Şimdi Ara

HTC ve Verizon, Full HD çözünürlüklü DROID DNA'yı resmen duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarımı acayipp hoş duruyor, bir o kadar da ince. alınası bir telefon, ama pil gerçekten yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Biraz Note 2 den ilham alsalar hiç fena olmaz

Bunun tasarımı note 2 den çok daha iyi,ama zevkler görecelidir tabi

• HTC de amiral gemi bitmiyor her hafta bir amiral gemi geliyor valla bravo ama ne iştir hiçbiri ülkemize gelmiyor.

• Pile belki neyse derdim ama şu hafıza arttırımı olmaması baya kötü olmuş. İkiside olsaymış ki öyle bekliyordum kral telefon olurdu. gerçi benim telefonum sonyericson w810i daha ne konuşuyosam-yazıyosam onuda bilmiyorum ehehehe :):):)

• bence 2020 mah batarya ve 11gb dahili hafıza çok kötü

• peki yeni chipsetin bataryayı verimli kullandığını varsaysak bir günü rahat çıkarsa desek .full hd ekran ram e ve işlemciye asılacak o batarya yine bitecek.abi valla nexus 4 le bunun arasında kaldım.nexus 4 ün bataryası da berbat çıktı testler düştü anadtech e ne alacağımı şaşırdım Allah aşkına biri bana düzgün bi telefon tavisye etsin gidip alacağım sıkıldım artık yaaa =?
  • la noluyor gun gecmıyor kı yenı bır htc cıkmasın :D gercı eskısı daha gelmeden yenısı cıkıyor :D

• full hd kamerayla 11gb hafızaya kaç dakka video çekmeyi planlıyorki zaten 5 dakka içinde pili biter htc yine eksik telefon çikarttı alternatif kaliteli telefon pazarının artması lazim 4-5 meşhur telefon var onlarda kendi aralarında anlaşmalı yarışıyorlar başka birşey yok

• peki bu modelin bize geleceği ne malum 2500mah bataryalı sd destekli olandan gelirse tr ye deli gibi satar yani en azından ben alabilirm
  • Tasarımı güzel olmuş. Her zaman siyah ve kırmızı renk kombinasyonunu sevmişimdir.
  • full hd bide yanına 5 inç koyuyonda mübarek şu pilini neden yükseltmiyon. harbiden Telefon açılana kadar pili biter.

• Kırmızı siyah. Ötesi yok.

• htc artık şu tipini bi değiştirse ya, yeter ya.. kötü iphone gibi olucak yakında 10 sene boyunca benzer kasa/model
  • Pil konusunda vardır bir bildikleri desek ne olur ? Belki uzun süre gidiyordur !

• Tasarımı ve ekranı süper, yine de Türkiye'ye gelse note2 yerine bunu almam.

• Cihaz çok şık! Maalesef pil kapasitesi ve micro sd problemleri yüzünden yine başarılı olamayacaktır.

• HTC NIN BUNDAN SONRAKI TELEFONU VERİZON İŞBİRLİĞİYLE DEĞİLDE TEDAŞ İŞBİRLİĞİYLE GELİRSE ANCA TUTAR....

BU PİLLE BU TELEFON 'ı' ı' OLMAMIŞ..

• Benchmark testlerinde yıkmış ortalığı:)http://www.androidcanavari.net/htc-droid-dna-benchmark-test-sonuclari/

• Hafıza ve pil büyük hayal kırıklıgı. Ama tasarım muazzam.

• Şu telefon her yönü ile mükemmel. Gel gör ki bataryası 2,020 mAh, ah HTC ahh, deli desem değilsin, akıllı desem hiç değilsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.