Şimdi Ara

HTC Telefonlarda Kalite Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar desire hd aldım. 1 hafta içerisinde koşulsuz iade&değişim hakkım var. Sim kart takmadan önce kalite kontrolünü yapmak istiyorum. Neleri kontrol etmemi önerirsiniz? Gözlemlediğim kadarıyla ölü piksel mevcut değil. Arka tarafta sim kart yuvası ile kasa arasında çok hafif bir boşluk var ama rahatsız etmiyor. Olmazsa olmaz uygulama öneriniz var mıdır? İlk şarjı nasıl yapmalıyım? Çok teşekkürler şimdiden.

• Sıfır aldıysan nesini kontrol edeceksin kardeşim ?

değişim hakkın olduğunu söyledin diye sıfır aldığını düşündüm.
  • Evet 0 aldım. Hani kronik bir sorun vardır vs. için söyledim.
  • Kalite kontrolden sonrasi icin bir kac tavsiye sana.

Pil yuvasini acip tekrar geri takarken cok dikkat et tirnaklar kirilmasin.Sim ve hafiza kartinin oldugu taraftaki kapagida fazla cikarip takma,bir sure sonra gevseme yapabilir.Bu durum gerceklesirse ,kapak sim yuvasinda ki kartini yeterince sabitliyemedigi icin,sim kartini gormeme gibi durumlar yasayabilirsin.

Umarim bataryasinin performansini az bulup bir baska topic acmazsin.Cunku bir gun degil ,gun icinde enaz bir kere sarj etmen gerekecek.Ilk zamanlar cok kurcalayacagindan,gun icinde en az iki kere sarj eetmeye hazir ol.

Bunun disinda ekleyebilecegim birsey yok gibi.

Iyi gunlerde kullan.
  • Güncelleme bul dedim ama 1.5 mb lık bir şey buldu. Daha yüklemedim gerçi ama 2.3 bu olamaz değil mi? Ayrıca data kullanımını nereden kontrol edebilirim? 100 mb lık paket var. sakata gelmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dady123

Güncelleme bul dedim ama 1.5 mb lık bir şey buldu. Daha yüklemedim gerçi ama 2.3 bu olamaz değil mi? Ayrıca data kullanımını nereden kontrol edebilirim? 100 mb lık paket var. sakata gelmeyelim.

3G Watchdog kur data kullanımını takip eder.
  • Arkadaşlar yok mu yardım edecek kimseler ?
  • cihaz sensorlerini test eden uygulamalar var, internetten bulabilirsiniz.

bir de ekran parlakligini 0 a getirip ekrani kapattiginizda pili sokmsden acilmadigini okumustum ama ne derece yaygindir, ne kadar dogrudur bklemem. ve bu sorun yazikimsal tabii, sizde varsa bile bir soneaki guncelleme ile giderilecegi muhtemeldir.

dokunmatik performansini test etmek icin multitouch test ve draw gibi uygulamalari deneyebilirsiniz ama bence en iyi yol birkac oyun bulup bir sure oynamak. sizi rahatsiz edecek bir ozellik varsa ortaya cikacaktir.

bir kac fotograf cekin ve telefonu kapatip acjn bir kac kere. nadir de olsa bazi samsung sd kartlarda fotograflar siliniyor acip kapatinca.

bunlar disinda aklima gelen birsey yok.

bu arada eger paketiniz 100mb cepnet ise kullanimi takip etmenize gerek yok cunku kotayi astiginizda extra ucret alinmiyor sadece baglantiniz yavasliyor. e batarya suresi acisindan genellikle cihazi 2g modunda kullanacaginizi da goz onune alirsak paketiniz sinirsiz desek yeridir...

• ilk şarjını bitirin.cihaz kapandıktan sonra tam doldurun.bunu 3 kez yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.