Hayırlısı olsun diyelim,Fikir paylaşan yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
quote:
Orijinalden alıntı: descrip
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
Alacağınız fiyat önemli burada, sonuçta eskimiş cihazlar bunlar artık.
Hocam eskimiş derken bu cihazlar piyasaya çıkalı ne kadar olduki ? Bide ne gibi dezavantajları olabilirki acaba ?
Bu arada altarnatif model önerileriniz ?
1 yıldır falan piyasada XE ve üstüne One X çıktı, onun da üstüne One X+ çıkıyor şuan. Zaten XE'nin normal Sensation'dan pek farkı yok, Sensation çıkalı da bir buçuk yıl oluyordur. Günümüz şartlarında üst seviye bir cihaz değil artık Sensation'lar. Yani piyasası düşecek ve büyük ihtimalle 4.0'dan sonra güncelleme desteği alamayacak bir telefon.
Alternatif model öneremem, kimse öneremez çünkü bütçenizi belirtmemişsiniz, ben ve üstteki arkadaş da fiyat sormasına rağmen cevap da vermediniz. Bütçenizi belirtmelisiniz ki o fiyat aralığında size öneriler gelsin. Ayrıca resmi distribütör garantili mi, paralel ithalat mı, yurtdışı cihazı mı düşündüğünüzü de belirtmelisiniz.
ÖNEMLİ
Arkadaşlar Biliyor Yada Bilesiniz Sensation XE, Beats Audio™ Özelliğini Şu Sıralar Çıkmış Tüm Modellerinde Hemen Hemen Yok. HTC Sensation XE Lite Olarak Satılan Telefonlarda Beats Audio™ Kulaklık Maalesef Yok.HTC Yeni Çıkan Modellerinde Mevcuttur.
@Lepanto Arkadaşımızın Android Güncelleme XE Modeli İçin Olmayacağı Belirtisini Dikkate ALarak Aşağıdaki HTC Müşteri Temsilcisi İle İletişime Geçtim.
Fakat Maalesef Cevap İçinde Saklı Bu Konudaki Endişem Olan Soruma Cevabımı Aldım.Özellikle HTC One X+ İle Android Güncellemsi Paralel Devam Edecek mi ? Olabilir Olmayabilir Tam Bilmiyoruz Cevabı Üzerine !
RomeoR35: Bu Söyleminiz Diğer Modeller İçinde Geçerli mi ? yoksa Sadece XE İçin mi ? Söylüyorsunuz ! Hasan: Hayir Efendim sadece XE icin degil BU BİR KAÇ CİHAZ İÇİN GEÇERLİ.Yani guncellemenin gelisi belli deyildir en asagi model cihazlara bile gele bilir gelmeyede bilir belli degildir.
Şimdi Kafama Göre Oturan Bu Telefonu Gelde AL Şimdi ... :/
Android Güncelleme Olmaması Kaybı Bize Ne Yaşatır Bunu Bilen Arkadaşlardan Cevap Bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme