Şimdi Ara

Htc Touch2 Megam var acil yardım alzımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Telefonumun işletim sistemi windowsmobile 6.5 microsoft market places uygulmasının 6.x sürümleri için ömrünü bitirecek bnde bunun üzerine sistemi değiştirme kararı aldım herhangi bir şekilde android veya wp7.x sürümlerinden uyumlu olan biri varsa bana yardıme din link atın.. acil lazım..

• Windows Mobile marketplace çoktan kapanmamışmıydı ya. Yedekleme servisi bu yaz kapanmıştı ama market de kapanmıştı diye biliyorum. Uzun zamandır telefonum giremiyordu markete. Gerçi markette her türden işe yarar uygulama da yoktu.
  • tamama yoktuda ben giriyorum markete ben market için de istemiyorum işletim sistemimin eskimesi beni mutlu etmiyor açıkcası.
  • Konu günceldir. Yardım edin...
  • Ben de Windows Mobile 6.5 kullanıyorum ve benim sıkıntım da aynı. Ama cihazımın işlemcisi yaygın olmadığı için uygun bir Android sürümü yok. Qualcomm işlemcili olduğundan cihaza belki vardır uyumlu bir sürüm.
  • İnternet üzerinden aradığımda bulma şansım çok düşük ancak yardım ederde birlikde araştırırsak bulabiliriz.Cidden bilen gherhangi bir kişi yardım etsin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAKİ38 -- 13 Mart 2012; 17:09:57 >
  • Biraz aradım, bir şeyler buldum ama çoğu yerde sonuca ulaşılamamış. Ya da ulaşılsa bile Windows Mobile cihazda çalışan Android'ler firma yapımı olmadığından mutlaka sorun çıkarıyor. Stabil olmuyor vs. Yani en iyisi yine WinMo kalıyor...
  • Kardeşim benim herhangi bir şekilde ihtiyacım var eğer bulduysan wp7 lütfen link fln ver.
  • GÜNCELLL
  • Güncel
  • GÜNCELLLL..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.