Şimdi Ara

HTC SHİFT & HTC ADVANTAGE X7501

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunlardan birini almak istiyorum... Ama kararsızım... Büyüklük sorun değil benim için... Fiyatları konusunda da net bi bilgim yok...

şimdi sırayla tanıyalımm...

HTC SHİFT

General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Announced 2007, March
    Status Coming Soon
    Size Dimensions 190 x 135 x 30 mm
    Weight
    Display Type TFT touchscreen, 16M colors
    Size 800 x 480 pixels (Wide-VGA), 7 inches
    - QWERTY keyboard
    - Handwriting recognition
    Ringtones Type Polyphonic, MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    - Dual speakers
    Memory Phonebook In shared memory
    Call records Yes
    Card slot miniSD
    - 1 GB RAM
    - 30 GB HDD drive
    - 1.2 GHz VIA CPU
    Data GPRS Yes
    HSCSD No
    EDGE Yes
    3G HSDPA
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes, v2.0
    Infrared port No
    USB Yes, miniUSB
    Features OS Microsoft Vista Business OS
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
    Games Yes
    Colors
    Camera 1.2 MP videocall camera
    - Java MIDP 2.0
    - Voice memo
    - Windows media player 11
    - Video/audio album
    - File manager
    - Built-in handsfree
    - Fingerprint recognition
    Battery Standard battery, Li-Ion

HTC ADVANTAGE X7500/X7501

General Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    Announced 2007, February
    Status Available
    Size Dimensions 133 x 98 x 16 mm
    Weight 359 g
    Display Type TFT touchscreen, 256K colors
    Size 640 x 480 pixels, 5 inches
    - Second OLED, 2.2 inches display
    - QWERTY keyboard
    - Handwriting recognition
    Ringtones Type Polyphonic, MP3
    Customization Download, order now
    Vibration No
    - Dual speakers
    Memory Phonebook In shared memory
    Call records Yes
    Card slot miniSD, buy memory
    - 128 MB RAM, 256 MB ROM
    - 8 GB HDD drive
    - Intel PXA270 624 MHz with ATI Graphic Chip W2284 processor
    Data GPRS Yes
    HSCSD No
    EDGE Yes
    3G HSDPA
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, miniUSB
    Features OS Microsoft Window Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition
    Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE)
    Games Yes, order now
    Colors Black
    Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
    - Built-in GPS navigator
    - Java MIDP 2.0
    - Voice memo
    - Windows media player 10
    - Video/audio album
    - File manager
    - Built-in handsfree
    - TV out
    Battery Standard battery, Li-Ion 2200 mAh
    Stand-by Up to 300 h
    Talk time Up to 5 h

Bunları nereden temin edebiliriz fikri olan varmı? Birde sizce hangisi? Tabiki özellik olarak shift çok ağır basıyor ama danışmakta fayda var diye düşünüyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler....

• www.htc.com
    bu siteye giriyorsunuz where to buy dan nereden temin edebileceğinizi görebilirsiniz?Türkiye'de resmi distributör yok diye biliyorum...

Bu arada bende çok araştırdım bana kalırsa ikisinide alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

www.htc.com
    bu siteye giriyorsunuz where to buy dan nereden temin edebileceğinizi görebilirsiniz?Türkiye'de resmi distributör yok diye biliyorum...

Hocam özellikler iyi gibi tabiki bilgim dahilinde... Sanırım bilmediğim bişeyler var fikirlerinizi paylaşırmısınız... Mesela alma dedirten şey nedir sizi? Teşekkkürler...
  • çünkü pocket pc olarak çok büyük ve hantallar bu cihazları her dakika yanında taşıman imkansız o yüzden daha taşınabilir ama bu cihazların biraz daha düşük performanslı bir pocket pc alman kullanış açısından seni çok rahat ettirir ayrıca bu cihazlara verilecek para ile tablet pc alabilirsin bence o daha mantıklı olur...
  • merhaba @xeryus1907,

forumda başka bir konuda zaten bana cevap yazmıştın ancak burda da görünce tekrar sorayım dedim, acaba htc nin sitesinden bulduğumuz satış noktalarından cihazı temin edip kargo ile getirebilirmiyiz ? biliyorsun benim 2007 yılında bir giriş çıkışım var belirtmiştim daha önce pasaport ile imei kaydı problem olmaz demiştik...bu durumda htc nin hangi modelini önerirsin şu an için ? saygılarımla teşekkürler..
    quote:

www.htc.com

• Yani aslında ppc den nasıl faydalanacağın önemli, sen neleri ön planda istediğini söyle ben senin için en uygun ppc'i söyliym...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    6 ay önce açıldı
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çünkü pocket pc olarak çok büyük ve hantallar bu cihazları her dakika yanında taşıman imkansız o yüzden daha taşınabilir ama bu cihazların biraz daha düşük performanslı bir pocket pc alman kullanış açısından seni çok rahat ettirir ayrıca bu cihazlara verilecek para ile tablet pc alabilirsin bence o daha mantıklı olur...

Bilgilendirme için teşekkürler... Tek sorun büyüklük olsun sıkıntı değil benm için... Konuyu acarken bunu belirtmiştim gözden kaçırmış olmalısınız...
  • valla ilgin için çok teşekkürler xeryus1907

öncelikle emektar bir nokia dan direkt olarak bir pda ya geçeceğim,ama benim için bulunması iyi olur dediğim şeyler :
    1-önde tuş takımı olursa süper olur..
    2-rom kapasitesinin yeterli olması
    3-wifi b/g vs..(türkiyede wireless olan yerlerde net.girebileyim yeter)
    4-windows mobile 6 olması
    5-yaygın bir kullanıcı desteği (program yükleme ve sorunlara karşı..bu yüzden htc ye yakınım aslında)
    6-gps olamasa da olur benim çok kullanacağım bişey olmayacak
    7-video ve kamera özelliklerinin yeterli olması..
    8-ofice uygulamaları..özellikle excel ile mutlaka çalışacağım..
    9-e-mail outlook (exchance server dan) senkronize edilebilmesi
    10-ve bence en önemlisi...(belki komik ama bu konudaki bilgisizliğime verin) gsm özelliğinin sıradan olmaması..yani zil sesleri, gelen aramalar, rehber gibi özelliklerinin normal bir cep telefonunu aratmaması..sesin karşı tarafa yankı yapmaması ve gelen aramaların tarafımdan duyulması..(p535 den bu yüzden vazgeçtim çünkü sorun devam ediyormuş)

birde şu an için şansımı zorluyorum ama vga ekran olursa süper olur..tabi bu her model de yok sanırım..

bu saydığım özelliklere yakın htc-s710 var gibi bilmiyorum yanılıyormuyum..yoksa bekleyip eten x800 yada htc p4550 mi almalıyım..lütfen yardım kafam karmakarışık oldu...
    quote:

Yani aslında ppc den nasıl faydalanacağın önemli, sen neleri ön planda istediğini söyle ben senin için en uygun ppc'i söyliym...

• Bu özellikleri gördükten sonra sana gönül rahatlığı ile UBiQUiO 503G yi önerebilirim.Çok memnun kalacağını düşünüyorum....Fiyat performans açısından gayet iyi...649 $ civarında ama fujitsu loox t830 (470 $) dan da memnun kalırsın sen bu ppc leri bir incele istersen...
  • quote:

Bu özellikleri gördükten sonra sana gönül rahatlığı ile UBiQUiO 503G yi önerebilirim.Çok memnun kalacağını düşünüyorum....Fiyat performans açısından gayet iyi...649 $ civarında ama fujitsu loox t830 (470 $) dan da memnun kalırsın sen bu ppc leri bir incele istersen...

üstad çok teşekkürler tavsiyene uyup bu ürünleri uzunca inceleyeceğim..umarım artık bir karar veririm
  • bence 7" ekran varken wm6 kesmez insanı. Üstekinde vista var sırf merakımdanda olsa vistayı alırdım
  • ya shift daha güze tabi, hem kapasitesi açısından vista olması büyük avantaj hem laptop olarak kullanıyorsun, program bulma derdin olmaz. ama ağırlığı hakkında araştırma yaptım ama hiç bir yerde bahsedilmiyor, bilenler varsa yazsın.
  • ağırlık konusunda net bi bilginin olmayışı benide şaşırttı... Oysaki cihaz avrupada satıştaymış... Ağrlığı bence 800 gr veya üstü olabilir...
  • shift'in 7 inç ekranı için 800x480 çözünürlük düşük gibi sanki. ya da ucu ucuna yeter gibi duruyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 12 Ağustos 2007; 16:11:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.