Şimdi Ara

Html Kodu Lazım. Tab değiştirmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimlere tıkladığımda açılan link kodu ekledim kendi siteme.Resme tıklayınca resimdeki linkin olduğu siteye gidip sekme o sayfaya gidiyor.

fakat sekme (tab) nin değişmemesini ana sayfada kalmasını istiyorum..bunun için herhangi bir html kodu varmı...(Kullandığım browser gerekli ise :Firefox)

şimdiden teşekkürler.

• Doğru anladımmı bilemiyorum. Ana sayfandaki bir linke tıklayınca ayrı sekmede açılmasını istiyorsun. Yada başka bir siteye link bağladın ve o resim direk senin ana sayfana gelsin mi istiyorsun. Tam çözemedim olayı daha bi açıklarsan, çünkü işin içine kod girince html de yanlış yapmamak lazım. ama mutlaka yardımcı olurum ;)
  • linkler farklı sekmede açılıyor zaten o şekil ayarladım.. fakat en son tıkladığım linkteki sayfada oluyorum..

örn..benim anasayfa Bilmemne.com olsun..

sadece Bilmemne.com sekmesi açık olsun.. örnegin sayfamda kariyerciyim.com , guugıl.com gibi siteler olsun..
    Resimlerine tıkladım 3 tane sekme açık.. Bilmemne.com , kariyerciyim.com ve guugıl.com ama aktif olan sekme guugıl.com

ben istediğim tablarda linkler açılsın ama aktif olan sayfam değişmesin..Bilmemne.com olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.