Şimdi Ara

HTC Sensation'ım Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Bundan yaklaşık 2 ay önce evimde merdivenlerden inerken ufak bir kaza geçirdim ve çantam ile birlikte en göz'de bulunan HTC Sensation cep telefonum maalesef yerinden fırladı ve birkaç defa sert bir şekilde basamaklara çarptı. Ardından kontrol ettiğimde hiçbir çizik vb. birşey bulamadım ancak telefonumu bir türlü açamadım. Şöyle ki; açma tuşuna basıyorum, ekrana ışık geliyor, sonra kapanıyor fakat belirli aralıklar ile çok kısa titremeler meydana geliyor. Şarj'a taktığımda ise şarj ışığı kırmızı bir şekilde yanıyor, bir süre sonra kesiliyor ve ardından tekrar yanıyor. KVK' ya telefonumu gönderdiğim zaman anakart ile ilgili bir sorun tespit edildiğini ve değişmesi gerektiğini, bunun karşılığında ise 700 TL gibi bir rakam istediklerini söylediler. Malum cep telefonu şu an ki fiyatı zaten neredeyse o kadar. Bu iş için bana bir çözüm önerisi olan varmıdır? Aydın'da yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz tamirci vb. birşey olabilir? Yada kendim müdahale edebileceğim bir durum olabilirmi? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Telefonum Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.