Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X Ahizeden Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013'ün eylül ayında aldığım HTC 8X ile ahize problemi yaşıyorum bir süredir. Konuşma yaparken karşı tarafın sesini duyamıyorum, karşı taraf da benim sesimi duyamıyor hareket halimdeyken. Cihaz hâla garanti kapsamında olduğu için aldığım mağazaya götürmek istiyorum, yaparlar mı?

Not:Cihazdan hiç memnun değilim, bunun gibi sorun üstüne sorun yaşıyorum, zamanında tasarımına aldanıp almıştım, windows phone'dan hiç haz etmiyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serolization

2013'ün eylül ayında aldığım HTC 8X ile ahize problemi yaşıyorum bir süredir. Konuşma yaparken karşı tarafın sesini duyamıyorum, karşı taraf da benim sesimi duyamıyor hareket halimdeyken. Cihaz hâla garanti kapsamında olduğu için aldığım mağazaya götürmek istiyorum, yaparlar mı?

Not:Cihazdan hiç memnun değilim, bunun gibi sorun üstüne sorun yaşıyorum, zamanında tasarımına aldanıp almıştım, windows phone'dan hiç haz etmiyorum arkadaşlar.

Konuyu önce Htc ile görüş İstanbuldaysan direk elden servise teslim et.Ahize değişecek büyük ihtimalle.Kapağı çıkarmaları gerecek,kapak slikon ile yapıştığı için yüksek ihtimalle çıkarırlarken deforme olacağı için kasayı değiştirip teslim edecekler diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.