Öncelikle herkese selamlar. Sorunumu tam olarak anlatacak bir baslik bulamadim burda anlatmaya calisacam. Su an frontpage ile bir site tasarlamaktayim, sitedeki kullanicilar facebook hesaplariyla mesaj gönderebilecekler(facebooktan gerekli scriptleri aldim siteye kurdum) Mesaj gönderme olayini hallettim ama benim esas istedigim söyle birsey; Sitede kullanicilara kücük bir sayfa acilip onlara bir konuyla ilgili cesitli sorular sorucam her soruya tek tek cevap verecekler(tüm sorularin cevabini tek mesajda vermelerini istemiyorum) ve bu mesajlar en son otomatik olarak bir sayfada alt alta gözüksün istiyorum. Bunu bir örnekle daha iyi acikliyim böyle biraz anlamsiz olmus olabilir.
Mesela;
(kücük bir pencere acilip soru gelcek)
1. Soru: Yasiniz kac?
Cevap: 30
(acilan kücük sayfada ileri dügmesine tiklayacaklar ve diger soru gelcek)
2. Soru: Isminiz nedir?
Cevap: Ahmet
Sonra bu sorulara verilen cevaplar otomatik olarak web sitemin istedigim bir bölümünde gösterilsin istiyorum yani su sekilde mesela;
Yasiniz kac? -30
Isminiz nedir? -Ahmet
Yani özetlemek gerekirse farkli sayfalarda sordugum sorularin cevaplarini baska bir sayfada alt alta görmek istiyorum(cevaplar facebook yorumu seklinde olacak). Siteyi html diliyle frontpage üzerinden yapmaktayim, yukarda anlattigim konuda yardim edebilecek yada en azindan nasil bir yol izlemem gerektigini söyleyebilecek arkadaslar vardir umarim. Ben iki gündür ugrasiyorum fakat bi sonuca varamadim el elden üstündür diyerek sizlere sormak istedim :) Direk istedigim sekilde olmasada akliniza gelecek her türlü fikri söyleyin lütfen. Simdiden tesekkürler..
Arkadaslar düsündümde, ziyaretcilerin cevaplari illa da facebook hesaplari ile göndermeleri sart degil. Yani her sorunun yanina bir metin kutusu koyarim ziyaretcilerde cevaplarini oraya yazar bu sekilde sanirim daha kolay olur. Yinede bu metin kutularina ayri ayri yazilmis cevaplarin en son alt alta ayri bir sayfada nasil bulusturulacagini cözemedim. Yardimlarinizi bekliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme