Şimdi Ara

Html den Direk Php else :D Html den Css sonra Php mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu ana kadar türkçe olarak rastladığım en güzel css/xhtml kaynağı.
    kitap kısmı da var. kesinlikle tavsiye ederim.
  • çok saol şu an giremicem yarın gfikrimi söylerim saol
  • VAlla mükemmel bir css kaynağuı ama html bakımından çok kötü demek ki, parayı basıp html kitabı alıcaz ben php kitabı almayı düşünüyoudm o parayla başka kaynak bilen varsa sölesin lütfen
  • html için kitap alman gerektiğini düşünmüyorum.
    tasarımda artık işin püf noktası CSS de bitiyor.
    http://www.google.com.tr/search?q=html+dersleri&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

aramasında bile bir çok site en kolaydan başlayıp dersleri anlatıyor. tek bir kaynağa ttakılıp kalmak yerine araştırıp bir çok kaynaktan öğrenmelisin.
    diye düşünüyorum. kolay gelsin.

• saol yarın başlıcam sayende saol
  • Html den Direk Php else :D Html den Css sonra Php mi?

Ne Diyosun ? Sen hala mı bişiye başlayamadın ?

arkadaşım bak hakkaten bırak bu işleri git resim çiz misket oyna. sana göre deil bu işler kararsızlığı kaldırmaz.
  • Arkdaşım ne diyosun sen kıytırık bi diploman var diye bana ordan maval okuma daha lise 1 Okulda bunları görücez Bende hangisnine önce başlımdedim bu bir

2 okuma özürlü olduğun belli

quote:

valla kardeş kendi başıma yapıcam saol beni burda aydınlattın önce html css sql php js dedim sen ne düşünüyosun
    abi ekleme oldu flood olcauk ama yeni girenlernde görmesi için

aha ah bişi derdimdem senin gibi lerine konuşmım ..........
  • Kaç aydır o mu bu mu daha karar veremedin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: C# C++ JAVA SQL

Arkdaşım ne diyosun sen kıytırık bi diploman var diye bana ordan maval okuma daha lise 1 Okulda bunları görücez Bende hangisnine önce başlımdedim bu bir

2 okuma özürlü olduğun belli

quote:

valla kardeş kendi başıma yapıcam saol beni burda aydınlattın önce html css sql php js dedim sen ne düşünüyosun
    abi ekleme oldu flood olcauk ama yeni girenlernde görmesi için

aha ah bişi derdimdem senin gibi lerine konuşmım ..........

- Bi Diplomam Yok hala Universite Okuyorum.
    - Bunu Söylemeyi Sevmiyorum Ama Lise 1 De Visual Basic Ile Eczane, Okul Otomasyonları ve ASP ile Dinamik Web Siteleri Hazırlıyodum.
    - Okuma Özürlü Değilim, Yazma Özürlüsün. Bak İnceleyelim Cümleyi:
    Html den Direk Php else

Html = Mantıklı Bi Kelime Programlamayla Alakalı
    Direk php = Html den Direk Php e Geçemezsin Zaten Html Olmadan PHP kullan Bende Tüm Projelerimi Silicem.
    ve son kelime Else ? = Aga Bu nedir ????

• Forum 4 gün gereksiz ve hakaret içerikli mesajlardan kurtuldu desenize :))
  • Evet bu Ahmetcan Uğur arkadaş sanırım küfür edemeden rahatlayamıyor beni msnine ekledi ve sayabildiği kadar küfür saydı bende tek bi laf edip engelledim dikkat edin sizide ekleyebilir
  • ilginç, niye böyle coştu ki birden bire, çabuk kaybettik arkadaşı
  • Ben yönetici olsaydım sınırsız verirdim. Açtığı konulara bakılacak olursa fazlasıyla gereksiz bir karakter
  • Valla yukardaki linklere bakılırsa arkadaş daldan dala atlıo. Önce birini hallet sonra git öbürlerine. Web Programlama mı öğrenicen, yazılım programlamamı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 1 Şubat 2009; 4:49:19 >
  • hepsi yalan blakc blue ye valla ozmaan öyledim şimdi c# a başlıcam
    internet cafeden
    programları indirm kota varda :D
  • masaüstü yazılım le uğraşacaksan. visual basic / .NET öğren derim...
  • quote:

hepsi yalan blakc blue ye valla ozmaan öyledim şimdi c# a başlıcam
    internet cafeden
    programları indirm kota varda :D

Kim yalan söylüyor acaba herşey ortada.. Hadi ahmetcan küfürbaz bir çocuk olduğunu bu konudaki hemen hemen herkes biliyor Neden itiraf etmiyorsun..

İnanmayanlar aşağıdaki ekran görüntüsüne baksın ne diyeyim...

http://img22.imageshack.us/img22/6415/64433282qp0.png

Senin ettiğin küfürleri senin gibi acizler eder klavye delikanlısı.. Dünkü çocuk neler öğrenmişte gelmiş sayıyor.. Seviyesiz insan..

• evette arkadaşım Forumdaki biri bunu yapmış olmazmı Bilip bilmeden böyle şeyler yapmayalım varmı elinde ip ozaman konuş
    cellmantd saol .net paltformunda c# öğrnemk daha iyi bence ama ondan sonra öğtenebilicem ya ben nickdeik tüm Dilleri öğrenmek isityorum ama zor
  • quote:

evette arkadaşım Forumdaki biri bunu yapmış olmazmı Bilip bilmeden böyle şeyler yapmayalım varmı elinde ip ozaman konuş
    cellmantd saol .net paltformunda c# öğrnemk daha iyi bence ama ondan sonra öğtenebilicem ya ben nickdeik tüm Dilleri öğrenmek isityorum ama zor

Bir defa yazım hatalarından belli senin olduğun birşey etmişsin bare yiğitçe arkasında dur.

Ayrıca bütün dilleri öğrenirsin bekle bekle öğrenirsin emin ol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.