Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

quote:

FLASH PLAYER ÇALISMATIRMANIN EN KESİN YOLU
    Flash Player 10.3 (Armv6 Tüm romlarda çalışmaktadır)
    Flash Player 10.3 (Tüm romlarda çalışmaktadır)

1.Tabikide root yetkisi olması gerek, (garanti gider ama root geri alınabiliyor)
    2.İlk önce flash player rar dosyasından çıkan bütün dosyaları, hafıza kartına atın.
    3.Adobe Flash Player.apk dosyasını telefondan yükleyin.
    4. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin
    5.lib dosyasının içinde bulunan
    libflashplayer.so
    libstagefright_froyo.so
    libstagefright_honeycomb.so
    libysshared.so
    6.bu dosyaları, rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine atın.
    7.Şimdi gelelim en önemli yere. bu dosyalara sırasıyla, parmağımızı basılı tutup.
    8.Çıkan ekranda "permisions" seçiyoruz. 4 dosyayıda alttaki resim gibi ayarlıyoruz.
     ★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★
    9.Hepsine tamam deyip çıkıyoruz. telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur. direk internete girip deneyebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sürümde menüye ayarlama programı da eklendi.

ace denenmiştir sonuç süper + gioda denenmiştir sonuç süper
    eğer sorun çıkarsa flash kurulunca karta kuruyor. onu telefona taşıyıp işlemi öyle yapın.

adobe flash player v10.03.apk

5.madde nerde bılen var mı system'in ıcınde lib var ama ıcınde yukarda yazanlar yok :S anlam veremedım.Yapabılen varsa banada yardımcı olabılırmı?

Ben dediğini yaptım ama normal browser yok bende opera da denedim ve çalıştı. Belki de opera çalıştırdı emin değilim, dediğim gibi normal browser yok bende...

Adımları şöyle yaptım.......

1. Flash player yükleyin ve telefona taşınmış halde olsun... (Bende Flash Player 11 yüklü, 10,3 için denemek gerekli)
    2. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin.
    3. rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine girin ve
    libflashplayer.so
    libstagefright_froyo.so
    libstagefright_honeycomb.so
    libysshared.so
    bu dosyaları seçip, üzerine basılı tutun. Çıkan menüden "permisions" seçip,

resimdeki gibi işaretleyin

4. Tamam deyip çıkıyoruz... telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur....

ilk mesaja senden alıntı yapıp, adım düzenleyip koyuyorum. Teşekkürler

datanin icine kopyalayin demis kopyalama yapmicakmiyiz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ustad ben senın tekrar yenıledıgın lınkdekı dosyayı ındırdım kurmayı denedım ''E: can't open sd_card/orijinal tema.zip(bad) Installation aborted''Hatası verdi...Kurulmadı yani.

Hocam ya uplaod sırasında yada download sırasında dosya bozuluyor, anlamadım gitti. Çünkü sana denediğim dosyaları gönderdim neden olmadı çözemedim.

Rom sayfasına custom theme eklenmiş oradan dene birde istersen....

Ordan indirip ayni sekilde yuklemeyi deniyorum o zaman
  • quote:

Ben yapmadım çünkü lib klasörü yok dediği yerde....
    Senin dediğin gibi flash player klasörüne girdim ve 4 dosyayı gördüm. Denedim oldu.
    Ama daha öncelerinde haber sitelerinde olsun flash içerik açıyordu farklı browser ile.
    Ben normal browserı kullanmadığım için silmiştim, deneyen olursa teyit etmiş oluruz benim dediklerimi de....
  • quote:

quote:

Senin dediğin gibi flash player klasörüne girdim ve 4 dosyayı gördüm. Denedim oldu.
    Ama daha öncelerinde haber sitelerinde olsun flash içerik açıyordu farklı browser ile.
    Ben normal browserı kullanmadığım için silmiştim, deneyen olursa teyit etmiş oluruz benim dediklerimi de....

benim amacm facebboktan video calistrabilmekti ama neyse zaten diger flash icerikleri aciyor telefon yanliz operada facebook 0 face gibi ayari var mi ki onun bu hali cok igrenc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

quote:

Orijinalden alıntı: barbossa61

*** LOCKED (oow) ***
    HBOOT 1.08.0099
    RADİO 7.53.39.03M
    S-ON RL

unlocked halie getiremiyorum yardım edebilecek olan var mı

ERROR [191] ROM IS NOT SUPPORTED
    Your ROM Version is not currently supported, but there will be an update soon that will be supported. You will receive a notification to update your phone to the latest ROM code.
    After you have updated, please run the RUU again to upgrade your HBOOT to unlock your phone. We apologize for the inconvenience.

bu hatayı alıyorum..

http://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sitedeki işlemleri uygulaman gerekiyor boot menüsü en üstte unlocked yazdığında işlem tamamdır.

teşekkür ederim unlock oldu

fakat s-off olmadı..

• quote:

quote:

quote:

*** LOCKED (oow) ***
    HBOOT 1.08.0099
    RADİO 7.53.39.03M
    S-ON RL

Your ROM Version is not currently supported, but there will be an update soon that will be supported. You will receive a notification to update your phone to the latest ROM code.
    After you have updated, please run the RUU again to upgrade your HBOOT to unlock your phone. We apologize for the inconvenience.

bu hatayı alıyorum..

http://www.htcdev.com/bootloader/unlock-instructions/page-2 sitedeki işlemleri uygulaman gerekiyor boot menüsü en üstte unlocked yazdığında işlem tamamdır.

fakat s-off olmadı..

S-off yapmana gerek yok artık root edebilirsin costum rom yükleyebilirsin

• Arkadaşlar bu root konusuna yabancıyım ve cihazın orjinalini fazla değiştirmek istemiyorum, bu nedenle birkaç sorum var,
    Öncelikle 1 ve 2. adımlar uygulandığında s-off oluyormuş , s-off yapıp root yetkisini de hallettikten sonra illaki rom yüklemek mi gerekiyor, rom yüklemeden cihazın orjinalinde gelen facebook vs. hiç kullanmadığım uygulamaları silebilirmiyim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

*** LOCKED (oow) ***
    HBOOT 1.08.0099
    RADİO 7.53.39.03M
    S-ON RL

bu hatayı alıyorum..

fakat s-off olmadı..

S-off yapmana gerek yok artık root edebilirsin costum rom yükleyebilirsin

son olarak :)
    hafıza kartını biçimlendirdikten sonra

telefona PG76IMG.zip dosyasını yüklerken
    CID incorrect diyor..

root.zip dosyasını recovery seçeneğinden açmaya çalıştım

oda olmadı..

edit:http://forum.donanimhaber.com/m_56542769/tm.htm

tamamdır sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbossa61 -- 18 Ocak 2012; 13:09:30 >

• quote:

quote:

quote:

benim amacm facebboktan video calistrabilmekti ama neyse zaten diger flash icerikleri aciyor telefon yanliz operada facebook 0 face gibi ayari var mi ki onun bu hali cok igrenc

Anladım hocam....
    Skyfire ile face'de videoları rahatlıkla açıyor...
    Arayüz olarak da hoşuna gidecektir (Dolphin Browser HD ile aynı), facebook yeni arayüzünü bunlardan arakladı resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan312

Arkadaşlar bu root konusuna yabancıyım ve cihazın orjinalini fazla değiştirmek istemiyorum, bu nedenle birkaç sorum var,
    Öncelikle 1 ve 2. adımlar uygulandığında s-off oluyormuş , s-off yapıp root yetkisini de hallettikten sonra illaki rom yüklemek mi gerekiyor, rom yüklemeden cihazın orjinalinde gelen facebook vs. hiç kullanmadığım uygulamaları silebilirmiyim...

S-off olmuş cihazlarda 1 ve 2. adım uygulanırsa Root olmuş oluyor telefon...

Root yaptıktan sonra illaki farklı rom yüklemek zorunda değilseniz. Hafıza olayını çözmek için farklı romlar yüklüyoruz. Fakat Link2Sd programı ile hafıza olayını bir miktar çözebilirsiniz ama o da bir yere kadar çözüm olacaktır.

Root edilmiş telefonda istediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan312

Arkadaşlar bu root konusuna yabancıyım ve cihazın orjinalini fazla değiştirmek istemiyorum, bu nedenle birkaç sorum var,

S-off olmuş cihazlarda 1 ve 2. adım uygulanırsa Root olmuş oluyor telefon...

Root yaptıktan sonra illaki farklı rom yüklemek zorunda değilseniz. Hafıza olayını çözmek için farklı romlar yüklüyoruz. Fakat Link2Sd programı ile hafıza olayını bir miktar çözebilirsiniz ama o da bir yere kadar çözüm olacaktır.

Root edilmiş telefonda istediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Öncelikle teşekkürler , anladığım kadarıyla root yapmış olmak benim istemediğim programları kaldırmam için yeterli ,
    eğer fazla uygulama hafızası istiyorsam rom yüklemekten başka bir yolum yok heralde....
    ----
    şuan için root benim işimi görüyor gibi... root yapma işini hallettikten sonra bu işlere ayıracak vaktim olursa rom işine de bakarım artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam....
    Skyfire ile face'de videoları rahatlıkla açıyor...
    Arayüz olarak da hoşuna gidecektir (Dolphin Browser HD ile aynı), facebook yeni arayüzünü bunlardan arakladı resmen...

Ustam gene acmadı :D en ıyısı ben daha fazla zorlamayayım

• BUGÜN XDA EYLEMDE Bİ EYLEMDE DONANIMHABER OLARAK GERCEKLESTIREN OLMADI...bELiRTmEDEn EdEmEDIm
  • burda takılıp kalıyo ya ne kod geliyo ne bişi..önceden gelmişti ama bundan sonraki adım gelmemişti ama şimdi ise burda kalıyo. dosyaları orda görülen hedefe attım..böyle bu ekranın sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 19 Ocak 2012; 0:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

burda takılıp kalıyo ya ne kod geliyo ne bişi..önceden gelmişti ama bundan sonraki adım gelmemişti ama şimdi ise burda kalıyo. dosyaları orda görülen hedefe attım..böyle bu ekranın sebebi ne olabilir ?

iki klasör içinde olasın yani " C:/Android/Android " olması gereken C:/Android

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

burda takılıp kalıyo ya ne kod geliyo ne bişi..önceden gelmişti ama bundan sonraki adım gelmemişti ama şimdi ise burda kalıyo. dosyaları orda görülen hedefe attım..böyle bu ekranın sebebi ne olabilir ?

iki klasör içinde olasın yani " C:/Android/Android " olması gereken C:/Android

tmm yaptım onu da ama yine sonuç aynı..sorun nerde olabilir ? 15 dakka civarında bekledim bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 19 Ocak 2012; 12:30:58 >

• 4- Telefonun bataryasını çıkarıp tekrar takın.Ses kısma + Açma/Kapama tuşuna basarak telefonu bootloader modunda açın.
    5- Fastboot'u seçin ve telefonunuzu bilgisayara bağlayın.

cihaz bu şekildemi ?
  • quote:

4- Telefonun bataryasını çıkarıp tekrar takın.Ses kısma + Açma/Kapama tuşuna basarak telefonu bootloader modunda açın.

cihaz bu şekildemi ?

dostum ben telefon açıkken normal modda yapıyodum bunları :D şimdi anladım :D şimdi root yolunda ilerliyorum sağolasın
  • quote:

quote:

4- Telefonun bataryasını çıkarıp tekrar takın.Ses kısma + Açma/Kapama tuşuna basarak telefonu bootloader modunda açın.

cihaz bu şekildemi ?

dostum ben telefon açıkken normal modda yapıyodum bunları :D şimdi anladım :D şimdi root yolunda ilerliyorum sağolasın

sende saolasın arkadaşlar çok güzel anlatmışlar biraz dikkat ile sorunsuz yapılıyor, herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor

• Arkadaşlar m1ndh4x8r GB2.3.5-EU bu rom u yüklerken sıkıntı yaşıyorum.Şöyleki
    İlk önce sd kartı card reader ile formatladım 3 parçaya ayırdım
    1. fat 32
    2. ext 4 ( 512 mb)
    3. swap (512mb)

daha sonra tarif edildiği gbi rom u yükledim normal açıldı.Ayarları yaptım. Daha sonra link2sd ye gelip ex4 seçiyorum ancak hata veriyor.
    Neyse dedim app2data yapim. Orda verilen eklentiyi sd karta attım.
    telefonda fast boot özelligini kaldırdım ayarlardan
    daha sonra recovery mode da cache ve dalvik i temizliyerek
    yamayı yükledim ancak telefon açılmıyor htc ekranında kalıyor.
    Nerde yanlış yaptım acaba fikri olan ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.