Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat cok fazla.bu telefon icin ideal fiyat aylik 59tl idi.:(
  • Bundan 2 ay önce desire s i düşünüyodum aylık 49 tl idi sensationu bekleyeyim dedim.Neyse uzun bir süre bekledim.Fakat aralarında 500 tl fazladan fiyat var halen acaba gidip desire s alsammı diye düşünüyorum ama artık onu almak yanlış bi yatırım olur.Sensationın fiyatına gelirsek 1gb internet paketiyle 89 tl ,aveada incredible aynı şart ve kampanyalarda yani 1 gb internet ile 69 tl ye.

Yani aynı şartlarda inc s ve sensation arasında 500 tl fark var sizce normalmi bence değil.

Ayrıca desire s 1150-1200 tl ye felan satılıyordu.Ama electroworld gibi yerlere düşünce fiyatı pek değişmedi gene 1150 tl idi.Yani ben bekliyim bi elektronik marketten alırım diyede bence düşünmeyin fiyatı farketmiyor.Hatta metro nun katologunda 1149 tl idi.

Tüm bunların üstüne updateleri geç almak , dokunmatik sorunuyla karşılaşmak , vodafone a bağımlı kalmak gibi etkenlerde ekleniyor ve ben sesantion almayı mantıklı bulmuyorum.

• 59*24 cepnet bence için en ideal kontratlı fiyattı bu cihaz için ama öyle olsa bile yinede kontratlı almam ben hiçbir cihazı.ben herdaim üretici firma yazılımı ile gelen telefonları alma taraftarıyım.zaten kontartsız ve tek çekim fiyatları aşşağı yukarı %10-15 aşşağıya alınabiliyor kontratlı fiyata göre.
  • bendeki dokunmatik kafasına göre düzeliyor veya arada yapıyor.ben açıkçası memnun kalmadım sensationdan.rom yükleme işine geçebilseydik yazılımdan mı değil mi anlardık?
  • nereden aldınız ürünleri?
  • Beyler birsey rica edicem telefon sarjda degilken
    *#*#4636#*#* yapip batarya bilgilerini ozellikle kac V yazdigini yazar misiniz ?
    benim bildigim 3.7v olmasi lazim ama 4.0 ve 4.2 arasi birsey cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler birsey rica edicem telefon sarjda degilken
    *#*#4636#*#* yapip batarya bilgilerini ozellikle kac V yazdigini yazar misiniz ?

bende pil voltajı 3834 mV çıkıyor sorduğunuz buysa eğer
  • evet onu soruyorum ama degerler farkli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler birsey rica edicem telefon sarjda degilken

battery indicator pro bu programı indirin hem telefonun deresini hemde pilin o an kaç V harcadığını gösteriyor. ayrıca yüzde kaç pil kaldığını da gösteriyor ve bununla birlikte naparsanız kaç saat gider onu gösteriyor.
  • valla o degerler nerde ise 3.7v tan yani normal degerden yarim volt fazla ki bu da hic az bir rakkam degil
  • telefonun ısınma derecesine bağlı kullandığı voltaj oranı da doğru orantılı olarak artıyor. şu an 35.5 derece de ve 4.2 kullanıyor. 29-30 dereceye indiği zaman 3.3 kullanıyor.
  • Yani benim pilimde bir anormallik var mi yok mu onu anlamadim ?

bir baska sorum da bunun ters orantili olmasi lazim degil mi
    Yani isindikca voltajin azalmasi lazim degil mi
  • bataryalarda hiç bir sorun yok.
    ters orantılı nasıl olacak anlamadım? bir şey çok ısınıyorsa çok kullanılıyor demektir, çok kullanılması da o kadar çok enerji harcaması demektir yani doğal olarak ısındıkça voltaj artıyor. yanlış mıyım acaba?elektronikçi biri olarak en mantıklısı bu geliyor bana.
  • evet te isindikca kullanimi azaltmasi lazim ki isisi azalsin degil mi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

hocam boşverin inc s i sg2 yi mesele şu bu fiyatlara alınca içinize sinermı sinmez mi, sinerse mesele yok görünen oki büyük çoğunluğun içine sinmemiş gibi, alırlar almazlar o ayrı 59 tl ortalama olarak ideal gibiydi ama yapacak bir şey yok duruma göre bakacağız artık hep birlikte

İçinde internet paketleri olduğundan size fazla geliyor olabilir ama şöyle düşünün 59 olsaydı bunun 8 tl si zaten cep net 51*24= 1224 tl oluyor.bu telefonu 24 ay taksitle 1224 tl ye almış olmanız demek ki bu fiyata imkansız verilmez.Sonuçta bu telefonun da bi ederi olacak dışarda arkadaşın dediği gibi desire s 1150-1200 civarı incredible s 1300 civarı giderken bu tel 1500 den aşağı olmaz herhalde.

69 dan hesaplarsak 69-8=61 tl cihaza vereceğimiz taksit 61*24=1464 tl eder. 24 ay taksitli fiyatı 1464 oluyor.Burdaki en büyük avantajı 24 ay taksit olma durumu.O benim için önemli değil diyorsanız telefonun fiyatını öğrenin eğer 1500 se değmez diyebilirsiniz ama 1600 yada üzerindeyse hertürlü değer.Burda en önemli olay bu telefon ülkemizde nekadardan satışa girecek bu çok önemli.

• Çok işlem yapıyorsunuz, işlem sayısı arttıkça işlemciye giden elektrik yani voltaj artıyor bundan dolayı ısınıyor arkadaşlar.. :)
  • benim suan 29 derece ve 4022mV
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

hocam boşverin inc s i sg2 yi mesele şu bu fiyatlara alınca içinize sinermı sinmez mi, sinerse mesele yok görünen oki büyük çoğunluğun içine sinmemiş gibi, alırlar almazlar o ayrı 59 tl ortalama olarak ideal gibiydi ama yapacak bir şey yok duruma göre bakacağız artık hep birlikte

İçinde internet paketleri olduğundan size fazla geliyor olabilir ama şöyle düşünün 59 olsaydı bunun 8 tl si zaten cep net 51*24= 1224 tl oluyor.bu telefonu 24 ay taksitle 1224 tl ye almış olmanız demek ki bu fiyata imkansız verilmez.Sonuçta bu telefonun da bi ederi olacak dışarda arkadaşın dediği gibi desire s 1150-1200 civarı incredible s 1300 civarı giderken bu tel 1500 den aşağı olmaz herhalde.

69 dan hesaplarsak 69-8=61 tl cihaza vereceğimiz taksit 61*24=1464 tl eder. 24 ay taksitli fiyatı 1464 oluyor.Burdaki en büyük avantajı 24 ay taksit olma durumu.O benim için önemli değil diyorsanız telefonun fiyatını öğrenin eğer 1500 se değmez diyebilirsiniz ama 1600 yada üzerindeyse hertürlü değer.Burda en önemli olay bu telefon ülkemizde nekadardan satışa girecek bu çok önemli.

+1

Bencede haklısın. Böyle bir telefonu nasıl ucuz beklersiniz onuda anlamam. Haftalardır tüm baslıklarda 1200-1350 arası gelme beklentisi var. Yav halen tekno mağazalarda Desire hd 1450 civarı satısta. Gidin bakın. Hem çözünürlüğü, hem kalitesi, hemde işlemcisi yenilecek artacak ve gelisecek hemde daha ucuz almayı bekleyeceğiz. Sözüm oki ceske 59*24ay olsa ama şuan bile bu telefon için fiyatlar gayet normal.

• görüşlerinize saygı duyuyorum ama bu tel yurtdışında incredible s ten 50 tl fazlaya satılmıyormu aynı mantıkla bakarsak olaya burdada benzer şeyler geçerli inc s burda 1300 se sensationda 1350 olması gerekmezmi ayrıca 1350-1400 tl gibi rakamlar sensation için ucuzmu azmı yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Temmuz 2011; 13:01:35 >
  • Beyler bu arada,

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DRxWyiO86R8J:www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/HTC-Sensations-kampanyasi.php+http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/HTC-Sensations-kampanyasi.php&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&source=www.google.com.tr

Buradan dünkü konulup kaldırılan sayfaya ulaşabilirsiniz.

Öte yandan, izle ve keşfet çıkıyor sayfada.. İzle çalışmıyor ama keşfet in altında demo var

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Sensation/main.html

Bu da direk erişim linki

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.