101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 gram, 3.2 inç 480 x 320 piksel 256k renk TFT kapasitif Ekran, 600MHz ARM 11 İşlemci, 512MB RAM, 512MB Dahili Hafıza, 32GB microSD kart desteği, 5MP Kamera ve LED Flaş, Android 2.3 Gingerbread İşletim sistemi, HTC Sense 3.0 arayüzü, NFC çipi, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, A-gps, FM Radyo ve 7.2Mbps HSDPA, 1230mAh Standart Li-Ion Batarya,
Merhaba Arkadaşlar ben Bir HTC wildfire S kullanıcısıyım
bu cihaz hakkında düşündüklerinızi yazarsanız çok sevinirim Saten üstünde yazıor ozelliklerı.
ve bu cihazın kaldıracak oyun ve uygulamaları bana sölerseniz sevinirim .. :) Şimdiden Teşekkürler.
bulunsun
cihazı sevdim açıkçası... vodafone kampanyası ile aldım. şu ana kadar en çok beğendiğim uygulama viber. ayrıca navigasyon için en başta google maps geliyor ancak beğenmeyen olursa ndrive denilen bir uygulama var hem hızlı hem az yer kaplıyor. tabi uygulamaları sd karta taşıyacak ayarları yaptıktan sonra...
fiyatı uygun bi cihaz, hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: smmugler
cihazı sevdim açıkçası... vodafone kampanyası ile aldım. şu ana kadar en çok beğendiğim uygulama viber. ayrıca navigasyon için en başta google maps geliyor ancak beğenmeyen olursa ndrive denilen bir uygulama var hem hızlı hem az yer kaplıyor. tabi uygulamaları sd karta taşıyacak ayarları yaptıktan sonra...
peki bu ayar nasıl yapılıyor acaba ?
Hepinize Teşekkürler Benin için de güzel bir telefon . ama bir kaç sevmediğim huyu var flash ı desteklemıor umarım Htc Flashın olmadıgını düşünür HTC wildfire S' Çalışacak Bir Flash Player Yapmalarını onerırım. Oyun için biraz Yetersiz Ama Geriye Kalan Özelliklerine Bayıldım Muhteşemler. smmugler Bende Vodafone kampanyasıyla aldığım için çok ucuza mal oldu diebilirm normalde 713 tllik Bir Telefon Ama KDV Dahil 480 tl ye aLdım. Umarım sende Öle almıssındır Bolesıne Güzel bİr telefonu bu fiyata bulmak zor. Cihazım için Bir HTC orjinal Bir kılıf düşünüorum Bide Ekranı Koruması İçin'de bir koruyucu cam almayı düşünüorum. neyse Sözü biraz Uzattım GaLiba Sanada Banada Hayırlı oLsun (:
quote:
Orijinalden alıntı: nordmen
quote:
Orijinalden alıntı: smmugler
peki bu ayar nasıl yapılıyor acaba ?
Hocam burdan ındır programı. Rardan cıkar at masaustune klasorun tamamını. Sonra telefonu pc ye bagla kablo ıle ve sync yı sec. Sync programınıda ac sync yaparmıs gıbı yap. esıtlendıkten sonra (esıtlemek zorunda dıılsın ama sync programı ıle telefonu gormek zorundasın) o klasore gıt ve "kartatası.exe" yi calıstır. dos sıstemı acılcak. bı tusa bas dıcek kapancak. ve oldu. sımdı kabloyu cıkar ve telden ayrlar - uygulamalar - 2. secenek - sd kart(3.secenek)- bak bakım orda tık ı olmayanlar warsa onları tıkle ve onlarıda hafıza kartına tası. Programın tamamını taşımıyor atıyorum 10mblık viber uygulamasını taşımak istiyorsun uygulamanın bir kısmını taşıyor ama gene de işe yarıyor tavsiye ederim malum root yapamıyoruz elimizden gelenin en iyisi bu.