Şimdi Ara

HTC Vive fiyatı belli oldu, hayaller yıkıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek çözünürlükte oyun oynayabilmek için gtx 980 hatta titan x kartları SLI bağlayan ve 3 tane yüksek çözünürlüklü ekran kullanarak setup yapan o kadar oyuncu varken sanal gerçeklik gözlüğüne 800$ bence çok ucuz.

3 monitör fiyatından daha düşük bir maliyete sanal dünyaya gireceksiniz. 3'lü SLI falan gibi setuplara da gerek kalmıyor zira VR gözlükler abartı bir çözünürlükte değil. Aslında high end sistemler en az 1000$ ucuzluyor.

Bence bu haber kullanıcıların tarafında olmakla birlikte biraz yanıltıcı olmuş.

• sanki ps4 gibi cihazlar piyasaya 250tl den çıkıyormuş gibi konuşanlar var..
    şuan görünürdeki en iyi sanal gerçeklik cihazı bu. tutup google ın kartondan telefon tutacağıyla aynı kefeye koymak neyin kafası_? fiyat tabiki fazla ama bu şuan için normal. bu cihazı 200 dolara satsa ne olacak sanki herkes evine uyumlu donanımı alacakmı _? evine bu sistemi kuracak kişilere iteleme fiyatı bu :)

• HTC bu kez ayağına sıkmamış,güdümlü roketi kendi kafasına yollamış.

• İlginç geldi bana
  • hic bi yorum yazmadim, kadirirdem yorumunu okuyup ciktim.

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    bence süper bir ürün fiyatı da her ne kadar makul değilse de bizim ölçümüzde çok fahiş te değil, nitekim 500 liralığıyla aynı şeyi yapabilecekken 3000 liralık telefonlar kapış kapış gidiyo memleketimde. şu aletin vereceği deneyimi anlamayanların hayal gücü baya düşük diye düşünüyorum. htc nin ürünü oculusta göre daha dolu gözüküyor. netekim mesut çevik baş dönmesinin sıfır olduğunu söyledi yalnız şu oda mevzusunu tam tahayyül edemedim.

arkadaşlar ekran kartını anladık gtx 970 anca yetiyor altta imzamda sistemim yazıyor, işlemcim 3570k buna göre sadece ekran kartımı değişsem yeterli olmıyacakmı illa işlemcimide değiştirmem gerekir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.