Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum o yöntemi. Daha önce birçok telefonda hiçbir güncellemede bu denli bir stabilite sorunu yaşamadım. Telefonda çok fazla uygulama yüklemişim, hesaplar vs. var. Reset atmam ve kurulumu tekrar yapmam minimum 4 saatimi alıyorum. Bir fırsat olursa bakarım artık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaslar
    kısa bir süre içerisinde kendime yeni bir telefon alacağım bütçem doğrultusunda iki model arasında kararsız kaldım htc u ultra ve huawei mate 10 lite bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ön kamera benim için önemli özellikle htc u ultra ön kamerasından memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan0650 -- 5 Nisan 2018; 20:35:24 >
  • furkan0650 F kullanıcısına yanıt
    Kağıt üstünde HTC U ULTRA çok daha üstün bir cihaz GPU ve CPU açısından kamera da OIS desteği wifi teknolojisi olarak bence U ULTRA çok daha üstün bir cihaz tabi ki Huawei yi kullanmadığım için kesin bir şey söylemek zor.
  • bu pilin hali ne olacak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam eve götürene kadar yetmiyor mu?

• furkan0650 F kullanıcısına yanıt
    mate 10 lite'in ultradan tek üstün yanı portre fotoğraf çekebilmesi onun haricinde kıyas kabul etmez çünkü u ultra amiral cihaz mate 10 lite ise orta segment bir cihaz . mate 10 veya mate 10 pro alabilirsen o başka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Akşam eve götürene kadar yetmiyor mu?

Dün öğlen 12 de falan fulleyip çıkmıştım, akşam 10 da geldiğimde 30 falan kalmıştı.

• Dün Du Battery programını yükleyip boatloderden wipe cache yaptım. Şu an pil sanki güncellemeden önceki haline döndü. An iti bari ile şarj yüzdem 46 da, 11 saat 10 dakikadır açık ve 3 saat ekran sürem var. Parlaklık otomatik modda ve ortanın biraz üzerinde. Bu gitişata göre akşama kadar iki saat daha ekran süresi alırım buda bana günü çıkarmaya yetiyor.

Edit: sözlerimi geri alıyorum. 1saat 20 dakika önce full şarjdan aldım ve an iti barı ile 22dk ekran sürem var şarj ise %88 e düştü. Sinirden duvarlara kafa atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmetalizm -- 6 Nisan 2018; 17:22:39 >

• HTC Destek ile iletişime geçtim. Telefon Malezya üretimi. İlk önce Hindistan Romu sonrasında Türkçe Romu atılmış. Yani yanlış rom var ve bu yüzden bu telefonlarda yazılımsal sorunlar yüzünden donanımsal sorunlar oluşuyor. Orjinal roma geçmemiz gerekiyor.
  • Selam arkadaşlar telefonla ilgili çözemediğim 3 sorun var destek olursanız çok sevinirim. 1. parmak izi okunduğunda telefon titriyor bu titremeyi nasıl kapatabilirim. 2. klavye yazdığım kelimeleri otomatik düzeltiyor doğru yazdığımda bile farklı bir kelime ile düzeltiyor bunu nasıl kapatabilir ve son olarak ekran görüntüsü nasıl alabilirim htc'nin sitesinde güç tuşu ve ses kısma diyor ama işe yaramadı bende. Şimdeden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • umutley1 U kullanıcısına yanıt
    parmak izi titreşimi kapatılmıyor, klavye için ayarlardan dil ve klavyeden tercihlerden otomatik düzeltme opsiyonunu kapatıyorsun, ekran fotosu içinde bahsettiğin tuşlara aynı anda basıp tutuyorsun

• 8.0 ile gelen bir yeniliği daha farkettim. Daha önceden kulağı tarayarak ses ayarı yapan ultrasonik özelliği artık ortam seslerini algılayarak sesi ve ses düzeyini ayarlıyor. Gürültülü ortamda ses daha yüksek oluyor...

• arkadaşlar güç tuşu ile ilgili sorun yaşayan var mı?

• m.akif.karaca kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sorun?

• tık sesi gelmiyor sanki içe gömülmüş gibi bir his veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m.akif.karaca

tık sesi gelmiyor sanki içe gömülmüş gibi bir his veriyor
    Darbe vs. aldı mı? Almadıysa garantide yardımcı olurlar, olmalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.akif.karaca

tık sesi gelmiyor sanki içe gömülmüş gibi bir his veriyor
    Ben de sana bir soru sorayım. Şu menü tuşu nedir, ben ne işe yaradığını çözemedim.Buraya sordum bilen çıkmadı.

HTC U ULTRA ANA KONU

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    menü düğmesi neye yarar ben de bilmiyorum, opsiyonu açınca da birşey farketmiyor yani şu an işlevsiz.

• Xda forum sitesinde konu açılmış menü butonu ne işe yarıyor diye bu aktif edildiğinde bazı programlarda programın kendi menüsüne girmek için menü butonu aktif oluyormuş pek bi numarası yokmuş :)

• Merhabalar,

Distribütör garantili Turkiye cihazların orjianl romu.
    HTC U Ultra
    HTC
    TUR
    MR 1
    3.18.31
    v7.0 392 MB
    1.62.401.1

Hepsiburada'dan paralel ithalat telefonlar Malezya için üretilmiş ve orjinal romu.

HTC U Ultra
    hTC Asia
    AUS
    MR 2
    3.18.31
    v7.0 392 MB
    1.62.710.2

gün içerisinde orjinal roma dönüyorum. değişiklikleri size bildiririm.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.