Şimdi Ara

HTC Wildfire S Ekran Donma sorunu çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
10.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://sites.google.com/site/roothtchero/goldcard-2 buradaki site çok kolay anlatmış.Umarım yardımcı olur.
  • benim wildfire s açılmıyor açılıştaki beyaz htc logo geldikten sonra ekran kararıyor bunun çözümü varmı?
  • cihazim S-ON, bende bu sorun 1 hafta once cikmaya basladi, denemedigim yol kalmadi, gun icinde normale donen telefon her sabah uyandiugimda ayni sorunu veiroyr, hatta alarmi bile kapatamiyorum, ekreni dikine dort parca dusunurseniz orta 2 parca calismiyor. Bunun nasil bir cozumu olabilir, yardimci olun lutfen. Kac kere factory reset yaptim, SD karta format attim, ama her defasinda sorun yione geri geldi.
  • eski wildfire s kullanıcısı olarak ben o sorunun kronik bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum. vodafone niye uygun fiyata sattı ki ? bi düşünmek lazım. eşimin telefonu hala duruyor dokunmatik olarak çekilmez bir hal aldı.
  • biri bu durumu acıklasın yaa ben ugrastım yapamadım olmadı senın acıklardıgın gıbı sanırsam o dosya ısını yapamadım lutfen yardımmm
  • Çok teşekür ederim kardeş gerçekten işe yaradı.goldcard nasıl oluşturulduğunu bilmiyordum google aradım ve sırasıyl takip etikten sonra sorun çözüldü.benim telefon garatiden geldi.aynen bu sorun vardı geri garan tiye göndermek istemedim ve yine google araştırdım sizler sayesinde düzelte bildim mesaj yazan herkese teşekkür ederim

• benim telefonda wildfire ama S olan model değil daha önce çıkan modelinden.
    ekranın en üstünde yaklaşık 1 cm lik kısmı enlemesine şerit halindeki kısmında dokunmatiği 2-3 aydır çalışmıyor.
    fabrika ayarlarına döndürdüm ve hafıza kartına da format attım, bir düzelme olmadı.
    bu yöntem benim telefondada işe yarar mı, deneyenler oldu mu?
    garantisi hala devam etmekte, göndermemi tavsiye edermisiniz?
    ekranı kalibre etmek için başka program veya yöntem var mı?
  • normal wildfire da deneyen oldu mu?
  • telefonum arabanın altında kaldı ekran ve dokunmatıik kırıldı. ebaydan bi ekran ve dokunmatik aldım. ekranı taktım dokunmatigide. ekranda kasılmalar vardı. yeniden bri dokunmatik daha aldım. onda da takılma vardı. ama arkadasın verdigi linklerdeki dosyalarla ekran super bir sekilde calsıyor. çok teşekkür ederim.
  • Ekrana hiç dokunamıyorum bilgisayardan falan nasıl goldcard yapabilirim yapamazsamda başka çözümleri var mıdır ? +++++++++++++++
  • Ablamın telefonunda ekrana hiç dokunmamamıza rağmen telefon sürekli kendi kendine bi yerlere giriyor. Sizce uygulamalı mıyım, herhangi bi sorun yaşayan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: at bükücü

Ablamın telefonunda ekrana hiç dokunmamamıza rağmen telefon sürekli kendi kendine bi yerlere giriyor. Sizce uygulamalı mıyım, herhangi bi sorun yaşayan var mı???

denilenleri teker teker yapmama rağmen bi işe yaramadı
  • Acaba bu önemli konu takip ediliyor mu?
    Ben de denilenleri yaptım root ekranı geldi ve karttaki iki dosya da görünüyordu. Fakat volume up yazan kalibre ekranı gelmedi. Sorun ne acaba?
  • bi sorun oluyo bende 5. adımda
    Security fail !
    Update Fail !
    Press (Power) to reboot
    diyo ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.