Şimdi Ara

Htc10 Tertemiz çiziksiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıldır kılıfında kullandığım teleffonumu daha büyük ekranlı telefon almak için satıyorum. Beyaz renk htc10 , ekran koruması ve kılıfıyla kullandım. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 rahat alır.
    Şimdiye kadar tamir görmedi , yurtdışı telefondur. İçinde yurtiçi imei yüklüdür. 1.5 yıldır herhangi problem olamadan aynı imei ile kullanılıyor.

Oreo 8.0 tam sürüm yüklü , telefonun tek sorunu bütün htc10 larda olan Batarya %15 in altına indiğinde bazen kapanıyor. Yada kamera ile foto çekmek istediğinizde pil yetersiz gelip kapanıyor. Bu olay şarj %15 in altına indiğinde olıyor. Bataryası değişirse bu sorun çözülür. Bataryayı 100-150 lira arasında telefoncu da değiştirebilirsiniz. Çoğu htc10da bu pil sorunu var.

Fiyat olarak bu temizlikte telefon rahat 1300 lira eder. Ama pil masrafı yüzünden --1000 Tl-- ye bırakacağım. İstanbul elden teslim. SAdece cihaz ve type-c usb kablo verilecektir. Kutu ve şarj cihazı yoktur. Pazarlık olur

Temsili resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 23 Temmuz 2018; 19:07:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Pil sorunu telefonu aldıktan ne kadar zaman sonra başladı sizde? Benim cihazın garantisi bitmek üzere ama şimdilik bi sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.