Şimdi Ara

HTC TOUCH HD RENKSİZLİK VE TAKILMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Yeni htc touch hd aldım.Dili ingilizce olduğu için orjinal 6.1 türkçe kurmaya karar verdim.Hardspl yaptım.Sonra orjinal romu kurdum.Aslında orjinal rom kurmak için hardspl yapmaya gerek yokmuş.Bunu sonradan öğrendim.Şimdide cihaz renksiz bir şekilde açılıyor ve doğru dürüst çalışmıyor.Renksiz dediğim,cihaz windows un güvenli kipinde gibi açılıyor.Sonradan açma kapama tuşuna basınca rengi düzeliyor ama 1 dakkada 1 dakılıp kalıyor.Ne yapmam lazım.Yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerdonmez

Selam.Yeni htc touch hd aldım.Dili ingilizce olduğu için orjinal 6.1 türkçe kurmaya karar verdim.Hardspl yaptım.Sonra orjinal romu kurdum.Aslında orjinal rom kurmak için hardspl yapmaya gerek yokmuş.Bunu sonradan öğrendim.Şimdide cihaz renksiz bir şekilde açılıyor ve doğru dürüst çalışmıyor.Renksiz dediğim,cihaz windows un güvenli kipinde gibi açılıyor.Sonradan açma kapama tuşuna basınca rengi düzeliyor ama 1 dakkada 1 dakılıp kalıyor.Ne yapmam lazım.Yardım lütfen.

HD si olan hemen hemen herkez yasadı bunu korkmayın HD ile ilgili forumu okuyunuz çözersiniz.
  • Htc hd ile ilgili ana başlığı bulamadım bir türlü.Baktığım yerlerde de bununla ilgili bişey yazmıyor.Ne yapacağımla ilgili bir yönlendirme yapma imkanın var mı?
  • quote:

Htc hd ile ilgili ana başlığı bulamadım bir türlü.Baktığım yerlerde de bununla ilgili bişey yazmıyor.Ne yapacağımla ilgili bir yönlendirme yapma imkanın var mı?

Buyrun çözüm burada anlaşılan HSPL kullanmışsınız ve stok spl yüklü değil bu durumda yeni stok spl üstü spl taşıyan rom yüklediğinizde bu hatayı verir linkteki bilgi inceleyiniz telefona stok spl yi yükleyiniz 3 renkli ekranda spl noyu kontrol edin stok splnin numarası gelmiş ise istediğiniz romu artık yükleyebilirsiniz demektir.HSPL kullandığınız için birdaha kullanmanız gerekmez .
    Bu işlem öncesi isterseniz bir kerede SSPL ile aynı romu yüklemeyi deneyin olmaz ise yukardaki çözüm kesin çözümdür genel bilgi aşağıdaki linkte var.Kolay gelsin.Çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.Ama gayret ki işi kökten çözüp öğrenesiniz.Tekrar kolay gelsin..
    http://forum.donanimhaber.com/m_28590381/printable.htm

• Çok sağol.dediğin gibi yapıp deniyim.Gerçi burada verilen sspl nin linki ölü.Verene söyleyim yenilesin.
  • quote:

Çok sağol.dediğin gibi yapıp deniyim.Gerçi burada verilen sspl nin linki ölü.Verene söyleyim yenilesin.

15 dakika civarında buradayım Mailini yazarsan 5 dakika sonra iki uspl dosyasıda elinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

quote:

Çok sağol.dediğin gibi yapıp deniyim.Gerçi burada verilen sspl nin linki ölü.Verene söyleyim yenilesin.

15 dakika civarında buradayım Mailini yazarsan 5 dakika sonra iki uspl dosyasıda elinde olur

omer-donmez@hotmail.com
  • quote:

quote:

quote:

omer-donmez@hotmail.com

HD ye ait SSPL ve eki mailinize gönderildi,olup olmadığını bildirirseniz ve ayrıca 3 renkli ekranda SPL karşısında yazan rakkam ne bunu ve .(noktadan)sonraki sayılar 0000 mı 0001 mi tam yazarsanız daha çok yardımcı olurum.
    Bununla sorun çıkarsa göndereceğiniz numaraya göre tarif edeceğim şekilde spl yi (Göndereceğim veya linkini vereceğim)( değiştirerek tekrar hspl yapacaksınız SPL sürümünüz 3 renkli ekranda düzelecek ve istediğiniz romu yüklersiniz bu durumda sorun yaşama ihtimaline karşılık SSPL kullanarak yüklerseniz hiç sorun olmaz.Kolay gelsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

omer-donmez@hotmail.com

HD ye ait SSPL ve eki mailinize gönderildi,olup olmadığını bildirirseniz ve ayrıca 3 renkli ekranda SPL karşısında yazan rakkam ne bunu ve .(noktadan)sonraki sayılar 0000 mı 0001 mi tam yazarsanız daha çok yardımcı olurum.
    Bununla sorun çıkarsa göndereceğiniz numaraya göre tarif edeceğim şekilde spl yi (Göndereceğim veya linkini vereceğim)( değiştirerek tekrar hspl yapacaksınız SPL sürümünüz 3 renkli ekranda düzelecek ve istediğiniz romu yüklersiniz bu durumda sorun yaşama ihtimaline karşılık SSPL kullanarak yüklerseniz hiç sorun olmaz.Kolay gelsin...

--------------------------------------------------------------------------------

Evveet.Yaptım.Düzeldi.Şu anda sorun yok.Çook teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah hayırlı muradlarınıza nail etsin.Kafayı yemiştim.Yanlız orjinal olsun diye şu anda orjinal ingilizce romu yükledim.Bunun üzerine orjinal türkçe romu yüklersem direk çalışır mı?Herhangi bir işlem yapmama gerek yok di mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

omer-donmez@hotmail.com

--------------------------------------------------------------------------------

Evveet.Yaptım.Düzeldi.Şu anda sorun yok.Çook teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah hayırlı muradlarınıza nail etsin.Kafayı yemiştim.Yanlız orjinal olsun diye şu anda orjinal ingilizce romu yükledim.Bunun üzerine orjinal türkçe romu yüklersem direk çalışır mı?Herhangi bir işlem yapmama gerek yok di mi?

Sevindim,sorununuzun çözülmesine dileklerinize ayrıca çok teşekkür ederim .Allah sizdende razı olsun sağolun.Sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım HD2 kullanıyorum ama hızı hariç HD ele oturması ,pil ömrü vs çok daha iyi bir cihaz diyebilirim.Bence Dutty Holly Gray 0 kodlu romu yükleyiniz benim en sevdiğim sorunsuz ve kapsamlı rom oydu.WM6.5 Manila 2.1 Sense özelliklidir.
    Manilayı registryden Türkçeleştirebilirsiniz Tüm manila Türkçeleşir ve Wifi üzerinden My Location Türkçe olarak sorunsuz çalışarak hava durumunu günceller.Yakın zamanda Dutty Holly Gray 1 romda çıkmış ama O kodlu olan kadar hit almamış bu nedenle 0 olanı öneririm bir arkadaş daha HD rom sormuştu orada linkleri ile ilgili bilgi vermiştim bir kaç gün önce o postta 4 rom ile ilgili bilgi vardı.Tekrar kolay gelsin..

• http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=37881865&toStyle=tm
    Bu linkten romlarla ilgili posta ulaşabilirsiniz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.