Şimdi Ara

HTC U11 EYEs modelinin basın görselleri ve teknik özellikleri sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tayvanlı üretici HTC, U11 EYEs adlı yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, Facebook sayfasında yayınladığı teaser görsel aracılığıyla, cihazın 15 Ocak'ta tanıtılacağını duyurdu. HTC'nin lansman için Taipei, Hong Kong ve Pekin'de etkinlikler düzenleyeceği bildiriliyor.

Ayrıca Bkz.Spectre güvenlik yamaları iPhone'ları yavaşlattı
    HTC telefonla ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmamış olsa da sızıntılarıyla ünlü Evan Blass (@evleaks) cihazın resmi basın görsellerini ve tüm teknik özelliklerini yayınladı. Evan'a göre HTC U11 EYEs, 6 inç büyüklüğünde Super LCD3 Full HD ekrana sahip olacak.

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 652 işlemci ile güçlendirilecek cihazda 4 GB RAM yer alması bekleniyor. Diğer özellikleri arasında ise 64 GB dahili depolama alanı, microSD kart yuvası ve 3.930 mAh pil bulunuyor. Yazılım tarafına baktığımızda akıllı telefonun ne yazık ki Android Nougat işletim sistemiyle geleceğini görüyoruz. Ayrıca şirketin Edge Sense teknolojisini de destekleyecek.

HTC U11 EYEs modelinin fiyatı ne kadar olacak?

Evan Blass telefonun kamera özellikleri hakkında bir şey söylemese de çift selfie kamerasına (12MP + 12MP) sahip olacağı söyleniyor. HTC'nin yayınladığı teaser görselinin de çift ön kamerayı işaret ettiğini belirtelim. Arka kamera özellikleri ise şu an için bir sır niteliğinde.

HTC U11 EYEs ayrıca USB Type-C bağlantı noktası, parmak izi sensörü, 4G LTE desteği ve IP67 suya ve toza dayanıklılık gibi özellikler sunacak. Siyah, Gümüş ve Kırmızı renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek telefonun 510 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

• 3930 mAh çok iyi bir değer. Bu sefer orta seviye için iyi bir alternatif çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat ne OP5t Honor V10 alınabiliyor.

HTC yine ayağına sıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    İşlemci dışında saydığın cihazlardan eksiği yok ama fazlası var. Zaten şu son verilerin Çin'deki sunuculara gönderildiği skandaldan sonra para verip de Çin malı telefon almam bedava gelirse belki kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Eğer verilerinizin gizliliğine bu kadar önem veriyor iseniz Android kullamanızı tavsiye etmem çünkü Google açık açık verilerinizi topluyor Apple her ne kadar daha güvenli olduğunu söylese de ondan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum yani veri güvenliği istiyorsanız 2g li tuşlu telefon kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BumberShoot -- 13 Ocak 2018; 11:46:10 >
  • Zaten fiyati ucuz olmayacak, SD 660 olsaydi en azindan...

• 2500 TL ye SD 652 li telefon almak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    Google konum verisini ıvır zıvırı topluyor biliyorum hatta eskiden Google'ın location provider yazılımı yerine yapılan açık kaynaklı bir muadili vardı onu kullanıyordum sonradan çalışmamaya başladı öyle kaldı. Neyse konumuz bu değil hepsi illaki bir şeyler alıyor ona eminiz de Çinliler klavyede yazdığın şeyden tut her şeyi kendi sunucularına alıyor ben böyle bir telefonu kullanmam kullananın da kendi tercihidir. Diğerleri de yapıyor diyene yazacak çok şeyim var da polemiğe girmek istemiyorum şimdi.

• Htc telefon bololumunu batirmaya kararli 4 sene filan once aliminyumdu harikaydi o parayi hakediyordu simdi herkesin telefon aliminyum herkesinki cam cokta bir ozelligi yok 3 sene htc one m8 kullanmis biri olarak biktirdi beni kendinden mi6 aldim rahatim suan

• Super LCD mi kaldı ya. Kim verir bu telefona 3000 lira?

• Apple bile oled ekrana geçti. HTC halen daha super lcd. Ancak tasarımda gelişme var. Ön tarafta hayvan gibi HTC yazmıyor artık :D

• 510 dolara s652'li telefon. kafalar güzel.

• Batmak istiyorum diyorlar resmen.

• u11 plus modelinin snapdragon 652 li versiyonu olacak anlaşılan. Fiyatı uygun tutarsa iyi kamera, iyi bataryayla alınabilir. Tabi en önemli unsur fiyat.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin herhangi bir uygulamadan bile bilgilerini alabilirler. O bilgi topluyormuş olayı tamamen karalamadan ibaret. Hangi marka hangi telefon toplamıyor ki. Bırakın tatavayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdiğin herhangi bir uygulama ile klavyede yazdıklarını falan alamazlar onun için senin salak olup tonla ayarı kendin aktif etmen lazım. Ayrıca bahsettiğim oneplus'tan tut bir sürü markada ortaya çıkan bir şey sen böyle küçümsemeye devam et çok da umrumda... Neymiş efendim karalamaymış babanın firması olsa bu kadar savunmazsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.