Şimdi Ara

HTC PAYLASIM TOPIGI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
5
Favori
101.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: twomen

quote:

Orjinalden alıntı: sno

quote:

Orjinalden alıntı: Black Hawk

Yüledim ama 5 haneli ilaç istiyor.İlacı nedir verebilirmisiniz.

evet varsa çok makbule geçer..

evet ya sevgili gvnzglr arkadasim.. 5 haneli key istiyor.. nasil girecez nerden buluruz...
    tesekkurler..

daha once soran arkadaslara ozelden gonderdim burdada ekliyim arkadaslar aslinda oyunu ilk verdigim yazida rapid adresinin sonundaki bes haneli sayi ilaci 41759

quote:

Selam arkadaslar

Dun itibariyle benim de bir HTC touch'um oldu.
    Aslinda cok basit bir soru benimkisi hatta cogunuz gulebilirsiniz belki ama ne yapip ne ettiysem cihazin arka kapagini cikartamiyorum, zarar gorecek diye cok yuklenmek de istemiyorum.
    Ama bir turlu yukari dogru kaydiramadim bu arka kapagi eger herhangi bir kolay yolu varsa buraya yazarsaniz cok sevinirim.

Tesekkurler

Ludo

arkadasim bendeki touch degil ama kapak mantigi ayni sanirim "sag elinin bas parmagi kamera hizasinda sag tarafta sol elinin bas parmagida iki parmak assagida sol tarafta" olucak sekilde tut tirnaklar kolay kurtuluyor ve bir kac seferden sonra kapak alisiyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvnzglr -- 16 Aralık 2007; 21:32:52 >

• quote:

selam gvnzglr
    ROM' u attıktan sonra network seçiminde problem oldu mu?
    Ayarları otomatik yükledi mi? (Tabi Turkiye'de misin? )

malesef yurt disindayim ama hicbir sorun yasamadim gprs ayarlarini yuklemiyorum wifii yetiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvnzglr

yeni rom attim memnun kaldim stabil sorunsuz calisiyor TyTN kullanan arkadaslar kullandiginiz romdan memnun degilseniz deneyin
    ben Dutty's Hybrid NO.7 NU-Skool [no-cube]RTM yukledim, ayni yerde Touch cube ozelligi olanida var ama bazi sorunlar yaratiyo aklinizda olsun onun icin cube ozelligi olmiyani tavsiye ederim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351058

bende yukledım ama pek begenmedım dogru artıları var ama.belkı bir oncekı alıskanlık yapmıstır

• tesekkurler..
    ayrica ayni sorunu yasayan baska bir arkadas olursa, parmaklari kapagi acarken kaymasin diye ameliyat veya bulasik eldiveni takabilir.
    ise yariyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

quote:

yeni rom attim memnun kaldim stabil sorunsuz calisiyor TyTN kullanan arkadaslar kullandiginiz romdan memnun degilseniz deneyin
    ben Dutty's Hybrid NO.7 NU-Skool [no-cube]RTM yukledim, ayni yerde Touch cube ozelligi olanida var ama bazi sorunlar yaratiyo aklinizda olsun onun icin cube ozelligi olmiyani tavsiye ederim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351058

bende yukledım ama pek begenmedım dogru artıları var ama.belkı bir oncekı alıskanlık yapmıstır

neyini begenmedin makinayi kasmiyo stabil calisiyo "kalbimi kirdin "

saka bi yana varmi senin denedigin biraz tecrube aktar en iyisini bulana kadar aramaya devam

aslinda rom hazirlama uzerinede calismak lazim kendi romumuzu kullaniriz belki birgun

• dostum sen yapmadın romu tavsıye ettın.kalbın kırılmasın severız senı

dedıgın dogru su rom yapma ışıne bı egılsek artık.bak bu ıyı fıkır
    romu begenmememın sebebı dedıgın dogru gayet stabıl calısıyor ama bana bıraz sevımsız geldı grafıkler
    falan ne bıleyım ısınamadım ama sımdı onu kullanıyorum ıyıkı sevmemısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 17 Aralık 2007; 17:14:11 >

• @gvnzglr http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349354
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352418
    bunlara bır bak fena deyil gibi.

ıkıncısı hakkında yorumlar gayet ıyı. goz at fikrini soyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 17 Aralık 2007; 17:03:19 >
  • Selam;

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

@gvnzglr http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349354
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352418
    bunlara bır bak fena deyil gibi.

ıkıncısı hakkında yorumlar gayet ıyı. goz at fikrini soyle

ben Q Mobille su an kullandigim arasinda gidip geldim sonunda bunu yuklemeye karar verdim evet guzele benziyo Q Mobile sade hizli olabilicegini dusunuyorum

su an kullandigim ROM u sevdim bir sure takilicam

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayzolu

Selam;

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bu paylaşımdaki uygulamaları görünce deim ben bu cihazı kullanmıyormuşum. Wi-Fi eğer şifresiz bir ağsa sorun yaşamadan bağlanıyor ama şifreli ağda bağlı gözüküyor ama ezplorer açmıyor. Birde skype kuramadım hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadasim okuyunca bir ayrintiyi anliyamadim sifreli aglara bagli gozukmesi nasil oluyo ben sifreli aglara baglanmak istedigimde sifre soruyo ve girmeyince baglanmiyo skype kurmadim ama baska bir program var onu ekliyim msn dahil tum yazisma programlarina sesli baglaniyo
  • @gvnzglr Q Mobille romu kurdum 1 saat sonra eski romu kurdum.kısacası berbattı smartphon gıbı bır sey olmus.anlasılmaz bır romdu tavsıye etmıyorum yaklaşma diyorum.
  • quote:

neden guldun
  • quote:

quote:

neden guldun

sen yaklasma deyince komigime gitti hocam biktim yaa rom atip oyun program vs.. kumak tekrar duzen kurmak felan Turkce rom bekliyorum cikinca onu yukliycem
  • herkese merhaba
    bende yaklasik 1 aydir TyTN II ailesi uyesiyim. Cihazdan cok memnunum ancak kucuk bir sorunum var aslinda donanimsal bir sorun gibi duruyor. Cihazin ekrani acik iken COK INCE TIZ BIR SES GELIYOR EKRANDAN!!!!!! konusma sirasinda ise beni resmen deli ediyor. telefonu kulagima gutururken her seferinde ekranin kapatiyorum simdi diyorum ki acaba bir app ile bu ondeki kamera sensor olarak kullanilsa da tamamen karardigi zaman (konusma sirasinda) ekrani kapatsa mesala bole bir sey varmidir?
    Veya acaba nedendir bu sesin temel nedeni. o kadar sinir ediyor ki ekrani degistirmeyi bile dusunuyorum
  • quote:

quote:

quote:

neden guldun

sen yaklasma deyince komigime gitti hocam biktim yaa rom atip oyun program vs.. kumak tekrar duzen kurmak felan Turkce rom bekliyorum cikinca onu yukliycem

haklısın. bende tamam dıyorum artık son el surmeyecem su alete. ama ne bir kaşıntı tutuyor.
    zaten bu aletler kurcalamak ıcındır

• quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

herkese merhaba
    bende yaklasik 1 aydir TyTN II ailesi uyesiyim. Cihazdan cok memnunum ancak kucuk bir sorunum var aslinda donanimsal bir sorun gibi duruyor. Cihazin ekrani acik iken COK INCE TIZ BIR SES GELIYOR EKRANDAN!!!!!! konusma sirasinda ise beni resmen deli ediyor. telefonu kulagima gutururken her seferinde ekranin kapatiyorum simdi diyorum ki acaba bir app ile bu ondeki kamera sensor olarak kullanilsa da tamamen karardigi zaman (konusma sirasinda) ekrani kapatsa mesala bole bir sey varmidir?
    Veya acaba nedendir bu sesin temel nedeni. o kadar sinir ediyor ki ekrani degistirmeyi bile dusunuyorum

sebebini bilmiyorum ama donanimsal bir soruna benziyo, bence aldigin yere gondermelisin garantilik bir duruma benziyor

benzer bir durumu baska bir konuda okumustum sanirim sarj aleti takili oldugundada ayni sesi yapiyomu?

• walla cihazi dogubank tan aldim. MAlum dogubank sendromu aliyor goturuyor biryere anlasmali dukkan. bu modellerde var dio ole dio bole dio sinir olup haram olsun verdigim para diip cikiosun. ben aslinda bunlari goze alarak aldim cihazi bu sefer onun icin kendi dusen aglamaz dierek pek dogubank a omuz yaslamadim. Bu arada cihaz sarjdayken de ayni sesi cikartiyor. peki bu cihazda kullanilan ekranin seri nosu modeli falan nedir bir aratayim bakalim fiyatlari ne seviyede?
  • quote:

walla cihazi dogubank tan aldim. MAlum dogubank sendromu aliyor goturuyor biryere anlasmali dukkan. bu modellerde var dio ole dio bole dio sinir olup haram olsun verdigim para diip cikiosun. ben aslinda bunlari goze alarak aldim cihazi bu sefer onun icin kendi dusen aglamaz dierek pek dogubank a omuz yaslamadim. Bu arada cihaz sarjdayken de ayni sesi cikartiyor. peki bu cihazda kullanilan ekranin seri nosu modeli falan nedir bir aratayim bakalim fiyatlari ne seviyede?

guzel soyluyosun ama sorunun kolayca asilicak gibi durmuyo sesin geldigi yerden emin olmalisin sen ekran diyosun ama ekranin bu sesi cikarmasi zor, bir temassizlik olmasi lazimki buda heralde goruntudede sorun cikartirdi ama kameranin yanindaki sesi disari veren hoparlor ekranin altinda kalmis oluyo dikkatlice dinle sorun hoparlorlerden birinde olabilir belki ozaman isin daha kolay olur ekran model vs.. sini bilmiyorum

• quote:

herkese merhaba

evet o sorun benım eskı bır telefonumda vardı samsung i750 cızıltı fısıltı arası bır seydı servıse goturdum
    soktuler hic bir islem yapmadan tekrar topladılar sorun halloldu.bilemiyorum sendeki sorun tam olarak nedır ama benim sorunum boyle hallolmustu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.