Bildirim
*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (2. sayfa)
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
3900TL lik fiyati botokslu gibi duruyor. Rekabetle düşüş olursa çok alinabilir bir telefon. Radarima girdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar size bir uygulama sormak istiyorum. Daha önce M8 i rootlu kullanırken S.Team M8 versiyonunda ayarlar kısmına gömülü olarak gelen batarya optimizasyon menüsü vardı. Bu menüden izin verdiğim programlardan bildirim alıyordum diğerlerini açtığın zaman görüyordun. Örneğin Whatsapp dan mesaj direk geliyordu ama mesenger yada instagram bildirimleri programı açtığında görünüyordu. Buna benzer bir uygulama arıyorum iki gündür. Batarya ayda pil otimasyon progralarının bir kaçına baktım ama uygulamaları yönetecek bir programla karşılaşmadım. var mı sizin kullandığınız yada önerdiğiniz bir uygulama -
-
bu telefonla normal u11 in kamerasi birebir aynimi arkadaslar yoksa fark varmk gece cekimi vs de ozellikle
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
bu telefonla normal u11 in kamerasi birebir aynimi arkadaslar yoksa fark varmk gece cekimi vs de ozellikle
Arka kamera donanım olarak aynı ama yazılım olarak biraz fark var, ön kamera 8 mp ve daha iyi bildiğim kadarıyla. -
Bende almak istiyorum da pil konusunda üzecek gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil konusunda neden uzsun hocam belki de bu kadar memnun kalacaginiz bı cihaz olmiycak htc 11 le 7.5-8 saat ekran süreleri alıyoruz kaldiki onun performasindan fazla gelir eksik gelmez
bu cihazı ithalatçı garantili olarak alan varmı
Suanlik yok hocam ne yazikki htc nin yanlış fiyat politikasından dolayı kimse bu fiyatlara bu kadar seçenek varken ithalatçı ürün almaz hemde böyle faiş fiyata
quote:
Orijinalden alıntı: W.Klitschko
Suanlik yok hocam ne yazikki htc nin yanlış fiyat politikasından dolayı kimse bu fiyatlara bu kadar seçenek varken ithalatçı ürün almaz hemde böyle faiş fiyata
iphone x kullanıyorum meraktan alasım var bu cihaz htc garantili olarak te ye gelecek mi ki acaba ?
Yok hocam gelmeyecek ne yazikki gelsede rssmen nerdeyse x e yanasir cunku u11 64 luk ithalatci 2100 iken disbrutor 3600 idi arada ucurum vardi ve yanlis hatirlamiyorsam HTC turkiye getirmiycegini aciklamisti yalan yok imkanim olsa HTC u11 almamjs olsam alirdim ne yalan soyliyim sar degeri kamera ses batarya super ekran kasa oraninida bunda duzeltti alirsaniz bence akil vermek gibi deilde malum ithalatci urunler pek guven vermiyor onun icin alirken pixpack sigorta yaptirmakta yarar oldugunu dusunuyorum disbrotor omadar para verene kadar daha mantikli geliyor
quote:
Yok hocam gelmeyecek ne yazikki gelsede rssmen nerdeyse x e yanasir cunku u11 64 luk ithalatci 2100 iken disbrutor 3600 idi arada ucurum vardi ve yanlis hatirlamiyorsam HTC turkiye getirmiycegini aciklamisti yalan yok imkanim olsa HTC u11 almamjs olsam alirdim ne yalan soyliyim sar degeri kamera ses batarya super ekran kasa oraninida bunda duzeltti alirsaniz bence akil vermek gibi deilde malum ithalatci urunler pek guven vermiyor onun icin alirken pixpack sigorta yaptirmakta yarar oldugunu dusunuyorum disbrotor omadar para verene kadar daha mantikli geliyor
EMİNMİSİNİZ ?
bir kaç youtube kanalında şubatta tr de satışa sunulacağından bahsedilmiş -
HTC turkiye ile gorustum gelme ihtimali var ama tarih belli deil internette mediamarkt de HTC satilacak subat ayindan itibaren deniliyordu o haberi bende okudum suanlik gercegi yansitan bisey olmadigini soylediler yanj muamma gibi bisey oldu ilk once gelmiycek diye biliyordu simdi gelecek ama zamsn belli deil deniliyor
quote:
HTC turkiye ile gorustum gelme ihtimali var ama tarih belli deil internette mediamarkt de HTC satilacak subat ayindan itibaren deniliyordu o haberi bende okudum suanlik gercegi yansitan bisey olmadigini soylediler yanj muamma gibi bisey oldu ilk once gelmiycek diye biliyordu simdi gelecek ama zamsn belli deil deniliyor
anladım teşekkür ederim
-
Topragim sendeki plusmu duzumu acaba
plus bendeki -
Şöyle bir kaç gece çekimi paylaşacak varmı bizde görelim resim kalitesini . Noise oranını?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Ocak 2018; 22:24:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X