Şimdi Ara

HTC U11'i güçlendirecek kapsamlı bir yazılım güncellemesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC U11'i güçlendirecek kapsamlı bir yazılım güncellemesi geliyor

Geçtiğimiz günlerde HTC U11'in yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0 desteğine kavuşacağını yazmıştık. Sızıntılarıyla tanınan @LlabTooFeR isimli Twitter hesabı, amiral gemisi akıllı telefon için kapsamlı bir güncelleme yayınlanacağını söyledi. Ayrıca güncellemenin getireceği tüm yeni özellikler ve değişiklikleri de açığa çıkmış durumda.

Ayrıca Bkz.Çift kameralı Asus ZenFone 4 ortaya çıktı
    Listenin başında Bluetooth 5.0 etkinleştirmesi var. HTC U11, her ne kadar şu an için devre dışı olsa da Bluetooth 5.0 ile piyasaya sürülen bir cihaz. Ama artık yeni güncelleme ile cihazdaki mevcut Bluetooth 5.0 etkinleştirilecek. Böylece kullanıcılar bu teknolojinin avantajlarından yararlanabilecekler.

Güncellemenin, Ağustos ayı güvenlik yamalarını da getireceği söyleniyor. Ayrıca HTC U11, 1080p çözünürlüğünde 60fps (saniyede 60 kare) video çekebilme yeteneğine de kavuşacak. Bildiğiniz gibi bu özelliği Huawei P10/P10 Plus ve Galaxy S8/ S8+ modellerinde görmüştük. Diğer değişiklikler arasında kamera, performans, Edge Sense iyileştirmeleri ve termal ince ayarlar var. Güncellemenin aynı zamanda HTC U11'e sRGB ekran modunu da ekleyeceği belirtiliyor.

• Avrupa'daki HTC 10'lara da 7.1 gelse artık... Güvenlik yaması da Ocak 2017'de kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080 p 60 fps olmadan çıkması ayıp artık bu devirde...

• 1080p'de 60fps video kaydı mı gelecek? Şaka mı bu?!?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

1080p'de 60fps video kaydı mı gelecek? Şaka mı bu?!?!

Aynen bende şaşırdım. Yani orta segment cihaz falan olsa bilerek kırpılmış bir model çıkarmışlardır amiral gemilerine gölge düşmesin diye ama telefon zaten amiral. Snap835 li bir telefonda herkes 240 fps slow motion beklerken daha 60 fps görememek tam hayal kırıklığı.

• Zaten çıktığında olması gereken özellikler...

• Bir yerlerde bir yanlış anlaşılma var ama...

Selfie kameraya 60 f/ps desteği geliyor denilse anlarım,,
    Çünkü U 11 halihazırda 1080p de zaten 120 f/ps'a kadar video kayıt edebiliyor !..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pascha_72 P kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Şu anda, telefon sadece saniyede 30 kare ile 1080p çekim yapabiliyor. Bahsedilen güncellemeyle bu 60fps'ye çıkacak. Sizin dediğiniz 120 kare 1080p kayıt ağır çekim videolar için geçerli.

Kolay gelsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Xperia Z2 telefonumda tam hd 60 fps çekim modu var ve çok telefonda olan bir özellik. (Slow motion falandan bahsetmiyorum) . U11 takibimde olan müthiş bir telefon yalnız bu özelliğin güncellemeyle gelmesi tuhaf olmuş.

• Bir fotoğrafçı olarak srgb modunu merak ettim. Acaba % kaçını kapsıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Xperia Z2 telefonumda tam hd 60 fps çekim modu var ve çok telefonda olan bir özellik. (Slow motion falandan bahsetmiyorum) . U11 takibimde olan müthiş bir telefon yalnız bu özelliğin güncellemeyle gelmesi tuhaf olmuş.

ben de xperia z3 örneğini verectim siz yazmışsınız :)) anladığım kadarıyla kamera modlarında 1080 30 ve 120 fps modlarının arasında olması gereken 60 fps modu sonradan ekleniyor. yani aslında 1080 120 fps modu halihazırda bulunmakta. olması gerektiği gibi. sanırım htc u11 yazılımsal olarak biraz yetiştirilememiş bir telefon olmuş.
  • 1080 60FPS kayıt bir zahmet kendiliğinden olsun zaten.

• Htc yi bildim bileli güzel telefonlar çıkarıyor ama iş yazılıma güncelleme destegine gelince beceremiyor kronik bir sorun çıkarsa bu telefonda hemen 3 maymunu oynarlar telefonun özellikleri güzel ama işte htc olmasa alınırdı gereksiz pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Avrupa'daki HTC 10'lara da 7.1 gelse artık... Güvenlik yaması da Ocak 2017'de kaldı.

Eskiden samsunga laf ederlerdi uptade vermiyor diye m10 un ocakta kalmasi ilgincmis gercekten S6 bile suanda temmuz guncellemesinde ki s7 vs s6 her ay guncelleme aliyor

Gecen s6 ciktindan beri kac guncelleme almis merak edip sammobiledan baktim 25 tane guncelleme aldini gordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macromedia21

Selamlar,

Şu anda, telefon sadece saniyede 30 kare ile 1080p çekim yapabiliyor. Bahsedilen güncellemeyle bu 60fps'ye çıkacak. Sizin dediğiniz 120 kare 1080p kayıt ağır çekim videolar için geçerli.

Kolay gelsin.

Peki güzel de incelemediğim için soruyorum. Telefon bu modda kaydedip kes biç yapmadan saklayamıyor mu? Yani 120 ile çektim 120 ile kalmasını istiyorum şeklinde Sony'de olduğu gibi?

Ayrıca S8/S8+ falan demişsiniz de cidden Sony falan eskiden beri bu desteği veriyor asıl onları söyleseydiniz. Yeni bir şey değil standart 60fps kayıt modu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Avrupa'daki HTC 10'lara da 7.1 gelse artık... Güvenlik yaması da Ocak 2017'de kaldı.

Eskiden samsunga laf ederlerdi uptade vermiyor diye m10 un ocakta kalmasi ilgincmis gercekten S6 bile suanda temmuz guncellemesinde ki s7 vs s6 her ay guncelleme aliyor

Gecen s6 ciktindan beri kac guncelleme almis merak edip sammobiledan baktim 25 tane guncelleme aldini gordum

Saf Android neredeyse. Buna rağmen güncelleme almıyor. Tabii güvenlik yamalarından bahsediyorum. Android sürümlerini Sony ve HTC'den hızlı sunabilen başka bir marka yok hâlâ. Android 7.0 güncellemesi Kasım 2016'da verildi Asya ve Amerika'daki HTC 10'lara. Türkiye'ye gelmesi de Ocak 2017'yi buldu. Buna rağmen, Samsung Galaxy S7'den önce aldı.

• macromedia21 M kullanıcısına yanıt
    A.S.

Ağır çekim harici 60 F/ps kayıt etmiyor ise, bu cidden önemli bir eksikliktir.
    Özellikle de uzun zamandır bir çok cihazda bu, standart gibi olmuş iken...

4K video çekiyor oluşu da bu eksikliği gidermez.
    Çoğumuz FHD 60 f/ps videoyu özellikle kapladığı boyut itibariyle, akıcılığı ile Yeterince Kaliteli bulup,, tercih ederiz...

İlk anda aklıma gelen eskilerden LG serilerinden G2'de bile vardı.
    (Bir kaç seneyi geçmiş cihazlarda bile vardı anlamında örnektir...)

Neyse ki güncelleme ile düzeltilecek olması da güzel.

Zevkler ve renkler tabii ki tartışılır, ama değişmeyen kişisel fikrim ;;;
    13 - 14 yıldır olduğu gibi, artı'larıyla - eksi'leriyle,,
    ama günün sonunda Daima ipek gibi pürüzsüz çalışan Akıcılığı ile,,,
    Donanımı ve "Hiç taviz vermediği" Premium Kalitesi ile Haala sınıfının En İyi Cihazı HTC...

Teşekkürler,, iyi Çalışmalar...

• Nedense Türk teknoloji sitelerinde acayip HTC reklamı döner oldu son zamanlarda. 10 yıllık üyeyim neredeyse. Hiç bu kadar HTC aşağı HTC yukarı bir dönem görmedim. Yabancı forumlar, siteler de takip ediyorum. Hiçbiri U11 konuşmuyor.

HTC almayın demiyorum ama 3.500 lirası olan akıllı adamın tercihi belli zaten. Kıps. Onlar da acele etmesinler. 8'i beklesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 4 Ağustos 2017; 4:40:53 >
  • Yokken neden yok denilir gelince ayrı burun kıvrılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Nedense Türk teknoloji sitelerinde acayip HTC reklamı döner oldu son zamanlarda. 10 yıllık üyeyim neredeyse. Hiç bu kadar HTC aşağı HTC yukarı bir dönem görmedim. Yabancı forumlar, siteler de takip ediyorum. Hiçbiri U11 konuşmuyor.

HTC almayın demiyorum ama 3.500 lirası olan akıllı adamın tercihi belli zaten. Kıps. Onlar da acele etmesinler. 8'i beklesinler.

Yanacı sitelerde de kullandıkça telefonu çok beğenenler oldu, hatta The Verge'de yanılmışım HTC U11 2017'nin en iyi telefonu olabilir ve U11 en iyi kameraya sahip telefon yazıları çıktı. Düşünebiliyor musun HTC'ye ön yargılı Verge'de çıktı bu yazılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.