Şimdi Ara

Htc vive sipariş verenler ve bekyelenler kulübü. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyeye gelişi konusunda hiç bir gelişme yok malesef.Fakat yurtdışından almak pek te zor değil.Sorun çıkması oldukça güç biz mekanımıza 8 adet getirttik bir tanesi bile arızalı çıkmadığı gibi hor kullanıldığı halde 4 aydır hiç bir sıkıntı çıkmadı.
  • Selamlar arkadaşlar.

İlan bölümüne de ilan koydum.

4400 TL'e HTC Vive sağlayabilirim. Sıfır, kutusunda.

Fakat teslim süresi 7-10 gün arasıdır ürün Amerika'dan geleceği için, bunu göz önünde bulundurunuz lütfen.

İlgilerinize teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmanno

Selamlar arkadaşlar.

Fakat teslim süresi 7-10 gün arasıdır ürün Amerika'dan geleceği için, bunu göz önünde bulundurunuz lütfen.

İyi satışlar dilerim, 3300-3400 e verirseniz alabilirim, yurt dışından kendimiz sipariş edince gümrük vergisi ve kargoyla zaten 4200-4300 e geliyor, benim bilmediğim sizden alınca avantajlı hale gelen bir durum varsa yazarsanız değerlendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: sarmanno

Selamlar arkadaşlar.

İyi satışlar dilerim, 3300-3400 e verirseniz alabilirim, yurt dışından kendimiz sipariş edince gümrük vergisi ve kargoyla zaten 4200-4300 e geliyor, benim bilmediğim sizden alınca avantajlı hale gelen bir durum varsa yazarsanız değerlendirelim

Teşekkür ederim..

Amerikadan Türkiye'ye direk satış olmadığı için aracı firmaları kullanarak alınınca 4800-5000 gibi rakamlar çıkıyor diye biliyordum, Eğer 4200-4300'e geliyorsa tabii ki direk Yurtdışından almanız mantıklı.

Benim 3300-3400'e vermem ise mümkün değil çünkü 4400 dediğim rakam üzerine 100 TL koymuş halim. Bana 4300'e gelmekte =))

İyi günler dilerim.

Bahsettiğim ürün şudur bu arada :

Htc vive sipariş verenler ve bekyelenler kulübü.

Bilgilerinize.

• Merhaba arkadaslar Ürün türkiyeye resmi olarak ne zaman gelir ?
  • Monster bilgisayar getirip satacak biraz sabretmek lazım, yaza bin dolara satacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Monster bilgisayar getirip satacak biraz sabretmek lazım, yaza bin dolara satacaklar.

Hocam kaynak var mı arayıp mı sordunuz teşekkür ederim eğer öyleyse beklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Monster bilgisayar getirip satacak biraz sabretmek lazım, yaza bin dolara satacaklar.

Hocam kaynak var mı arayıp mı sordunuz teşekkür ederim eğer öyleyse beklemekte fayda var

İstanbul Kadiköy şubesinden gidip aleti denediğim zaman kendim sormuştum.

Bu arada John wick in oyunu çıktı htc vive için, enfes olmuş çok kaliteli ve zevkli. (Steam de 30tl)

Yıl sonuna doğru Vr oyunlar çoşacak sektörün hattı sayılır bir kısmı bu yöne destek veriyor şu anda bağımsız yapımcılar ekmek yiyiyor ama bir süre sonra büyük yapımcılar sahaya girecek.

• serhat_ps3 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanirken ekranda pikselleri gordunuzmu?

• Htc Vive vr kaskı denerken; oyun içinde sola sağa bakarken biraz bulanık görüyorum.Normal mıdır?
  • ball88 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kafanızı değil gözünüzü hareket ettirerek bakiyorsaniz normal öyle olması çünkü kullanılan Fresnel lenslerin özelliğinden dolayı tam ortasında sweet spot denilen bölge tam net diğer kısımlarda hafif bulanıklık olması normal. Bu bulanıklık gözlüğü tam ve düzgün takmaniz durumunda pek belli olmayacaktır.

• Herkese merhaba, HTC vive kullanmiyorum fakat oculus rift ve touch controller var elimde, oculus home yada Steam üzerinden oyun oynamak isteyen olursa özelden yazabilirsiniz. Arkadaş listesine eklerim online oldukça oynayabiliriz.

Dün raw data yı aldım çok güzel oyun baya hoşuma gitti. Arizona sunshine ı denedim ama beğenmedim pek Steam üzerinden iade aldım :)

• eCCo kullanıcısına yanıt
    Sağol.Deneyeceğim.
  • İyigünler.
    Htc Vive Kontrolcüleri şarj ettik.
    İki adet Kontrolcüleri usb girişine taktım.
    Kontrolcü ön ışığı 10-15 dk bekledikten sonra, yeşil ışığa dönüşüyor.
    Kontrolcülerinin usb kablolarını pc'den çıkarınca sinyali kayboluyor.
    Nasıl düzeltebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ball88 -- 26 Şubat 2017; 17:48:48 >
  • normalde ben şarj cihazıyla prizden şarj ediyorum pcden hiç denemedim. bu süreçte şarj dolunca beyaz ışık yanıyor ve şardan çıkarıyorum o anda ışığı sönüyor. açma düğmesine basınca zaman yeşil yanıyor ve bir süre hareketsiz kalınca ışığı kendiliğinden sönüyor yada pcden steamvr kapatınca direkt bağlantı kesilip yeşil ışık sönüyor.

• tornavida T kullanıcısına yanıt
    Ewet denedim , açma düğmesine bastığımda yeşil ışığa dönüşüyor.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ball88 -- 2 Mart 2017; 10:45:2 >
  • Htc vive'nin tüm donanımlarını Pc'ye bağladık.
    Steam vr programından güncelledik fakat tekrar Steam vr programı'na bağlandığımızda ''donanımları güncelleyin'' uyarısı geliyor?
    Ne yapabiliriz?
  • steamvr ın sağ altta çıkan kutucuğu içinde cihazları yeşil yanar şekilde göreceksin. ayrıca güncellemesi olan cihazların üzerinde bir ünlem işareti olur. yeşil yanan ürüne sağ tıklayıp update firmware demen lazım. bu cihazın içindeki entegreye firmware güncellemesini kablosuz olarak yapar. hızlı olur ancak dikkat et güncelleme yaparken elektrik kesintisi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornavida -- 2 Mart 2017; 21:14:12 >
  • tornavida T kullanıcısına yanıt
    Sağol.Deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ball88 -- 5 Mart 2017; 18:45:57 >
  • HTC vive için kablosuz iletim cihazı geldi, artık bu cihazın önünde kimse duramaz.

https://www.youtube.com/watch?v=f4HypxNjvs8

Ve Vr için Fallout 4 Vr duyuruldu, AAA kalitesinde bir yapıma kavuşuyoruz.

http://www.fecihaber.com/fallout-4-vr-sanal-gercekligin-donum-noktasi-olabilir/

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.