Şimdi Ara

Htc Touch Hd satın almak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Htc Touch Hd almak istiyorum mümkünse sıfır ama bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı ? (kocaeli de yaşıyorum )...

Sıfırını bulamazsam 2. el de tercih edebilirim tabiki telefonun durumuna göre.

bana yardımcı olacak arkadaşlar bi irtibat telefonu bırakabilir veya buradan yazabilir..

bu arada Sıfır Htc Hd2 satıyorum 1.400 tl ( kayıtlı )

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Must1903 -- 27 Ocak 2010; 0:05:32 >

• güncel
  • yurtdışı mı dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

yurtdışı mı dostum...

Htc Hd2 ingiltere' den geldi 10 gün kadar önce kayıt yapıldı Türkiye' de kullanmak için uygun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exorcistt

quote:

yurtdışı mı dostum...

Htc Hd2 ingiltere' den geldi 10 gün kadar önce kayıt yapıldı Türkiye' de kullanmak için uygun ..

Htc Hd2 Fiyatiniz hem 2.el hemde yurt disindan gelmis bir ürün icin acikcasi cok pahali.

Ben bu cihazdan almayi dusunuyorum ve vatanbilgisayar kampanyali kredi karti ile 1450 tl civarina 6 taksitle satiyor. Simdi siz olsaiz 1400 tl ye yurt disindan gelmis 10 gunluk te olsa ikinci el bir cihazmi alirsniz yoksa50 tl daha verip garantisi olan kutusunu sizin acacaginiz bir cihazi taksitle mi alirsiniz. Yorum sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemele -- 29 Ocak 2010; 11:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Orijinalden alıntı: Exorcistt

quote:

yurtdışı mı dostum...

Htc Hd2 Fiyatiniz hem 2.el hemde yurt disindan gelmis bir ürün icin acikcasi cok pahali.

Ben bu cihazdan almayi dusunuyorum ve vatanbilgisayar kampanyali kredi karti ile 1450 tl civarina 6 taksitle satiyor. Simdi siz olsaiz 1400 tl ye yurt disindan gelmis 10 gunluk te olsa ikinci el bir cihazmi alirsniz yoksa50 tl daha verip garantisi olan kutusunu sizin acacaginiz bir cihazi taksitle mi alirsiniz. Yorum sizin.

Kardesim;

1. ben pesin ssatmıyorum kredi kartı ile 12 taksit yapıyorum.

2. Telefon sıfır ingiltereden 2 tane geldi biri abim için biri de benim içindi abimi,n parasıu vardı ve kullanmaya başladı ben benim için gelmiş telefonun ambalajını dahi açmadım ( bütçem müsait değil biraz daha uygun bi telefon arıyorum ) ve satıp bunu yerine htc hd almak istiyorum. sen gerçekten bu telefonu almaya kararlıysan fiyat konusunda anlaşırız.. ama telefon KULLANILMAMIŞ ambalajlı...

• Ozelden msg gonderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Ozelden msg gonderdim.

cevaplandı..
  • htc touch hd ile ilgili pm attim tarafiniza.. atıl durumda şu an için.. satıp nokia n82 - n95 falan almak istiyorum
    saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.