Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nedir yaa..rom u mis gibi yüklüyorum sıkıntı yok..ama sonra dahili hafızayı artırmek için boot menude zipi yukledikten sonra ana ekranda bu hatayı alıyorum.. sebebi ne bunun ? data2d yukledikten sonra

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★
  • tekrardan herkese merhaba,maalesef sorunum hala devam etmekte ve sorunumada sorun eklendi.Hafıza kartımda kafayı yedi fazla formatta falan heralde ve şuanda içindeki backupta silindi.Acaba backup alan arkadaşlardan biri upload edebilir mi? Çünkü diğer rom olan CyanogenMod 7 da kurdum ve htc ekranında donuyor o da ,artık vazgeçtim pes ettim romdan orijinal haline dönsün yeter.Şuanda telefonun içinde hiçbir rom olmadığı için hiçbir şekilde de kullanamıyorum.Backup alan arkadaşlardan biri upload ederse çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

bu nedir yaa..rom u mis gibi yüklüyorum sıkıntı yok..ama sonra dahili hafızayı artırmek için boot menude zipi yukledikten sonra ana ekranda bu hatayı alıyorum.. sebebi ne bunun ? data2d yukledikten sonra

"m1ndh4x8r" romunu mu yüklüyorsun...eğer öyleyse hangi sürümü yüklüyorsun...undeodexed olanı mı yoksa en son koyduğu deodexed olanı mı....?
    beta1 i yüklerken ben de bu hatayı aldım...rom dan sandım....beta2 yi yükledim ama ana ekranın gelmesi bayaa uzun sürüyor...bayaaaaa uuuzuunnn...sonrasında problem olmuyor...orada wait deyip bir yarım saat bekleyebilir ya da baştan kurmayı deneyebilirsin...

not:bu sorunlar bu romu eşimin tele kurmaya çalışırken oldu... ben beta1 i data2sd ile birlikte kendiminkine kurarken hiç bir sorun yaşamadım dosyalar felan aynı yani... tek fark eşiminkinde 4gb class4 kart var benimkinde 8gb class10.... ben bu romun hızlı bir sd kart istediği sonucuna ulaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turabitr -- 20 Ocak 2012; 23:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

quote:

bu nedir yaa..rom u mis gibi yüklüyorum sıkıntı yok..ama sonra dahili hafızayı artırmek için boot menude zipi yukledikten sonra ana ekranda bu hatayı alıyorum.. sebebi ne bunun ? data2d yukledikten sonra

"m1ndh4x8r" romunu mu yüklüyorsun...eğer öyleyse hangi sürümü yüklüyorsun...undeodexed olanı mı yoksa en son koyduğu deodexed olanı mı....?
    beta1 i yüklerken ben de bu hatayı aldım...rom dan sandım....beta2 yi yükledim ama ana ekranın gelmesi bayaa uzun sürüyor...bayaaaaa uuuzuunnn...sonrasında problem olmuyor...orada wait deyip bir yarım saat bekleyebilir ya da baştan kurmayı deneyebilirsin...

not:bu sorunlar bu romu eşimin tele kurmaya çalışırken oldu... ben beta1 i data2sd ile birlikte kendiminkine kurarken hiç bir sorun yaşamadım dosyalar felan aynı yani... tek fark eşiminkinde 4gb class4 kart var benimkinde 8gb class10.... ben bu romun hızlı bir sd kart istediği sonucuna ulaşıyorum...

şu ana kadar hangi romu yüklediysem bu tarz sorunla karşılaştım..ekran yarım saat sonra gelse bile şöyle bir sorun çıkıyor sonra: telefonun ışık kapanıyor . sonra ekranı açmak için üstteki düğmeye bastığımda ya 3-5 sn sonra geliyor ya da hiç gelmiyor 3-4 denemede geliyor ekran..son denediğim rom ise şu: SALSA

şimdi ben ne yapmam gerek ? sd yi böldüm ext3 var sorun ne alan artmasına rağmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

quote:

şu ana kadar hangi romu yüklediysem bu tarz sorunla karşılaştım..ekran yarım saat sonra gelse bile şöyle bir sorun çıkıyor sonra: telefonun ışık kapanıyor . sonra ekranı açmak için üstteki düğmeye bastığımda ya 3-5 sn sonra geliyor ya da hiç gelmiyor 3-4 denemede geliyor ekran..son denediğim rom ise şu: SALSA

şimdi ben ne yapmam gerek ? sd yi böldüm ext3 var sorun ne alan artmasına rağmen

her şeyi doğru yapıyorsan dediğim gibi hafıza kartı ile alakalı olabilir...başka ne olabilir bilmiyorum...
    edit: bu arada kullandığın rom da data2sd tümleşik zaten... m1ndh4x8r romunda ki gibi sonradan bir şey yüklemene gerek yok ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turabitr -- 20 Ocak 2012; 23:40:06 >

• ben data2sd zipini yüklüyorum boottan..app2 yi yüklesem değişebilir..bunu nerden bulabilirim bi de ext4 le alakalı da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

quote:

Orijinalden alıntı: iskeron

quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

quote:

quote:

Rom yüklendi fakat bu sefer ya htc ekranında donuyor kapatıp açıyorum bu sefer android yazısında donuyor yine kapatıp açıyorum bu seferde pin kodu girme yerinde donuyor telefon ,artık inada bindim sabahtan beri ugraşıyorum ya yapıcam yada kırıcam telefonu =D

Yok kırma kıracağına bana ver

=) peki neyden kaynaklanıyordur bu sorun,şimdide yeniden başlattığımda pin kodunu girdim ok tuşuna bastım bu seferde yeniden başladı.Telefon benimle kafa buluyor galiba =(

Bilemedim ki şimdi.... Aklıma hafıza kartı formatı geldi ilk ama belki farklı bir şeyde olabilir....
    Sen yaptığın adımları ve hangi romu yükledin yaza mısın?

S-off yaptıktan sonra wfs manager i açıp root ve recovery işlemini yaptım sonrasında recovery menüden installs form sdcarddanhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432259 m1ndh4x8r GB2.3.5|OCKernel|Stable|Apps2SD|DATA2SD|Premium Features romunu yükledim o kadar ,bu arada birde mini tools partiton ilede rom sayfasında yeralan hafıza kartını bölümledim 3 e

Bu romu yüklediğimde benim de htc yazısında kalmıştı. sonra indirdiğim dosyayı zipten çıkardım eksik olduğunu fark ettim. tekrar indirdim zipten açtım sorun yok . tekrar yükledim. şu an her şey çalışıyor.

peki dahili hafızayı artırma yoluna gittin mi..gittiysen nasıl yaptın hızlı açılıyo mu sistem..bende çok yawaş..galiba class 10 sd istiyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

sonucu yazar, birde ekran görüntüsü eklerseniz sevinirim.

quote:

sonuç hatalar dizisi

Arkadaşlar kusuru bakmayın. hardcrss CMW yazmış ben onu CM7 diye gördüm.... Yüklenen dosya CM7 teması idi, yükleme o yüzden başarılı olmadı kusura bakmayın....

Şimdi ise 2.3.5 sürümü için Yeşilli tema koydum ve Yüzdeli Halka Pil var....

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fate86 -- 21 Ocak 2012; 5:21:14 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar sizin indirdiğiniz romlarda sorun yok... Olsa aborted hatası yada açılışta hata verirdi bi yerlerde donma yapardı....
    Hafıza kartını biçimlendirmeniz doğru şekilde oradan da hata almak düşük olasılık. Belki de turabitr arkadaşın dediği gibi hafıza kartı hızından dolayı sorun yaşamaktasınız.
    Ama hafıza kartı nedeniyle hız konusunda sorun çıkmalı ama düşük bir ihtimal oradan kaynaklı.....

Belki de recovery almak için kullandığınız program yüzünden hata almaktasınız. İsterseniz CMW yükleyerek recovery bölümünü, o şekilde deneseniz sorun çözülebilir...

İnş çözüm yolu buluruz size....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkuc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rom yüklendi fakat bu sefer ya htc ekranında donuyor kapatıp açıyorum bu sefer android yazısında donuyor yine kapatıp açıyorum bu seferde pin kodu girme yerinde donuyor telefon ,artık inada bindim sabahtan beri ugraşıyorum ya yapıcam yada kırıcam telefonu =D

Yok kırma kıracağına bana ver

=) peki neyden kaynaklanıyordur bu sorun,şimdide yeniden başlattığımda pin kodunu girdim ok tuşuna bastım bu seferde yeniden başladı.Telefon benimle kafa buluyor galiba =(

Bilemedim ki şimdi.... Aklıma hafıza kartı formatı geldi ilk ama belki farklı bir şeyde olabilir....
    Sen yaptığın adımları ve hangi romu yükledin yaza mısın?

S-off yaptıktan sonra wfs manager i açıp root ve recovery işlemini yaptım sonrasında recovery menüden installs form sdcarddanhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432259 m1ndh4x8r GB2.3.5|OCKernel|Stable|Apps2SD|DATA2SD|Premium Features romunu yükledim o kadar ,bu arada birde mini tools partiton ilede rom sayfasında yeralan hafıza kartını bölümledim 3 e

Bu romu yüklediğimde benim de htc yazısında kalmıştı. sonra indirdiğim dosyayı zipten çıkardım eksik olduğunu fark ettim. tekrar indirdim zipten açtım sorun yok . tekrar yükledim. şu an her şey çalışıyor.

peki dahili hafızayı artırma yoluna gittin mi..gittiysen nasıl yaptın hızlı açılıyo mu sistem..bende çok yawaş..galiba class 10 sd istiyor??

Ben telefonla gelen hafıza kartını kullanıyorum. Bölümlerini romun sitesindeki anlatım şeklinde yaptım.
    1st-FAT32 - size any
    2nd-Ext4 - Not more than 2GB
    3rd-Linux Swap - mine is 512MB
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkuc -- 21 Ocak 2012; 10:49:44 >

• @fate
    hafıza kartından yüksek ihtimallelle.. çünkü şu ana kadar hiç bi romda olmadı bu hafıza artırma tekniği..hep hata ile devam ettim .. en sonki lerde ise . hata veriyo ve 15dk civarı sonra kendine geliyo sistem..yani bu dahili hafızanın hızı kaç ki hafıza kartı bu kadar geride kalıyo biliyo musunz ??

@erkuc

peki sistem açılışta yawaş mı??
    ve hangi romu kullanıyorsunuz link verir misiniz ??
    ve dahili hafızaya linüx swap mı eklendi yoksa ext4 mü neden 266mb olmuş ki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 21 Ocak 2012; 11:25:54 >
  • İyi haberlerim var,farklı bir hafıza kartını bölümlendirerek önce m1ndh4x8r romu yükledim fakat yine dondu,ardından yeni hafıza kartını yeniden bölümlendirerek CM7 romunu yükledim ve yüklendi açıldı sorun olmadan.Yani sorun hafıza kartındanmış sanırım .Fakat şuanda da tek sorun kablosuz ağıma bağlanmıyor,bağlanıyor gibi oluyor ardından bağlantı kesildi diyor
  • quote:

İyi haberlerim var,farklı bir hafıza kartını bölümlendirerek önce m1ndh4x8r romu yükledim fakat yine dondu,ardından yeni hafıza kartını yeniden bölümlendirerek CM7 romunu yükledim ve yüklendi açıldı sorun olmadan.Yani sorun hafıza kartındanmış sanırım .Fakat şuanda da tek sorun kablosuz ağıma bağlanmıyor,bağlanıyor gibi oluyor ardından bağlantı kesildi diyor

sorun neydi anlamadım..m1ndh4x8r romu dondu derken hiç mi açılmıyordu yoksa hafıza artırdıktan sonra mı takılmaya başladı..normal de çalışıyor zaten.. CM7 yi zaten sorunsuz kullanmıştım ama hafıza artırınca ne olmuştu hatırlmıyorum..ama CM7 yi hiç sevmemiştim
  • quote:

quote:

İyi haberlerim var,farklı bir hafıza kartını bölümlendirerek önce m1ndh4x8r romu yükledim fakat yine dondu,ardından yeni hafıza kartını yeniden bölümlendirerek CM7 romunu yükledim ve yüklendi açıldı sorun olmadan.Yani sorun hafıza kartındanmış sanırım .Fakat şuanda da tek sorun kablosuz ağıma bağlanmıyor,bağlanıyor gibi oluyor ardından bağlantı kesildi diyor

sorun neydi anlamadım..m1ndh4x8r romu dondu derken hiç mi açılmıyordu yoksa hafıza artırdıktan sonra mı takılmaya başladı..normal de çalışıyor zaten.. CM7 yi zaten sorunsuz kullanmıştım ama hafıza artırınca ne olmuştu hatırlmıyorum..ama CM7 yi hiç sevmemiştim

m1ndh4x8r romu bende hiç açılmıyordu daha doğrusu android yazısının olduğu yere kadar gelip orda donuyordu.Şimdide CM7 de wireless sorunu yaşıyorum,wirelessten bağlanıyor ama anında bağlantı kesiliyor.Bir türlü gönül rahatlığıyla sorunsuz halledemedim şu işi

• quote:

quote:

quote:

m1ndh4x8r romu bende hiç açılmıyordu daha doğrusu android yazısının olduğu yere kadar gelip orda donuyordu.Şimdide CM7 de wireless sorunu yaşıyorum,wirelessten bağlanıyor ama anında bağlantı kesiliyor.Bir türlü gönül rahatlığıyla sorunsuz halledemedim şu işi

bu hafıza kartı olayını bende yaşadım cm7 kurdukça sürekli hata raporu veriyordu biraz bekleyince düzeliyordu kingston 8gb class4, daha sonra 4gb class4 kingston taktım denedim şimdi nadiren oluyor. cm7 de benimde dikkatimi çeken şey wifi gücü düşük gibi orjinal romda çok rahat kullandığım 3 diş gösteren yerde şimdi 1 diş gösteriyor yada diş göstermiyor haliyle nette biraz yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

quote:

quote:

bu hafıza kartı olayını bende yaşadım cm7 kurdukça sürekli hata raporu veriyordu biraz bekleyince düzeliyordu kingston 8gb class4, daha sonra 4gb class4 kingston taktım denedim şimdi nadiren oluyor. cm7 de benimde dikkatimi çeken şey wifi gücü düşük gibi orjinal romda çok rahat kullandığım 3 diş gösteren yerde şimdi 1 diş gösteriyor yada diş göstermiyor haliyle nette biraz yavaş

Sanırım CM7 wifi de bir sorun var çünkü şuanda modemin hemen yanında olmama ragmen yinede 1 diş eksik gösteriyor ,dediğin şekilde orjinal romda diğer odaya gittiğimde anca 1 diş eksik gösteriyordu.Sanırım daha stabil romlar için beklememiş gerek bir süre daha

• yaa CM7 haricinde şööle adam gibi çalışan dahili hafızası yaklaşık 1gb olan bi rom ayarlayabilen yok mu ? deli olcam
  • quote:

@fate
    hafıza kartından yüksek ihtimallelle.. çünkü şu ana kadar hiç bi romda olmadı bu hafıza artırma tekniği..hep hata ile devam ettim .. en sonki lerde ise . hata veriyo ve 15dk civarı sonra kendine geliyo sistem..yani bu dahili hafızanın hızı kaç ki hafıza kartı bu kadar geride kalıyo biliyo musunz ??

@erkuc

peki sistem açılışta yawaş mı??
    ve hangi romu kullanıyorsunuz link verir misiniz ??
    ve dahili hafızaya linüx swap mı eklendi yoksa ext4 mü neden 266mb olmuş ki ??

m1ndh4x8r romu kullanıyorum. açılış hız normal kısa sürede açılıyor. bu romda iki üç defa donmalar oldu. yeniden başlatınca düzeldi. hafıza kartı konusuna gelince 2gb hafıza var. 1gb normat fat32 geriye kalan da ikiye böldüm mini tool ile 512 ext4 512 civarı ise swap. uygulamalar yüklü 266mb hafıza kalmış.

• quote:

yaa CM7 haricinde şööle adam gibi çalışan dahili hafızası yaklaşık 1gb olan bi rom ayarlayabilen yok mu ? deli olcam

ben cm7 den memnunum şimdilik türkçe olsunda çamurdan olsun
  • orjinali de turkceydi zaten. senin amacın ne ki rom yuklerken :) hadi ben hafıza artırmaya çalışıyorum da senin amacın ne :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.