Bildirim
HTC U ULTRA ANA KONU (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben gurbetçiyim, yurtdışındayım, yurtdışından aldım. Neden sordunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar spigen sitesinde ultra için kılıf gözükmüyor, bu yuzden sorulmustur
quote:
Orijinalden alıntı: budamigoldiil
Selamlar spigen sitesinde ultra için kılıf gözükmüyor, bu yuzden sorulmustur
N11'de Rudged armor modeli var. Dediğim gibi ben yurtdışından aldım ve fiyatı 41tl'ydi.Rudged armor modeli indirimde ve 60 lira görünüyor, makul bence. Mağazanın genel yorumları da olumlu görünüyor. Siyah renkli telefona sahipseniz yada telefonun renginin gizlenmesini sorun etmezseniz tercih edebilirsiniz ama rengi görünsün, hem de korunaklı olsun derseniz kristal modellerine bakın derim.
Sanırım distribütör yolu ile girmemiş U ultra o yüzden marka aksesuarlarda sıkıntı olabiliyor. İsterseniz sipariş verin belki getirirler, bilmiyorum yardımcı olurlar mı...
Media markt dan htc u ultra anlamak istedim gerek stand görevlisi gerek danışma satmamak için ellerinden geleni yaptı.
Sergilenen tüm telefonlar açık ve kurcalanmaya hazırken bitek htc ler kapalı idi...
Çalışan rahatsız edici bir şekilde önce nokia sonra Samsung için ısrar etti...
Adama resmen anlatamadım ben htc istiyorum diye..
Bunun sorumlusu htc Türkiye midir media markt politikasıdır bilmem ama bu sistem ile (bence) htc gibi güzel bir telefon istediği satışı yapamaz...
Hayır bide b.k atacak ama nasıl yapacak onuda bilmiyor. Gelip gidip ekranı kötü işlemcisi kötü diyor...
Ya sabır dedim çıktım (kaçtım). Müsait olunca başka bir mağazasına giderim artık...
O gibi teknoloji mağazalarında çalışanlar gerçekten birşey bildikleri yok samsung vb markaları sattırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca prim alıyorlar herhalde ;)
quote:
Orijinalden alıntı: True_Sun
Media markt dan htc u ultra anlamak istedim gerek stand görevlisi gerek danışma satmamak için ellerinden geleni yaptı.
Sergilenen tüm telefonlar açık ve kurcalanmaya hazırken bitek htc ler kapalı idi...
Çalışan rahatsız edici bir şekilde önce nokia sonra Samsung için ısrar etti...
Adama resmen anlatamadım ben htc istiyorum diye..
Bunun sorumlusu htc Türkiye midir media markt politikasıdır bilmem ama bu sistem ile (bence) htc gibi güzel bir telefon istediği satışı yapamaz...
Hayır bide b.k atacak ama nasıl yapacak onuda bilmiyor. Gelip gidip ekranı kötü işlemcisi kötü diyor...
Ya sabır dedim çıktım (kaçtım). Müsait olunca başka bir mağazasına giderim artık...
bazı markalardan sattıkları ürün başına prim alıyorlar örneğin teknosa vb yerde gözümle şahit olduğum bir olay vardı. Çalışana diğer arkadaşı soruyor bugün şundan kaç tane sattın bundan kaç tane sattın diye adamda sayı veriyor oda iyimiş bugün gelirin iyi diyordu :)
adam htc den para kazanmıyorsa htc firması adama ücret ödemiyorsa adam casper ı bile htc den daha fazla övüp htc alıp napacaksın abi yan yattı çamura battı tr den çekiliyor batacak elinnde kalır vs diyerek casper satmaya çalışıyor...
Şaka gibi.
-
Arkadaşlar 4g de cekmeme durumu varmı, hb de bir yorum okudum, 4.5 g turkcell de problemli diye
Hocam öyle birşey yok ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 4.g + full çekiyor nerdeyse
yanıt için tesekkür ederim dostum -
u ultrasına oreo gelen varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hakangündüz
u ultrasına oreo gelen varmı ?
Arabistan cihazı, henüz gelmedi...
Merhabalar. Ekran fotoğrafında görülen ''Ekran, jestler ve tuşlar'' sekmesi altında bulunan menü button nedir, ne işlevi var bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Ayrıca bildirim çubuğu hızlı ayar menüsü içine eşleştirme ayarını açıp kapatabileceğim kısayol eklenebiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 22 Mart 2018; 20:11:21 >
ekran koruyucu kullanan varmı acaba tam kaplayan bildiğiniz koruyucu varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: hakangündüz
ekran koruyucu kullanan varmı acaba tam kaplayan bildiğiniz koruyucu varmı
Sıvı koruyuculara baktın mı? Belki konvansiyonel ekran koruyucular gibi korumayacaktır ama onlar kadar da ekran hassasiyetini öldürüp ekran ile parmaklar arasında tabaka oluşturmayacaktır.
Merhabalar ürünün içinden temizleme bezi çıkan oldu mu oldu ise nerden aldınız? -
turkcell ve vodafone kullaniyorum u 11 cift hatli verisyonunda sorun yasarmiyim arkadaslar ??
Hocam benden çıktı hepsiburada -uygun iletişim adlı satıcı
Hocam ben u ultra kullanıyorum bu telefonda çift sim bugün itibariyle türk Telekoma geçtim çekmeme gibi bir sorun yok bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X