Tasarımı acayipp hoş duruyor, bir o kadar da ince. alınası bir telefon, ama pil gerçekten yetersiz.
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
Biraz Note 2 den ilham alsalar hiç fena olmaz
Bunun tasarımı note 2 den çok daha iyi,ama zevkler görecelidir tabi
HTC de amiral gemi bitmiyor her hafta bir amiral gemi geliyor valla bravo ama ne iştir hiçbiri ülkemize gelmiyor.
Pile belki neyse derdim ama şu hafıza arttırımı olmaması baya kötü olmuş. İkiside olsaymış ki öyle bekliyordum kral telefon olurdu. gerçi benim telefonum sonyericson w810i daha ne konuşuyosam-yazıyosam onuda bilmiyorum ehehehe :):):)
bence 2020 mah batarya ve 11gb dahili hafıza çok kötü
peki yeni chipsetin bataryayı verimli kullandığını varsaysak bir günü rahat çıkarsa desek .full hd ekran ram e ve işlemciye asılacak o batarya yine bitecek.abi valla nexus 4 le bunun arasında kaldım.nexus 4 ün bataryası da berbat çıktı testler düştü anadtech e ne alacağımı şaşırdım Allah aşkına biri bana düzgün bi telefon tavisye etsin gidip alacağım sıkıldım artık yaaa =?
la noluyor gun gecmıyor kı yenı bır htc cıkmasın :D gercı eskısı daha gelmeden yenısı cıkıyor :D
full hd kamerayla 11gb hafızaya kaç dakka video çekmeyi planlıyorki zaten 5 dakka içinde pili biter htc yine eksik telefon çikarttı alternatif kaliteli telefon pazarının artması lazim 4-5 meşhur telefon var onlarda kendi aralarında anlaşmalı yarışıyorlar başka birşey yok
peki bu modelin bize geleceği ne malum 2500mah bataryalı sd destekli olandan gelirse tr ye deli gibi satar yani en azından ben alabilirm
Tasarımı güzel olmuş. Her zaman siyah ve kırmızı renk kombinasyonunu sevmişimdir.
full hd bide yanına 5 inç koyuyonda mübarek şu pilini neden yükseltmiyon. harbiden Telefon açılana kadar pili biter.
Kırmızı siyah. Ötesi yok.
htc artık şu tipini bi değiştirse ya, yeter ya.. kötü iphone gibi olucak yakında 10 sene boyunca benzer kasa/model
Pil konusunda vardır bir bildikleri desek ne olur ? Belki uzun süre gidiyordur !
Tasarımı ve ekranı süper, yine de Türkiye'ye gelse note2 yerine bunu almam.
Cihaz çok şık! Maalesef pil kapasitesi ve micro sd problemleri yüzünden yine başarılı olamayacaktır.
HTC NIN BUNDAN SONRAKI TELEFONU VERİZON İŞBİRLİĞİYLE DEĞİLDE TEDAŞ İŞBİRLİĞİYLE GELİRSE ANCA TUTAR....