Yükleyemezsiniz .. Şu anki yazılımlar Wince üzerine kurulu.. G1 işletim sistemi olarak Android kullandığı için şu anda mümkün değil.
quote:
Orjinalden alıntı: keynes666
Selamlar HTC Android G1 almayı düşünüyorum. hatta sipariş aşamasında.
GPS ile ilgili bir sorum var. bu cihazda farklı GPS programları yukleyip GPS i kullanabiliyormuzyuz acaba ?
nette yaptıgım arastırmalarda GPS - google maps destegi ile diye yazıyor sadece...
Forum xda da onlarca rom var. Ama rom değiştirmek çok da lazım birşey değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: DOBERDEN
Sevgili arkadaşlar Htc Touch 3g aldım versiyon yükseltmek istiyorum.Versiyonu (1.40.488 )yeni versiyonu nereden indirebilirim? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Saygılarımla...
Teşekkür ederim..
PDA ve bilgisayarlarda okunmayan, yazma korumalı diyen hafıza kartlarını okutmak ve veri kaydetmek İmate k jam`de 2 gb transcend mini SD hafıza kartımdaki bilgiler ayda bir veya iki ayda bir görünmez oluyor, bilgisayarda okunmuyordu. Önceden format atarak, saatlerce program yükleyerek vakit kaybediyordum. Sonra veri kurtarma programıyla kurtarıp kopyaladım. Görev Yöneticisinden bakınca Powerexe.exe diye bir program gördüm, bu her zaman gözükmüyordu. Kayıt defterinden yazıp arattım, iki yerde çıktı. İkisinin yedeğini muhtemel bir soruna karşı alıp sildim. Yeniden başlattım, hafıza kartımdaki sorunlar ortadan kalktı, bilgisayarda da rahatça okunuyor, veri yazılıyor. İki yedeği de sildim.
Merhabalar.. Arkadaşlar sitede yeniyim konunun yeri burası tam emin değilim eğer yanlışsa şimdiden özür dilerim.. Benim elimde fransadan gelen spv m650 orange var sanırım htc nin ürettiği bir model.bu cihazı türkçeye çevirmek istiyorum fransızca dan ve simlock var cihazda bunuda ipral etmek istiyorum.. ilgilenen arkadaş olursa çok sevinirim. şimdiden tşkler
windows mobile 6.1 fransızca versiyonunu türkçeye çevirmek için pocketpc.gen.tr'den gerekli yamayı indirdim ama HTC Viva'nın içine nasıl atılacağını bir türlü beceremedim...
yardım edeceklere şimdiden sonsuz teşekkürler arkadaşlar
nasıl htc paylaşım topiği bu ya? biri yardım etsin arkadaşlar lütfen :(( HTC'ye karşı gurur meselesi yaptım resmen !
sevgili vogue
1.telefonunun modeli ne?
2.fransızcanın üstüne tr yama olmaz.
3.tel modelini yazdıktan sonra gerekeni yaparız
4.kolay gelsin
soruduğum soruda bilgili olan arkadaşlarımız yok mu sitede acaba?? lütfen cvp bekliyorum
HTC 3 G aldım bende bugün...
merhaba arkadaşlar, htc touch pro için veya diğer modelleri için TÜRKÇE t9 sözlük kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen yardım edin.
Arkadaşlar konuşurken dokunmatik ekrandan ötürü hoperlör sesi dışarı veriyor. Bunu engelleyen bir program veya ayar varmı acaba.
arkadaşlar yokmu bu konuda bir çözüm bulabilen???Telefonu kulağıma dayadığımda hemen sesi dışarı veriyooo nasıl engelleyeceğimm?
arkadaşlar hepinize merhaba.... bende HTC P3300 aldım ancak benim bu tlf la ilgili problemim ben buna program yükleyemiyorum sürekli bu bir pocket pc programı değildir diyor ancak internetten pocket pc programı olarak indiyorum...program nasıl yükleyeceğim yada program yüklemden önce yapmam gereken birşey varmı lütfen bana yardımcı olurmusunuz.. şimdiden bütün paylaşımlarınız için tşk ederim arkadaşlar....
ayrıca bir sorun daha var kulaklık takıyorum bu cihaza ama hiç birşey değişmiyor yani sesi yine dışarıdan veriyor kulaklık bozuktur die düşündüm başka bir kulaklık denedim ancak aynı hata ile karşılaştım. aklıma acaba bi yerden etkinleştirmekmi gerekiyor die bi soru geldi ama onuda bulamadım bu konu hakkında da bilgisi olan varsa yardımcı ola bilirmi acaba????
Merhaba,
Inesoft.Phone.v4.4.CAB dosyasını bulup yükleyin. Ayarlarında "Telefon bağlandığında ekranı kapat" seçeneği mevcut. Bu sayede sorununuzu gidermiş olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: bercalan21
arkadaşlar yokmu bu konuda bir çözüm bulabilen???Telefonu kulağıma dayadığımda hemen sesi dışarı veriyooo nasıl engelleyeceğimm?
quote:
Orjinalden alıntı: drol
Merhaba,
Inesoft.Phone.v4.4.CAB dosyasını bulup yükleyin. Ayarlarında "Telefon bağlandığında ekranı kapat" seçeneği mevcut. Bu sayede sorununuzu gidermiş olursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: bercalan21
Teşekkürler hem derdime derman oldun hemde harika bir programla tanıştırdın beni. Acaba bu programın türkçe desteği yokmu..
TR desteği konusunda bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım dün htc touch 3g aldım turkcell den çok beğendim bugün cprog.exe sorunu verdi birkaçdefa sonra hatayı birkaçdefa gönderdim bir süre bekledikten sonra daha çıkmadı hata,sormak istediğim bu hata ne anlama geliyor bilgisi olan varmı ??