Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *****HTC U11+ Plus Kulübü*****

Bende mah değerine göre htc 11 den geride dedim3930-3000 fark atması gerekiyor normal şartlarda plusun ama sonuç ortada o dediğiniz videoyu izledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3900TL lik fiyati botokslu gibi duruyor. Rekabetle düşüş olursa çok alinabilir bir telefon. Radarima girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar size bir uygulama sormak istiyorum. Daha önce M8 i rootlu kullanırken S.Team M8 versiyonunda ayarlar kısmına gömülü olarak gelen batarya optimizasyon menüsü vardı. Bu menüden izin verdiğim programlardan bildirim alıyordum diğerlerini açtığın zaman görüyordun. Örneğin Whatsapp dan mesaj direk geliyordu ama mesenger yada instagram bildirimleri programı açtığında görünüyordu. Buna benzer bir uygulama arıyorum iki gündür. Batarya ayda pil otimasyon progralarının bir kaçına baktım ama uygulamaları yönetecek bir programla karşılaşmadım. var mı sizin kullandığınız yada önerdiğiniz bir uygulama
  • Pil kısmında şöyle bir ayar var. Uygulamaya girmediğinizde çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade37 -- 28 Ocak 2018; 21:59:28 >

• bu telefonla normal u11 in kamerasi birebir aynimi arkadaslar yoksa fark varmk gece cekimi vs de ozellikle

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    buradan kıyaslama yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bu telefonla normal u11 in kamerasi birebir aynimi arkadaslar yoksa fark varmk gece cekimi vs de ozellikle

Arka kamera donanım olarak aynı ama yazılım olarak biraz fark var, ön kamera 8 mp ve daha iyi bildiğim kadarıyla.
  • Bende almak istiyorum da pil konusunda üzecek gibi

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda neden uzsun hocam belki de bu kadar memnun kalacaginiz bı cihaz olmiycak htc 11 le 7.5-8 saat ekran süreleri alıyoruz kaldiki onun performasindan fazla gelir eksik gelmez

• bu cihazı ithalatçı garantili olarak alan varmı

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Suanlik yok hocam ne yazikki htc nin yanlış fiyat politikasından dolayı kimse bu fiyatlara bu kadar seçenek varken ithalatçı ürün almaz hemde böyle faiş fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Suanlik yok hocam ne yazikki htc nin yanlış fiyat politikasından dolayı kimse bu fiyatlara bu kadar seçenek varken ithalatçı ürün almaz hemde böyle faiş fiyata

iphone x kullanıyorum meraktan alasım var bu cihaz htc garantili olarak te ye gelecek mi ki acaba ?

Yok hocam gelmeyecek ne yazikki gelsede rssmen nerdeyse x e yanasir cunku u11 64 luk ithalatci 2100 iken disbrutor 3600 idi arada ucurum vardi ve yanlis hatirlamiyorsam HTC turkiye getirmiycegini aciklamisti yalan yok imkanim olsa HTC u11 almamjs olsam alirdim ne yalan soyliyim sar degeri kamera ses batarya super ekran kasa oraninida bunda duzeltti alirsaniz bence akil vermek gibi deilde malum ithalatci urunler pek guven vermiyor onun icin alirken pixpack sigorta yaptirmakta yarar oldugunu dusunuyorum disbrotor omadar para verene kadar daha mantikli geliyor

• quote:

Yok hocam gelmeyecek ne yazikki gelsede rssmen nerdeyse x e yanasir cunku u11 64 luk ithalatci 2100 iken disbrutor 3600 idi arada ucurum vardi ve yanlis hatirlamiyorsam HTC turkiye getirmiycegini aciklamisti yalan yok imkanim olsa HTC u11 almamjs olsam alirdim ne yalan soyliyim sar degeri kamera ses batarya super ekran kasa oraninida bunda duzeltti alirsaniz bence akil vermek gibi deilde malum ithalatci urunler pek guven vermiyor onun icin alirken pixpack sigorta yaptirmakta yarar oldugunu dusunuyorum disbrotor omadar para verene kadar daha mantikli geliyor

EMİNMİSİNİZ ?

bir kaç youtube kanalında şubatta tr de satışa sunulacağından bahsedilmiş
    HTC turkiye ile gorustum gelme ihtimali var ama tarih belli deil internette mediamarkt de HTC satilacak subat ayindan itibaren deniliyordu o haberi bende okudum suanlik gercegi yansitan bisey olmadigini soylediler yanj muamma gibi bisey oldu ilk once gelmiycek diye biliyordu simdi gelecek ama zamsn belli deil deniliyor

• quote:

HTC turkiye ile gorustum gelme ihtimali var ama tarih belli deil internette mediamarkt de HTC satilacak subat ayindan itibaren deniliyordu o haberi bende okudum suanlik gercegi yansitan bisey olmadigini soylediler yanj muamma gibi bisey oldu ilk once gelmiycek diye biliyordu simdi gelecek ama zamsn belli deil deniliyor

anladım teşekkür ederim

• En son aldığım veri bu arkadaşlar. İki gün sorunsuz kullandım wifi mobil hep açıktı diyebilirim. Sadece sosyalmedya bildirimleri kapalıydı ama en kötü 20dk da bir girmişimdir. Sarj size problem olacağını sanmıyorum.

• Asilzade37 A kullanıcısına yanıt
    Topragim sendeki plusmu duzumu acaba

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    plus bendeki
  • Şöyle bir kaç gece çekimi paylaşacak varmı bizde görelim resim kalitesini . Noise oranını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Ocak 2018; 22:24:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.