Şimdi Ara

HTML Kod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sormak istediğim şu. Örneğin default.html adında bir sayfamız var. bu sayfa içerisinde içerikler vs vs. var. İstediğim şey şu sayfa içerisinde bi textbox bi textarea olsun ve altında bir de paylaş butonu. siteye giren kişi text box ı ve textareayı doldurup paylaş butonuna bastıgında site içerisinde bir div kodunun arasında paylaşılsın yani paylaş dediği yazı sitenin kendi kodlarına gömülsün. Böyle bir şey html de mümkünmüdür ? mümkünse nasıl yapılır ? ve örneğini bilen varsa bana atarsa çok memnun olurum. bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• yani söylemek istediğim bir form kullanarak fom a girilen verileri sayfa içerisindeki bir div koduna aktarma.
  • bunun için sitenin statik değil dinamik olması gerekir yani back-end programlama bölümüdür konuyu yanlış bölümde açmışsın html soruyorsun asp.net bölümğ mantıklı mı sence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevabın için teşekkür ederim. Bazen dalgınlığıma gelebiliyor. Sorunu farklı yöntemle çözdüm. php kullanarak veri tabanına kaydettirdim. geri veri tabanını da aynı sayfaya çektirdim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.