Şimdi Ara

htc telefon arıyorum işin uzmanlarından yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar malum üniversiteyi kazandık sayılır peder bey bi telefon hediye edecek ama ben telefon piyasasından çok uzak kaldım ki nokia 5130 xpress music kullanıyorum :D
    Abimde htc wildfire s var kullanımını ve malzeme kalitesini beğeniyorum o yüzden bende htc nin üst modellerini düşünüyorum şimdilik.
    Bütçe olarak 1200tl ye kadar birşeyler düşünmekteyim malum adamı fazla üzmeyelim
    Hepinizden öneriler bekliyorum şarj süresi çok kısa olmayan, duruşu hoş, kamerası da iyi birşeyler düşünüyorum en önemlisi de ekran kalitesi.
    Hepinize şimdiden teşekkürler

• yardımcı olacak olan yok mu ?
  • Istediğin sınıfta şarj süresi ortalama kullanımda bir günü çevirebilecek bir tel yok.
    ekran kalitesi dersen samsung amoled ekranlar en iyileri.ancak htc nin s.lcd leride orta üzeri performans verir.bence 1200 lere cikacaksan düşünmeden s2 al.ancak htc dede sense arayuzu varki performansı etkilesede bence değer.
    ne olursa olsun alacağın telde 1 gb ram olmasına dikkat et.
    htc EVO 3d kullanıyorum ben cok memnunum.foto kalitesi pek iyi değil bu sınıftaki tellerden %20 ağır ve kalın.fiyat performans telefonu.
    ama s2 nin bu kadar fiyatı dusmusken alinirmi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 kullanan bi tanıdığım var da baya büyük bir telefon verdiğin bilgiler için teşekkürler. htc nin telefonlarından birşeyler düşünüyorum ama o kadar çok var ki hangisi olacağına karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G2PRoOo -- 3 Ağustos 2012; 23:20:05 >
  • 1200'e kadarsa Nexus öneririm. Şarj konusunda da gayet yeterli.
  • Aynen galaxy nexus da düşünebilirsiniz.gerçi gpu su biraz eski model ancak sürekli güncelleme desteği alacağı için cok üst düzey oyunları en üst ayarda oynamayalim verelim.
    ancak illa htc alicam diyorsan, EVO yu tavsiye ederim ancak ondada j.bean 4.1.1 gelmiyecek muhtemelen.s2 ye büyük diyorsan senin max.4" ekranlı bir model alman lazım.htc dede 4" yok.one v var.oda 3.7 " ekranlı.ve tek cekirdekli üst düzey olmayan bir telefon.üst düzey istiyorsan hepsi s2 boyutlarında.

• ekran konusunda büyüklüğe tolerans gösterebilirim ama samsung hoşuma gitmiyor açıkçası bi htc olsa daha iyi. evo 3d nin incelemelerine baktım güzel bi telefon ama ona da jelly bean gelmeyecek diyorsun napsam bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illa htc ise sensation xe var (bunada j.bean gelmez muhtemelen)one s ve one x var ama bunlarda 1200 u geçer.
    ben olsam galaxy nexus alırım.bundan sonraki en az 3 yada 4 android guncellemen garanti olur.ama oda bildiğim kadarı ile 4.65" ekranı var.baya büyük.
    gerçi EVO içinde custom rom lar muhtemelen çıkar ama onunlada ugrasirsan.birde evoyu her yerde bulman zor yavaş yavaş stoklar tükeniyor.

• ooo htc sensation xe güzel hoşuma gitti ama ekran çözünürlüğü biraz düşük sanki. galaxy nexus da iyi sayılır ama incelemelerde hep hd ekran yüzünden performansının düşük olduğundan bahsediliyor
  • konu günceldir arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mı ?
  • Yurtdışından getirtebilirsen şunlar tavsiyem:
    -Htc Vivid 4G
    -Htc Amaze 4G
    -Htc One S (Yurtdışında nerdeyse yarı fiyatına türkiye ile kıyaslarsak)
    -Htc One X (Yurtdışında nerdeyse yarı fiyatına türkiye ile kıyaslarsak)

Türkiye'den alcaksan şunlar tavsiyem:
    -Htc Sensation
    -Htc Sensation Xe
    -Htc Evo 3D

Bu telfonların hepsi seni 1 gün kadar götürür ve hepsinde Android 4.0 ve üstü var

ama daha fazla gitmesini istiyosan bataryanın ya yedek batarya alcan ya da Motorola telefonlara bak. Örneğin motorola atrixin 2000mah bataryası var
  • ufukta sensation xe görünüyor artık daha başka modelleri de inceleyebilirim yardımcı olan olursa
  • konu günceldir.
  • evo 3d den memnunum hele ics guncellemesi sonrasi telefon costu fakat bulabilir misin bilmem

• 1200 tl verip htc alacağına 200 tl daha koy iphone 4s al
  • quote:

Orijinalden alıntı: j3Loody

1200 tl verip htc alacağına 200 tl daha koy iphone 4s al

Ben alayım Nerede O fiyata?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda o fiyata satan arkadaşlar var 2.ele bak istersen ???
  • fiyatı düşük istiyosan htc desire z ye övgüler duydum fiziksel klavyesi ve 14.4 internet hızıyla desire s de 2010 yılının telefonuydu ve bunlar 1000 tl nin aşağısında ama 1200 tl ye bazı sitelerde one x görmüştüm bence satış sitelerini araştır.
  • peki o zaman şöyle sorayım evo 3d mi yoksa sensation xe mi
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-yeni-pasaport-kayitli-61908301

Cihazın yurtdışı olması senin için sorun değilse biraz daha bütçeyi zorla linkteki gibi pasaport kayıtlı one x veya one s almaya bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.