Buradaki incelemeleri gördükten sonra biraz soğudum.
Nediyor abi incelemede?
Evo 3D'nin 3 boyutu kötüymüş, hatta kısa sürede baş ağrısı ve baş dönmesine sebep oluyormuş. Elinize alıp biraz incelemeden satın alırsanız pişman olabilirsiniz. En azından alıp kullanan birkaç kişinin yorumlarını görüp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim.
LG Optimus 3D ile karşılaştırmasında, LG'nin 3 boyutunun bariz daha iyi olduğu anlaşılıyor.
İlk gördüğümde ben de heves etmiştim; ama şimdilik almak için erken görünüyor. HTC'nin çıkaracağı üst modeller bundan çok daha iyi olacaktır.
Tabi Mesut Çevik'in ayrıntılı incelemesini de beklemek lazım. :)
Not: 2D olarak 1080p video çekebiliyor diye ilk duyurulmuş; fakat 2D ve 3D olarak en yüksek 720p video çekebiliyor.
3D algılama olayı kişiden kişiye değişir. Ayrıca 3D'ye tahammül etme süreci de aynı şekilde farklılık gösterir. Bunlar bünyeyle alâkalı konular.
yurt dışında kaç lira olur bu cihaz acaba ? kurun düsmesini beklemekte fayda var ayrıca 5 mp yazıyor kamera hb.com da neden bukadar düşük
hocam o 5 mp 3D nin olması lazım 2D kamera 8mp ve eğer yanlış hatırlamıyorsam fotoğrafda piyasanın en iyi kalitesine sahip
quote:
Orijinalden alıntı: alr
hocam o 5 mp 3D nin olması lazım 2D kamera 8mp ve eğer yanlış hatırlamıyorsam fotoğrafda piyasanın en iyi kalitesine sahip
Evet bende okudum. 8mp olayı yok ama. 5mp iki kamera var ve piyasada bulunan en iyi lens olduğu iddia ediliyor...
Buradaki incelemeleri gördükten sonra biraz soğudum.
Nediyor abi incelemede?
Evo 3D'nin 3 boyutu kötüymüş, hatta kısa sürede baş ağrısı ve baş dönmesine sebep oluyormuş. Elinize alıp biraz incelemeden satın alırsanız pişman olabilirsiniz. En azından alıp kullanan birkaç kişinin yorumlarını görüp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim.
LG Optimus 3D ile karşılaştırmasında, LG'nin 3 boyutunun bariz daha iyi olduğu anlaşılıyor.
İlk gördüğümde ben de heves etmiştim; ama şimdilik almak için erken görünüyor. HTC'nin çıkaracağı üst modeller bundan çok daha iyi olacaktır.
Tabi Mesut Çevik'in ayrıntılı incelemesini de beklemek lazım. :)
Not: 2D olarak 1080p video çekebiliyor diye ilk duyurulmuş; fakat 2D ve 3D olarak en yüksek 720p video çekebiliyor.
tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: alr
2D olarak 5mp fotoğraf çekebiliyor,3D olarak ise 2mp...
yanlız sadece lens değil görüntü işlemcisi ilede piyasanın en iyi fotoğraf kitine sahip EVO 3D.
Merhaba, HTC Evo 3D cihaz bakıyorum, kız arkadaşım şu an work and travel için Amerika'da (Knoxville) ucuz bir htc bakarken e-bay üzerine aşağıda vermiş olduğum linke denk geldim. bu cihazı satın almayı düşünüyorum pasaport işlemleri de yapılacak (İMEİ numarası kaydı vs) bu cihazı alma konusundaki tek nokta ''BAD ESN'' olayı ile ilgili bilgimin olmaması.
Bu BAD ESN ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim. Cihazı buraya getirdiğimde rahatça kullanabilecekmiyim?
arkadaşlar merhaba. turkcell den almak istiyorum kontratlı olarak bu cihazı. ama bursada nereden bulabileceğimi bilmiyorum. bilen, duyan, gören lütfen özel mesaj ile atsın bana. hemen gidip alıcam
Beyler şu anda HTC'nin en iyi telefonu hangi?
Galiba geçenlerde HTC'nin yeni bir telefon çıkaracağını okudum. Şimdi ben EVO alsam en yeni ve en iyi bu diye hemen yenisi çıkmış olacak e onusu beklesem öbürünün haberi gelecek en iyisi hiç dokunmamak iphone veya bb 9900'dan birine bakacağım.
Uzun süredir HTC Desire HD kullanıyorum. Hızından, kalitesinden, detay özelliklerinden çok memnunum. Evo 3D aktif 3 boyutlu ekranlı modelini, Doğubank'ta uzun uzadıya yakınen inceledim. Kısmetse yakında Evo 3D modelini alacağım. Aktif 3D ekran süper. Yalnız küçük bir hatırlatma da bulunayım. Standart fabrika ayarıyla açıldığında ekranda 3D görüntü yok! Sizin menüden manuel olarak aktif 3D zemin seçmeniz gerekiyor. Ya da 3D film ve foto seyredebilirsiniz. Normalde ilk elinize aldığınızda ki ayarı 2D. Menüden 3D foto ya da 3D Videolara girince şov başlıyor. Onun için ilk bakış, yanıltmasın!
şimdilik: çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll... ileri denemelerimden sonra hala ağzımın suyunun akacağını sanıyorum =)
quote:
Orijinalden alıntı: Dt.Görkem
şimdilik: çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll... ileri denemelerimden sonra hala ağzımın suyunun akacağını sanıyorum =)