Şimdi Ara

HTC Sensation Ekran Koruyucu Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2 gün evvel bu telefondan aldım ekran koruyucu alayım dedim nereye gittiysem film küçük geliyor.ondan sonra araştırdım ki kenarlarında ki ovallik yüzünden bu şekilde çıkıyormuş kullanan veya bilen arkadaşlara soruyorum ekranın tamamını kaplama şansımız varmıdır nerde bulabilirim.alan veya bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler

• yok mu bilen arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate85

yok mu bilen arkadaşlar ?
    yok mu bir müslüman yahu haç tane kayıtlı üye var sensationa hiç kimse bilmiormu?
  • quote:

yok mu bir müslüman yahu haç tane kayıtlı üye var sensationa hiç kimse bilmiormu?

Alıntıları Göster
    Aldığın koruyucu ürün ne bilmiyorum ama piyasada gördüğüm 3 tanesi 5 liraya satılan çin malı koruyucular hem ekrana uygun değil hemde malzeme kalitesiz olduğundan kullanırken sorun oluyor. ortalama 50 lira gibi bir fiyatı olan 2 seçenek var clear-coat ve zagg invisible shield. 5800'ımda zagg kullanıyorum,yaklaşık 2 sene önce telefonu aldığımda beraberinde sipariş etmiştim,, şuan geçen 2 sene zarfında sadece hafif bir sararma dışında herhangi bir problem yaşamadım.. sensation için türkiyede zagg satanı bulamadığımdan aynı şekilde kaliteli bir ürün olan clear-coat siparişi verdim o da bugün elimde olacak,

• quote:

Orijinalden alıntı: BIizZarD

Aldığın koruyucu ürün ne bilmiyorum ama piyasada gördüğüm 3 tanesi 5 liraya satılan çin malı koruyucular hem ekrana uygun değil hemde malzeme kalitesiz olduğundan kullanırken sorun oluyor. ortalama 50 lira gibi bir fiyatı olan 2 seçenek var clear-coat ve zagg invisible shield. 5800'ımda zagg kullanıyorum,yaklaşık 2 sene önce telefonu aldığımda beraberinde sipariş etmiştim,, şuan geçen 2 sene zarfında sadece hafif bir sararma dışında herhangi bir problem yaşamadım.. sensation için türkiyede zagg satanı bulamadığımdan aynı şekilde kaliteli bir ürün olan clear-coat siparişi verdim o da bugün elimde olacak,

gelişmelerden haberdar edersin değilmi nasıl olduğunu falan çok memnun olurum
  • quote:

tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxaya

quote:

tabiki

Alıntıları Göster
    bilizzard eğer koruyucu film eline geçtiyse ekrana tam oturup oturmadığını paylaşabilirmisin 10 tane kılıf aldım hiç biri tam olmuyo eğer senin kullandığın tamsa ondan sipariş veriyim bende

cevabın için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

bilizzard eğer koruyucu film eline geçtiyse ekrana tam oturup oturmadığını paylaşabilirmisin 10 tane kılıf aldım hiç biri tam olmuyo eğer senin kullandığın tamsa ondan sipariş veriyim bende

Dün rock kılıf ve ekran koruyucu aldım rock baya kaliteliymiş ama malesef ekran koruyucu olmadı.
    Ürünü Gitti Gidiyordan aldım, satıcıya attığım mesaj ve gelen cevap.

Ürün biraz önce elime geçti hızlı gönderi için teşekkürler yalnız ekran koruyucu yanlış çıktı resimleririni çekip uoload eetim bi bakarsanız
    http://imageshack.us/photo/my-images/33/57922275.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/79020506.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/839/10172128.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/843/66451223.jpg/ bilginiz olsun...

Cevap:
    Merhabalar
    Uğraşmışsınız teşekkür ederim.
    Ancak daha önce sensation ekran koruyucusu aldınız mı bil miyorum ama piyasadaki tüm ekran koruyucular aynı şekilde sensationda. Cihazın kenarlarındaki bombe sebebiyle bu şekilde üretiliyor koruyucuları. Tamamını kaplarsa belli bir süre sonra kavlıyor yapışkan. Bu yüzdende biraz daha küçük cihazdan.
    Kaldı ki sizin aldığınız ekran koruyucu ROCK orjinal koruyucu. Yani piyasadaki bizimde sattığımız ekran koruyuculardan kat kat kaliteli.
    Teşekkürler
    Daha önce gg den kapaklı deri kılıf almıştım yanında 3 adet ekran koruyucu geldi onlarda aynı ekrandan küçük boyutluydu hadi bu yanlış çıktı dedim dün aldığımda bu şekilde gelince vede satıcının yorumunu okuyunca anladımki piyasada satılan sansation ekran koruyucuların tamamı böle, şu bahsedilen zagg ve ipg galiba onların boyutları da bu şekildemi acaba Boşuna sipariş vermeyelim pahalı markalar bunlar kullanan varsa yazabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: klasikk

quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

Dün rock kılıf ve ekran koruyucu aldım rock baya kaliteliymiş ama malesef ekran koruyucu olmadı.
    Ürünü Gitti Gidiyordan aldım, satıcıya attığım mesaj ve gelen cevap.

Ürün biraz önce elime geçti hızlı gönderi için teşekkürler yalnız ekran koruyucu yanlış çıktı resimleririni çekip uoload eetim bi bakarsanız
    http://imageshack.us/photo/my-images/33/57922275.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/79020506.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/839/10172128.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/843/66451223.jpg/ bilginiz olsun...

Cevap:
    Merhabalar
    Uğraşmışsınız teşekkür ederim.
    Ancak daha önce sensation ekran koruyucusu aldınız mı bil miyorum ama piyasadaki tüm ekran koruyucular aynı şekilde sensationda. Cihazın kenarlarındaki bombe sebebiyle bu şekilde üretiliyor koruyucuları. Tamamını kaplarsa belli bir süre sonra kavlıyor yapışkan. Bu yüzdende biraz daha küçük cihazdan.
    Kaldı ki sizin aldığınız ekran koruyucu ROCK orjinal koruyucu. Yani piyasadaki bizimde sattığımız ekran koruyuculardan kat kat kaliteli.
    Teşekkürler
    Daha önce gg den kapaklı deri kılıf almıştım yanında 3 adet ekran koruyucu geldi onlarda aynı ekrandan küçük boyutluydu hadi bu yanlış çıktı dedim dün aldığımda bu şekilde gelince vede satıcının yorumunu okuyunca anladımki piyasada satılan sansation ekran koruyucuların tamamı böle, şu bahsedilen zagg ve ipg galiba onların boyutları da bu şekildemi acaba Boşuna sipariş vermeyelim pahalı markalar bunlar kullanan varsa yazabilirmi.

Alıntıları Göster
    xe cihazıma kılıf ile birlikte ekran koruyucu geldi fakat uymuyor..Tekrar istedim yolladılar yine uymadı..Sanırım piyasada sensation xe ye göre ekran cam filmi yok.Ne yapabiliriz nereden bulunabilir alan oldumu acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

xe cihazıma kılıf ile birlikte ekran koruyucu geldi fakat uymuyor..Tekrar istedim yolladılar yine uymadı..Sanırım piyasada sensation xe ye göre ekran cam filmi yok.Ne yapabiliriz nereden bulunabilir alan oldumu acaba..

bende sensationuma göre piyasada bulamadım hepsi tam oturmuyor sağda solda yada yukarda boşluk oluyor, 2 hafta önce ebaydan sipariş verdim zagg marka sensationum için geldiğinde buraya yazarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: klasikk

quote:

bende sensationuma göre piyasada bulamadım hepsi tam oturmuyor sağda solda yada yukarda boşluk oluyor, 2 hafta önce ebaydan sipariş verdim zagg marka sensationum için geldiğinde buraya yazarım..

Alıntıları Göster
    Peki bu işimizi görür mü sensation ile sensation XE nin cam boyutları bire bir aynımıdır..Bende xe var eğer aynı ise bunu sipariş vereyim diyorum..
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-htc-sensation-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0207.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 17 Ocak 2012; 21:06:11 >

• quote:

Peki bu işimizi görür mü sensation ile sensation XE nin cam boyutları bire bir aynımıdır..Bende xe var eğer aynı ise bunu sipariş vereyim diyorum..
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-htc-sensation-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0207.htm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam,
    Bende de xe var piyasadan ekran koruyucu aldım ve gayet güzel yapıştırdım, fakat tam ekran değil benimki de maalesef, çok rahatsız etmesede tam ekran olsa ekranda varlığı belli olmayacak. Deneyen varsa lütfen bilgi versin. Zagg IPG den daha kaliteli sanırım ama 25 Euro kendi sitesinde, yani dört dörtlük kaplayacaksa verelim sipariş yoksa, tam ekran olmayacaksa yazık günah yani.
    http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-sensation-4g-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Lütfen kaplayan birileri varsa bilgi verebilir mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    Aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Aynı

Aynı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKinslayer

quote:

Aynı

Aynı ?

Xe ile normal Sensation aynı ekran boyutlarına mi sahip diye sormuştum.ona cvp vermiş kendisi..
  • quote:

quote:

quote:

Aynı

Aynı ?

Xe ile normal Sensation aynı ekran boyutlarına mi sahip diye sormuştum.ona cvp vermiş kendisi..

Doğrudur. Araya mesaj girmiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı

Aynı ?

Doğrudur. Araya mesaj girmiş.

Alıntıları Göster
    Peki benim soruma cevap verebilecek birisi yok mu acaba?

• quote:

gerek var mı yurtdışı macerasına bilemiorum..hızlı al sitesindeki değerlendirilemezmi bende acil almak istiyorum da..
  • quote:

quote:

gerek var mı yurtdışı macerasına bilemiorum..hızlı al sitesindeki değerlendirilemezmi bende acil almak istiyorum da..

Dostum ben baktım hızlı al dakine, orda ürünü alan biri yorum yapmış ekrandan küçükmüş, boşluklar kalıyormuş, yani ben kadıköyden kılıfla beraber 15 tl ye aldım ve hiç kabarcık olmadan yapıştırdım gayet iyi ama tek sorun tüm ekran kaplı değil işte yorumda yazan gibi kenarlarda boşluk var, öyle olacaksa niye alıyim ki yani? Ama Zagg ın tam ekran olduğunu düşünüyorum, işte bir vatandaş onay verse kullanan..

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben baktım hızlı al dakine, orda ürünü alan biri yorum yapmış ekrandan küçükmüş, boşluklar kalıyormuş, yani ben kadıköyden kılıfla beraber 15 tl ye aldım ve hiç kabarcık olmadan yapıştırdım gayet iyi ama tek sorun tüm ekran kaplı değil işte yorumda yazan gibi kenarlarda boşluk var, öyle olacaksa niye alıyim ki yani? Ama Zagg ın tam ekran olduğunu düşünüyorum, işte bir vatandaş onay verse kullanan..

Alıntıları Göster
    Doğru soluyosun o halde o sitedekini eleyelim..çok ilginç amiral gemisi telefona ekran koruyucu çıkmamış..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.