Resimlere tıkladığımda açılan link kodu ekledim kendi siteme.Resme tıklayınca resimdeki linkin olduğu siteye gidip sekme o sayfaya gidiyor.
fakat sekme (tab) nin değişmemesini ana sayfada kalmasını istiyorum..bunun için herhangi bir html kodu varmı...(Kullandığım browser gerekli ise :Firefox)
şimdiden teşekkürler.
Doğru anladımmı bilemiyorum. Ana sayfandaki bir linke tıklayınca ayrı sekmede açılmasını istiyorsun. Yada başka bir siteye link bağladın ve o resim direk senin ana sayfana gelsin mi istiyorsun. Tam çözemedim olayı daha bi açıklarsan, çünkü işin içine kod girince html de yanlış yapmamak lazım. ama mutlaka yardımcı olurum ;)
linkler farklı sekmede açılıyor zaten o şekil ayarladım.. fakat en son tıkladığım linkteki sayfada oluyorum..
örn..benim anasayfa Bilmemne.com olsun..
sadece Bilmemne.com sekmesi açık olsun.. örnegin sayfamda kariyerciyim.com , guugıl.com gibi siteler olsun.. Resimlerine tıkladım 3 tane sekme açık.. Bilmemne.com , kariyerciyim.com ve guugıl.com ama aktif olan sekme guugıl.com
ben istediğim tablarda linkler açılsın ama aktif olan sayfam değişmesin..Bilmemne.com olsun..