Bildirim
htc one x+ vs iPhone5
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oğlumda one x var bende ip5 var bench puanlarda ip5 ılerde fakat sosyal yönün fazla ise yani int vs cok takiliyorsan one x yok yas biraz ileri ve konumunuz biraz ağır ise ip5 derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük ekranlı olması açısından one x tercih ederdim oyun internet gibi büyük ekranın avantaj sağladığı yönlerde daha iyi ama iphone 5 te tasarımı ve malzeme kalitesi açısından tercih edilebilir ayrıca iphone kullanmak daha zevkli bence. -
interneti evet fazla kullanıyorum yani üniversiteliyim bildiğiniz işte iPhone 5 in çok çizilme olayı kafamı karıştırıyor gerçi one x+ ta parmak izi gösteriyormuş. birde one x+ bench puanlarda daha önde sanırım bi yanlışlık var bahsettiğiniz one x olabilir :) hala karar veremedim arkadaşlar lütfen bana böyle geçerli bi sebep söyleyinde o telefonu alayim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcankoc
interneti evet fazla kullanıyorum yani üniversiteliyim bildiğiniz işte iPhone 5 in çok çizilme olayı kafamı karıştırıyor gerçi one x+ ta parmak izi gösteriyormuş. birde one x+ bench puanlarda daha önde sanırım bi yanlışlık var bahsettiğiniz one x olabilir :) hala karar veremedim arkadaşlar lütfen bana böyle geçerli bi sebep söyleyinde o telefonu alayim :D
bende başta çok almak istemiştim ama ramin 1gb kalması tegra 3 ün oyunlarda başarısız olması fikrimi değiştirmeme yetti. -
Bench olayında zaten one x ile ip5 kıyaslaması yaptım one + kelimesi hic kullanmadim fakat ogrenci i iseniz htc den tarafa kullanın derim kasa sağlamlığı ip5 ile htc arasında fark desem yeridir htc biraz daha genc işi daha sosyal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 28 Aralık 2012; 21:33:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone al iphone dünyanın en iyi teli -
htc one x kullanıyorum,interneti ya da çeşitli uygulamaları çok kullanacağınızı hesaba katarsak kesinlikle iphone 5 derim,şarj konusunda htc one x sıkıntılı bir model. her ne kadar iphone 5'in de şarjı 1günden fazla gitmese de en azından çok çabucak şarj oluyor. one x'de ise şarjın dolmasını beklerken krize giriyorsunuz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X