Şimdi Ara

HTC sahipleri istanBULUSMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar ne dersiniz boyle bir bulusma yapsak
    cihazı yeni alan kullanıcılarla eski kullanıcıları bulustursak
    birbirimize anlatsak cihazın puf noktalarını problemlerini vs.....
    gerçekten cihaz guzel ama ben şahsen verimli kullanamıyorum.
    herkes HTC aleti ,dizustu bilgisayarı ve hafıza kartı program CD leri ile gelsin bulusmaya.
    bi mekan kararlaştırırız otururuz konusuruz muhabbet ederiz birbirimizden faydalanırız.
    olmadı bi tanısmıs oluruz hiç yoktan sizi bilmiyorum ama mesela benim çevrem de hiç yok HTC kullanan biri. guzel olur diye dusunuyorum
    bu konu hakkında başka bir fikri soyleyeceği olan ?ne derseniz hoş olmaz mı?

olası Tarih: 3 agustos pazar saat : 14:00
    olası yer: Kadıköy

katılımcılar:

1-manon
    2-srdrergl
    3-
    4-
    5-
    .
    .
    .
    .
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manon -- 19 Temmuz 2008; 21:56:13 >

• Ya tabi hoş olur ama çok zor olur toplamak. Herkese haber nası dağıtcaksın. Olursa iyi olur ama sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: manon

evet arkadaslar ne dersiniz boyle bir bulusma yapsak
    cihazı yeni alan kullanıcılarla eski kullanıcıları bulustursak
    birbirimize anlatsak cihazın puf noktalarını problemlerini vs.....
    gerçekten cihaz guzel ama ben şahsen verimli kullanamıyorum.
    herkes HTC aleti ,dizustu bilgisayarı ve hafıza kartı program CD leri ile gelsin bulusmaya.
    bi mekan kararlaştırırız otururuz konusuruz muhabbet ederiz birbirimizden faydalanırız.
    olmadı bi tanısmıs oluruz hiç yoktan sizi bilmiyorum ama mesela benim çevrem de hiç yok HTC kullanan biri. guzel olur diye dusunuyorum
    bu konu hakkında başka bir fikri soyleyeceği olan ?ne derseniz hoş olmaz mı?

Nerde Olursa Ben Varım!.....

• quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Ya tabi hoş olur ama çok zor olur toplamak. Herkese haber nası dağıtcaksın. Olursa iyi olur ama sanmam

işte bu konu aracılığıyla ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşabiliriz.
    gelmek isteyenler düşünenler yazsın buraya.
  • TURKCELL HTC ALACAKLAR DİKKATİNE:
    mart ayında ankarada bulunan CİHAN TELEKOM dan TURKCELL htc touch aldım. 1 hafta önce telefonun kolonlu olduguna dair mesaj geldi ve tel bu hafta sonu kapanacak. ben bu CİHAN TELEKOM güvenilir yer diye tercih ettim ve arkasında TÜRKCELL ve KVK var diye dışarıda bu teller daha ucuz olmasına ragmen.
    SAKIN BU YERLERDEN TEL ALMAYIN 1.200.00 YTL ye mal oldu TURKCELL le anlaşmam oldugu icinde kullamandıgım tel icin para ödemek zorundamışım. mahkemeye başvurcam bu durumda.
    hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu teli sık sık donumatik özelligi kayıyor a tuşlayacak yere z yi tuşuyor ali yi ararken veli yi arıyorsun. bir program yükleyemiyorsun hafıza yetersiz diyor explorer sayfası acsan gene hafıza yetersiz diyiyor sadece msn sini kullanabiliyordum. cok kötü resim cekiyor. sms yazamıyorsun klavye cok kücük vb.......
    sonuçta turkcell in pda larını turkcell var diye almayın hele kvk daha beter gidin kacagını alın daha iyi edersiniz yarı fiyatına
    sorusu olan arkdaşların sorusunu cevapladırabilirim pm atabilirsiniz

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben yurtdışında HTC Touc HD almayı düşünüyorum fakat HTC den aldığım bilgiye göre Türkçe ROM çıkınca yüklleme imkanım olmayacakmış CID farklıymış, bu CID olayını kırma imkanımız varmı? ve nasıl kırılıyor.... Birde CID kırılınca garanti dışımı kalmış oluyor... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.