Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm iyi hocam sanırım tel 1 ay kalmaz alırım o zamana kadar düzelirse sorunlar alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese selamlar. telefonu dün alarak aranıza katıldım. kulaklık sesi ciddi manada düşük geliyor. sebebi nedir sizce? bir de telefonum hiçbir güncellemeyi görmüyor. bunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-269F34CE3

herkese selamlar. telefonu dün alarak aranıza katıldım. kulaklık sesi ciddi manada düşük geliyor. sebebi nedir sizce? bir de telefonum hiçbir güncellemeyi görmüyor. bunu nasıl çözebilirim?
    Hangi uygulamayı kullanıyorsun oynatma için? Sanırım güncelleme ile ses seviyesi biraz artıyordu.

Ben onkyo'nun hf player'ını kullaniyorum memnunum, dene istersen.

Güncelleme konusunda Türkiye'deki arkadaşlar daha doğru bilgi verirler.

• spotify kullanıyorum. zaten spotify telefonun kendi müzik çalarına göre biraz daha az ses verir. bunda sesi sona vermeme rağmen çok yetersiz kalıyor. play müzik de yetersiz.

• Guncellersen duzelir buyuk ihtimal

• ben de öyle tahmin ediyorum ama güncelleme yok diyor telefon.

• 3.5 mm kulaklık dönüştürücü bu telefonda çalışıyor mu?

• Audio router uygulamasi ile evet

• Söyle bir baslık buldum, ekran çözünürlüğünü full hd ye düşürüyor.

https://www.google.com.tr/amp/s/forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/mod-change-default-resolution-to-1080p-t3638543/amp/

Boost+ da çözünürlüğü fhd yaparak pil optimizasyonu yapıyormuş. Başlıkta da biri islem sonrasi ekran surelerini paylasmis. Hemen hemen ayni ekran suresi almis htc 10 ile. Sizce u ultrada yapmali miyim? Deneyen oldu mu aranızda? Kayda değer bir pil artış elde edebilir miyiz ? Ben android 7 de 5 saat ekran süresi alıyorum. Bu arada benim cihazda da uygulama guncellemesi gozukmuyor ?
    Not: ekran suresini en fazla nasil alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 6 Ekim 2018; 19:28:48 >

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    normal şekilde görmüyor mu? uygulama olması şart mı?

• İnternet üzerinden yaptığım araştırmaya göre htc nin kendi adaptoru disindakiler olmuyor deniyor.Bu aparat haricinde dac uyumlu olmayanlar audio router ile kullanilir. Ama aliekspress te vention marka olanlarin sorunsuz çalıştığı xda daki ilgili baslikta belirtiliyor. Ben de bu urunden siparis gectim fiyati 4.98 $. Fakat urun elime ulasmadigi icin net cevap veremiyorum. Digerleri 0.30 dan basliyor 2.99 a kadar gidiyor.

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Htc nin kendi sayfasinda telefonlardaki sorunlarin cozumu paylasilmis ben ugrastirmada size soyluyum
    Ayarlar>guvenlik>cihaz yonetimi uygulamalari>cihazimi bul>devre disi birak
    Ayarlar>uygulamalar>google play hizmetleri>guncellestirmeleri kaldir
    Sonra tekrar yukarida devre disi biraktigimizi acabilirsiniz
    Yapilan aciklamaya gore suanda google kaynakli bir sorun varmis cozulene kadar cozum bu
    Bu islemlerden sonra youtube gmail gibi bazi uygulamalarin guncellemelerini kaldirin yoksa calismiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

Söyle bir baslık buldum, ekran çözünürlüğünü full hd ye düşürüyor.

https://www.google.com.tr/amp/s/forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/mod-change-default-resolution-to-1080p-t3638543/amp/

Boost+ da çözünürlüğü fhd yaparak pil optimizasyonu yapıyormuş. Başlıkta da biri islem sonrasi ekran surelerini paylasmis. Hemen hemen ayni ekran suresi almis htc 10 ile. Sizce u ultrada yapmali miyim? Deneyen oldu mu aranızda? Kayda değer bir pil artış elde edebilir miyiz ? Ben android 7 de 5 saat ekran süresi alıyorum. Bu arada benim cihazda da uygulama guncellemesi gozukmuyor ?
    Not: ekran suresini en fazla nasil alabilirim?
    Boost+ ile yapılanını denemiştim, bir fark olmamıştı.

• Performansla ilgili güncelleme gelecek demişsiniz kaynak nedir? Bugün aldım cihazı tasarımı kamerası performansı iyi gibi
  • Kaynak gelen güncellemenin açıklama kısmı...

Serin ortamlarda cihazın performansı gayet iyi ama sıcak havalarda yerlerde sürünüyor. Sıcak havadan kastım ise Arabistan sıcağı. Türkiye'de ancak birkaç aylık bir sürede sıkıntı olabilir. Cihazı serin tutmakta fayda var...

• yapılan araştırma sonucunda komut ile yapılan değişimin kayda değer bir artış sağlamadığını okuduğum için tekrardan bir süre böyle devam. garanti dolunca root atıp uygulama ile deneme yapmaya karar verdim.Ama boost+ ı mutlaka tavsiye ederim. PErformans artışı yaptığı gibi otomatik arka plan temizleme gibi bu tip uygulamaların hiç birinde olmayan ama pratikte bu işlemi barındırması gereken şeyin htc nin aklına gelmesi yenilikçi dna larının kırıntılarının hala durduğu anlamına geliyor.

bu arada kamera uygulamasına alternatif çalışmalar var:

şahsen ben de bugün kamerayı denedim ve şok oldum. Bu telefon bu haliyle dxo dan 88 alamaz, almamalı. Zaten kendi sitedeki sıralamada da yok. Google kamera sanki ışığı dahi iyi yakalıyor gibi geldi. çekilen resime yakınlaşınca olan bulanıklığı(noise) de çözebilirsem güzel olacak.

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    peki türkiyedeki cihazlara ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ? Htc türkiye sayfasına sorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

peki türkiyedeki cihazlara ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ? Htc türkiye sayfasına sorum şimdi.
    Türkiye'de hala oreoyu alamadığını söyleyen arkadaşlar var. Türkiye için hatta hiçbir ülke için belli değil...

• HTC Türkiye ile güncelleme konusunu konuştum bugün. Beklemem gerektiğini, bir şey yapamayacaklarını söylediler. Sırayla veriliyormuş telefonlara.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.