neden olan birsey oldugunu yazan kisisin diye yazmadigimi anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

yazdiklarimi bir daha bastan okursan eğer, çözünürlüğün kasmaya neden olan birsey oldugunu yazan kisisin diye yazmadigimi anlarsin.

Ben mi hocam? Anlamadim
  • bir soru

ayfon , one x in oynatabildiği oyunları oynatabilirmi ?
    hayır

ayfon, one x in çektiği kalitede video çekebilirmi ?
    hayır

one x, liseli ergen kızların eline alıp benim van iks im var diye hava atacakları bir telefonmu ?
    hayır

ayfon un uygulama marketinin fiyatları androidden 2 kat fazlamı ?
    evet

o kadar firma android kullanırken nedne ayfon farklı olma çabasında ?
    çünkü başka türlü satılmaz.
  • 4s one x'in oynattigi hangi oyunu oynatamiyormus komik olmayın, video çekimi icin donanimhaber'in incelemesini izleyin one x'in video çekiminde nasıl kasilmalar yaşadığını görün, market olayına hiç girmeyin ortada one x falan kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

4s one x'in oynattigi hangi oyunu oynatamiyormus komik olmayın, video çekimi icin donanimhaber'in incelemesini izleyin one x'in video çekiminde nasıl kasilmalar yaşadığını görün, market olayına hiç girmeyin ortada one x falan kalmaz

ne _?
    mağaralar ne durumda ? yeni rom geldi yeni incelemere bak bide 1 romda bu kadar çözüm bulunduysa diğer güncellemelerde uçar bu cihaz.
    sen herhalde çekirdek deyince tuzlu çekirdek geliyor aklına zamanında güzel tel. di ayfon ama artık bazı şeyler kabul edilmeli.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Performans-ve-Pil-video-inceleme-Rom--1284019.htm
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Video-ve-Fotograf-performansi-video-inceleme-One-X-iPhone-4S-karsisinda.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 28 Nisan 2012; 3:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

4s one x'in oynattigi hangi oyunu oynatamiyormus komik olmayın, video çekimi icin donanimhaber'in incelemesini izleyin one x'in video çekiminde nasıl kasilmalar yaşadığını görün, market olayına hiç girmeyin ortada one x falan kalmaz

ne _?
    mağaralar ne durumda ? yeni rom geldi yeni incelemere bak bide 1 romda bu kadar çözüm bulunduysa diğer güncellemelerde uçar bu cihaz.
    sen herhalde çekirdek deyince tuzlu çekirdek geliyor aklına zamanında güzel tel. di ayfon ama artık bazı şeyler kabul edilmeli.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Performans-ve-Pil-video-inceleme-Rom--1284019.htm
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Video-ve-Fotograf-performansi-video-inceleme-One-X-iPhone-4S-karsisinda.htm

Çok duyduk bunları zamanında bizim telefon bilmem kaç çekirdekli iPhone'u bakın kaça katlıyor diye, ne desire hd'ler be sensation'lar tarihin tozlu sayfalarindaki yerini aldılar yakında one x'de onların yanına gidecek. Android deyince bir tek galaxy s2'ye itibar ederim onun dısında iOS varken uzak durulması gereken bir sistem zamanında çok kullandım biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• one x al zaten iphone a benzetmişler. gömülü batarya arka kapak yok telefon tek parça. mikro sim var en üstte iğne ile çıkartılıyor ve kasa malzemesini ben çok beğendim acayip sağlam. menü geçişleri takılıyor ama ics daha yeni. güncellemelerle custom romlarla çözülür ama 4.7 inç ekran ayrı bir olay tek sorun batarya hiç dayanmıyor çünkü telefonu elinden düşüremiyorsun...
  • quote:

quote:

quote:

ne _?

Çok duyduk bunları zamanında bizim telefon bilmem kaç çekirdekli iPhone'u bakın kaça katlıyor diye, ne desire hd'ler be sensation'lar tarihin tozlu sayfalarindaki yerini aldılar yakında one x'de onların yanına gidecek. Android deyince bir tek galaxy s2'ye itibar ederim onun dısında iOS varken uzak durulması gereken bir sistem zamanında çok kullandım biliyorum.

o sizin zevkiniz diycek bişey yok siz devam edin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Why So Serious

Sayfanin yarisindan fazlasi İPhone fan'i. One X çözunurluk sayesinde takilmalar yasiyor çunku çozunurluğu çok yuksek İPhone nin 2 kati felandir. Tegra 3 çok yeni. Ona uygun oyun yapilsin a5 ile karşilaştirin.

Sonuç: One X ;)

Ne saçmalıyorun sen

çözünürlükten telefon mu kasar? Ayrıca one x 312 ppi retina 330 ppi

Yüksek çözünürlülük kasmaya neden olurmu diye düzeltmissin.,Arkadaşı.
    Fırsat Bu ya iPhone nin ppi degerini vermektende geri kalmamişsın.

Hani çözünürlük gerçekten kasmaya neden olan birşey olsa,onda bile küçücük ekranda onca çözünürlüge rağmen kasmıyor dersin.

4.7 inc den 3.5 inc i cikar.
    Çıkan inc farkına düşen ppi değerini,hesapla ,aklinda tut.One X in bir an icin 3.5 inc lik bir ekranı olduğunu düşün.Sence Htc ,Samsung ve digerleri icin cokmu zor ppi degeri yuksek bir ekran yapmak.
    IPhone daha küçük 2.5 inc ekranlı 470 ppi değeri olan bir telefon çıkarsa senin kalite anlayışın bumu.

hocam ppi değeri zaten inç başına düşen değerdir söylediğiniz gibi bir orantılama yapmamıza gerek yok..
    yani one x 3.5 inç ekrana sahip olsada 312 ppi değerine sahip olacaktı..
    ayrıca yüksek çözünürlük kasmalara neden olabilir ama bu sadece hd uygulamalar için geçerlidir.menü geçişlerinde ve video kayıtlarında oluşan lagların çözünürlükle bir ilgisi yoktur.
    saygılar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Why So Serious

Sayfanin yarisindan fazlasi İPhone fan'i. One X çözunurluk sayesinde takilmalar yasiyor çunku çozunurluğu çok yuksek İPhone nin 2 kati felandir. Tegra 3 çok yeni. Ona uygun oyun yapilsin a5 ile karşilaştirin.

Sonuç: One X ;)

Ne saçmalıyorun sen

çözünürlükten telefon mu kasar? Ayrıca one x 312 ppi retina 330 ppi

Yüksek çözünürlülük kasmaya neden olurmu diye düzeltmissin.,Arkadaşı.
    Fırsat Bu ya iPhone nin ppi degerini vermektende geri kalmamişsın.

Hani çözünürlük gerçekten kasmaya neden olan birşey olsa,onda bile küçücük ekranda onca çözünürlüge rağmen kasmıyor dersin.

4.7 inc den 3.5 inc i cikar.
    Çıkan inc farkına düşen ppi değerini,hesapla ,aklinda tut.One X in bir an icin 3.5 inc lik bir ekranı olduğunu düşün.Sence Htc ,Samsung ve digerleri icin cokmu zor ppi degeri yuksek bir ekran yapmak.
    IPhone daha küçük 2.5 inc ekranlı 470 ppi değeri olan bir telefon çıkarsa senin kalite anlayışın bumu.

hocam ppi değeri zaten inç başına düşen değerdir söylediğiniz gibi bir orantılama yapmamıza gerek yok..
    yani one x 3.5 inç ekrana sahip olsada 312 ppi değerine sahip olacaktı..
    ayrıca yüksek çözünürlük kasmalara neden olabilir ama bu sadece hd uygulamalar için geçerlidir.menü geçişlerinde ve video kayıtlarında oluşan lagların çözünürlükle bir ilgisi yoktur.
    saygılar..

Hocam dün akşamdan beri söylüyorum anlamiyor arkadaş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 4 çekirdekle yapamadıklarını tek çekirdekle bile yapabildiğin sistemi al.Ferrarin var gaza basamadıktan sonra..

Edit:Yazdıktan sonrada pişman oluyorum işte bakma sen bana :) bende olsam one x alırdım.ferrari olduğunu bileyim gitmesede olur quadrant ile filan kendimizi tatmin ederiz(her ne kadar htc sevmesemde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 28 Nisan 2012; 13:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musivga

one x al zaten iphone a benzetmişler. gömülü batarya arka kapak yok telefon tek parça. mikro sim var en üstte iğne ile çıkartılıyor ve kasa malzemesini ben çok beğendim acayip sağlam. menü geçişleri takılıyor ama ics daha yeni. güncellemelerle custom romlarla çözülür ama 4.7 inç ekran ayrı bir olay tek sorun batarya hiç dayanmıyor çünkü telefonu elinden düşüremiyorsun...
    buna katılıyorum kullanıcı yorumlarındada böyle diyorlar ve ekran kapandığında tasarruf edilebiliyor ancak.
  • quote:

quote:

one x al zaten iphone a benzetmişler. gömülü batarya arka kapak yok telefon tek parça. mikro sim var en üstte iğne ile çıkartılıyor ve kasa malzemesini ben çok beğendim acayip sağlam. menü geçişleri takılıyor ama ics daha yeni. güncellemelerle custom romlarla çözülür ama 4.7 inç ekran ayrı bir olay tek sorun batarya hiç dayanmıyor çünkü telefonu elinden düşüremiyorsun...
    buna katılıyorum kullanıcı yorumlarındada böyle diyorlar ve ekran kapandığında tasarruf edilebiliyor ancak.

Duyduğuma göre one x sarjı o kadar fazla sömürmüyormuş abartılcak bir yanı yokmus yani ama işte büyüklüğü sorun benim için belkide iphone 3g kullandığım içinde olabilir. Dışarda elimde görseler telefon mu tablet mi belli değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxyopes

quote:

quote:

Duyduğuma göre one x sarjı o kadar fazla sömürmüyormuş abartılcak bir yanı yokmus yani ama işte büyüklüğü sorun benim için belkide iphone 3g kullandığım içinde olabilir. Dışarda elimde görseler telefon mu tablet mi belli değil :D

bence bunun adı
    tabletphone olmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence bunun adı
    tabletphone olmalı

Sen olsan alırmıydın peki HTC ONE X i ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence bunun adı
    tabletphone olmalı

Sen olsan alırmıydın peki HTC ONE X i ?

ben zaten aldım şuanda yurtdışında abimde o gelince bana verip gidicek.

• Klasik bir deyim kullanacaksan apple kurcalayacaksan android. buna göre secımını yap.
  • Gerçek şu ki apple dünya çapında tanınmış bir marka.. iphone 4s almakla hem karizma bir cihaz hemde ios satın almış oluyorsun,gelelim anroid onlarca cihaz var android iphone 4 kullanırken sgs2 aldım 1 ay zor kullandım tekrar iphone 4 e geçtim şu anda 4s kullanıyorum android telefonlar donanıma yükleniyor ve ikinci el piyasası ölü pil sorunu ölü androidlerin ortak özelliği ikinci ele verirken yarı yarıya zarar iphone başlı başına marka altın piyasası gibi zarar çok az bunun dışında gelelim diğer bir konuya android kullanıcılar sürekli root yap dur telefon orjinal halinde kalmıyor yani sürekli format at yükle beğenmedin tekrar sil yükle bu tamamen saçmalık ha bire kafa yor android markette olan uygulamaların çoğu çin japonca program gerçek şu ki DEVRİMİ YAPAN STEVE JOBS İPHONE Yİ ÇIKARDI sayesinde android çıktı adam ölmeden flash player gereksiz dedi şimdilerde android kabul etti yeni sürümlerde jelly bean flah player kullanılmayacak demek oluyor ki iphone ios kral...android taklit gerçek bu ...

• jailbreak li bir iphone bütün androidli telefonlardan iyidir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne _?

o sizin zevkiniz diycek bişey yok siz devam edin...

Neymiş bu İPhone'ya?

Fanboyları şimdi anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.