Şimdi Ara

htc touch hd ve xperia x1 arasinda kaldim yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım sen htc touch hd alırsan nerden alcan benim elden alabilceğim bir yer varmı kredi kartım yok malum netten lamam yardım ederseni sevinirim
  • xperia kullanicisiyim. bende ikisi arasinda kararsiz kaldim. Fakat elime aldigimda benim telefonum xperia dedim. Büyük ekran büyük fark yaratmasina ragmen bana riskli gözüktü. birkere elim tam olarak kavrayamadi. kayiverir diye korktum. ama özelllikleri olsun büyük görüntü alani ile gercekten cezbedici.

xperia türkiyede herkesin elinde gezene kadar benim favorim olarak kalacak gibi gözüküyor. Klavyesi, temalari, görsel özellkleri ile sahiden mükemmel bir telefon. 800x 480 lik ekrani avantaj ve dezavantajlari ile geliyor. Bir kere bu cözünürlükte calisacak program bulmakta oldukca zorlaniyorum. halen bir navigasyon prgorami yükleyipte gps performansini deneyemedim. bu sorunlar HTC HD de yasanacak türden tabiiki.
    Xperia yasiyormus gibi degisik ortamlarda degisik isiklar yakiyor ve titresimler veriyor. Daha tasimaya uygun ve rahat bir telefon bence. Arabada mesaj yanitlamak telefon acmak, mailllere bakmak, program acmak kapatmak menülerde dolasmak gayet rahat. Boyut ve klavye önemli olmasa idi HD alirdim.

• almissiniz simdi farkettim .hayirli olsun. sahi kaca aldiniz?
  • hayırlı olsun touch hd fakat bence xperia daha iyi bir seçim olurdu ama sizin tercihiniz tabi ki.
    birşey sormak istiyorum xperia'nın ve touch hd nin türkiyeye geliş tarihi belli mi?
  • xperiadada htc touch hd dede gps programlari sorunsuz calisiyor yapilmasi gereken tek sey gerekli dosya degisikliklerini yapmak ben suan navigon tomtom ve igo kullanmaktayim ve cok mennunum. tr ye gelis tarihi hakkinda fikrim yok ben yurt disinda yasiyorum :(
  • Eğer 0 cihaz alıyorsanız asla ekranına göre program bulamam diye vazgeçmeyin,siz cihazı alın,en geç 2-3 ay sonra illaki ufaktan başlar programlar,en geç...

Bu arada ozgurulke hayırlı olsun,darısı başıma
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE HAFTA SONU HD ALDIM 2 GÜNLÜK Bİ KULLANIMDA DÜŞENCELERİMİ ANLATMAYA ÇALIŞICAM

Bu tlf alma amacım hem iş hemde dokunmatik ekrana geçmekdi bundan önce E71 vardı beyaz çok şıktı 2 ay kullandım sattım. apple alıcaktımki donanım haber okumadan birşey almıyorum genellikle bu cihazı gördüm çok beğendim şıklığa önem veririm. 5 sebebten bu tlf aldım apple herkezde var die , bu tlf apple göre daha şık die, ekranı daha büyük , 5 megapixsel camera, en önemlisi windows mobile 7 beklicem inşallah destek olayı:(...

yanlız multitouch çok ama çokkkk büyük eksiklik..

ve arkadaşlar apple tlf arkadaşlardan öle görüodum az bi bakıodum ama pazar günü telsim bayisine geçerken girdim bi ekran hassasiyetine bakım dedim karşılaştırdım ama 5dk gibi... kesin konuşmak istemiorum ama üzülerek apple ekranı çok daha hassas ve işlevsel diyebilirim..

bunu ben almadan öğrenmek çok istedim forumda araştırtırdım şu ekran olayını karşılaştıran yokmu die izlemediğim videolar okumadığım yazılar kalmamıştı ekran hassasiyeti hakkında...( yazan arkadaşlar var sağ olsun ama onara hemen cevap yada çamur atılıyordu kime inanıcağımı şaşırmıştım:( ... bide çok basit bişe ama apple uzun alta doğru yazılarda örnek rehber alta doğru atarken sona geldiğinde sekme gibi ( geri atma gibi) hoş bişe yapıo anlatabildimmi bilmiorum ama bu tlfda yok sanırım..

birde bazı bölümlerde örnek msjlarda alta doğru okurken atlamak isterken ekranın tamamını kullanmak parmakla onun yerine sağ köşede ufak oklar var onlara basmak gerekiyo üst ve alta doru buda kalemini kullanmayamı yöneltiyo insanları ne...çünkü çok ufak parmakla oluyo ama sağ köşede ve ufak olması hoş değil bu gibi bazı bölümlerde var....

ama kalemini takerken içeri çekmesi otomatik mekanizma hoş:)

bakın anlatırken sanırım gibi tam emin olmadan bahsediyorum daha 2 gün kullandım henüz herşeyden emin değilim kimseyi yönlendirmek istemem..

( ben çok araştırdım ama herşeyini bulamadım öğrenmek isteyen arkadaşlara öğrendikçe yazıcam:) çeken bilirrr:)

• sevgili cihantezman neden nokia e71 i sattın acaba? bende iphone 2g olan vardı. bir seneden fazla kullandım ve sattım. şimdi nokia e71 almak istiyorum turkcellin internet kontratı ile. iphone dokunmatik ekranı ile bir numara hiçbir cihazın onun gibi olamayacağına eminim. ancak iphoneda çok kısıtlama var. birde itunes belası, baktım iphone benim için oyun oynadığım bir cihaz olmuş, ki oyun konusunda bir harika. Ama ben mailler ve office dosylarına müdahele için daha iş sınıfı bir cihaz istiyorum. bu nedenle nokia e71 düşünüyorum. sen ne dersin acaba? pil ömrüde uzunmuş bu önemli benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

sevgili cihantezman neden nokia e71 i sattın acaba? bende iphone 2g olan vardı. bir seneden fazla kullandım ve sattım. şimdi nokia e71 almak istiyorum turkcellin internet kontratı ile. iphone dokunmatik ekranı ile bir numara hiçbir cihazın onun gibi olamayacağına eminim. ancak iphoneda çok kısıtlama var. birde itunes belası, baktım iphone benim için oyun oynadığım bir cihaz olmuş, ki oyun konusunda bir harika. Ama ben mailler ve office dosylarına müdahele için daha iş sınıfı bir cihaz istiyorum. bu nedenle nokia e71 düşünüyorum. sen ne dersin acaba? pil ömrüde uzunmuş bu önemli benim için.

Ama nedir bu office dosyaları muhabbeti anlamış değilim.
    Şimdiye kadar PDA, PPC ve Smartphone'lar ile excel dosyasında çalışabilmeyi başarana şahit olmadım.

Çalışmaktan kastınız gelen dosyanın adını değiştirip geri göndermek mi anlamıyorumki.
    Cünki basit bir excel tablosunda köklü değişiklikler yapmak; herhangi bir modil cihazda işkenceden başka bir şey değildir.
    Pratiklikle uzaktan yakından alakası yoktur.
    PPC veya PDA larda o işkenceyi cekeceğime etrafta bir internet cafe bulur işimi orada hallederim çok çok daha iyi.
    Ya da Ultra Mobil Laptop alırım (sony Vaio P serisi geliyor yakında)

Özetle iyi bir PDA alayım excel dosyaları içinde dans edeyim diyorsanız size ALLAH gani gani sabır versin diyorum...
    Ben az daha Asus P535 imi duvara fırlatıyordum sadece 3-5 hücrede değişiklik yapacam diye.

Sizin gibi Excel dosyalarını öttürmesi gereken iş adamları nasıl sabreder bilemiyorum artık!

Ama yok illede ben Excel dosyalarımı öttürmek istiyorum diyorsan; Bari Geniş ekranlı çözünürlüğü bol bir cihaz al. Benim bildiğim yegane cihaz Touch HD...

Touch HD bile gerçi seni bu işkenceden kurtaramaz ama en azında E71 alıp telefonu duvarda parçalayacağına kullanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 12 Ocak 2009; 18:37:02 >

• E71 kullandım güzel bi cihaz stabil çalışıyor şarjıda 5 gün gidiyodu güzel bi tlfdu ama ekranı çok ufakdı excelle arkadaşın dediği gibi çalışmak zordur ben 1-2 kere excel dosyası açtım ama pek müdahale etmedim çünkü etmekde istemedim..belki uğraşsam yapabilirdim ama joystik ile zor sağ sol hücreler arası dolaşmak..

camerasına gelmek istiyorum bence 3,2 mega pixsel diyor ama pek kullanışlı değil başka tlflarda 3,2si daha iidi hatta apple 2 megapixsel çekilmiş foto daha kaliteli geldi bana.. akşam çekimleri hele çok kötü:(... temalar çok şık..ekran koruyucular vs.

wiresi özellikle wiressss apple 3gli arkadaşım yanımda kimizde wiresi açıyoduk ben 5 tane buluyodum o 2 tane o hiç bulmuyodu ben 2-3 tane..wiresi apple 3gden daha iyi geldi bana......alıcaksan beyazınıda alırsan çok şık herkez kasasına hasta oldu....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.