arkadaşlar html ile site tasarladım.bir konuda takıldım.şimdi ben siteye ürün koyacam ziyaratci satın al linkine tıkladığı zaman mail form adresine yönlenecek ama mail formdada seçtiği ürün seçili kalacak değiştiremiyecek.bu işi nasıl yapabilirim? Not:Mail formda yok elimde.işin içinden çıkamadım bir türlü.
o dediklerini herkes yapabilseydi ortalık forum siteleri gibi ticaret satış siteleriyle dolardı. bende bilmiyorum ama ne bileyim işte yazasım geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Technologs
o dediklerini herkes yapabilseydi ortalık forum siteleri gibi ticaret satış siteleriyle dolardı. bende bilmiyorum ama ne bileyim işte yazasım geldi.
Yol gösteren olsa güzel bir projem olacak ama kimseden yardım alamıyorum.Çok zor birşey istedim sanırım kimse söyleyemiyor.meslek sırrı bu olsa gerek :)
Şimdi yukarıda anlattığınız şeyi okuduğumda tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım. Bir şeyler anlatayım diye düşündüm ama sizin konu hakkında ne kadar bilgiye sahip olduğunuzu bilmediğim için 3 sayfa yazı yazıp tüm konuları anlatmak istemedim haklı olarak.
Daha açık ve anlaşılır anlatsanız emin olun yardım eden çok olur. Foruma milyonlarda ileti gönderilmiş durumda bu iletilerin tamamı geyik amaçlı değil, birileri birilerine yardım ediyor.
Şimdi yukarıda anlattığınız şeyi okuduğumda tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım. Bir şeyler anlatayım diye düşündüm ama sizin konu hakkında ne kadar bilgiye sahip olduğunuzu bilmediğim için 3 sayfa yazı yazıp tüm konuları anlatmak istemedim haklı olarak.
Daha açık ve anlaşılır anlatsanız emin olun yardım eden çok olur. Foruma milyonlarda ileti gönderilmiş durumda bu iletilerin tamamı geyik amaçlı değil, birileri birilerine yardım ediyor.
MaviAteş haklı olabilirsin onu tartışmayacağım.
Benim istediğim ve öğrenmek istediğim. Html site yaptım.Ürün koydum müşteri beğendiği ürünü almak istediğinde satın al butonuna tıkladığı zaman Bir form alanına ulaşmasını istiyorum.orada ad,soyad,adres,telefon vs. girdikten sonra bu bilgilerin benim mail adresine gelmesini istiyorum.birde seçtiği ürün form alanında seçili gözükmesi lazım. Yardımcı olabilirsen sevinirim...
formdaki bilgilerin eposta adresinize gelmesi için formmail.php diye aratıp bulduğunuz dosyaların herhangi birisinin içindeki eposta adresi kısmını kendinize göre ayarladıktan sonra.
HTML sayfanızdaki form 'un action bölümüne bu php dosyasının yolu göstermelisiniz.
Bu index.html dosyası ile PHP destekli hostunuzda bulunan formdanepostaya.php dosyasını yan yana koyduğunuzda gonder düğmesine bastığınız zaman tum veriler POST yöntemiyle formdanepostaya.php dosyasına gönderilir, bu dosyada size bu verileri eposta olarak gönderir.
Ürün kısmı ile ilgili yardımcı olamayacağım çünkü " seçtiği ürün form alanında seçili gözükmesi lazım. " cümlesi bana hiç bir şey anlatmıyor. Yani hangi sayfadan, hangi yöntemle ürün seçiyor. Aynı anda kaç ürün seçebilir, Ürünler bir veritabanında tutuluyor mu? gibi hiçbir teknik bilgi vermemişsiniz.
Sizin ne yaptığınızı da bilmediğimiz için bir şey diyemiyorum belki sadece bir sayfaya resimler yerleştirdiniz ziyaretçinin oradan seçmesini istiyorsunuz, belki bir açılır menü yaptınız, belki yanına işaret koyulabilen kutulardan yerleştirerek ürünleri seçmesini istiyorsunuz.
Bunları bilmeden nasıl yapacağınızı anlatamam.
Dostum html ile bir alışveriş sitesini zor yaparsın yaa,çok uğraştırır seni.Bu konuda gitti gidiyor tarzı sitelerin scripti var,ama php mysql destekli hostingin olması lazım.Ben kurdum güzel di de deneme amaçlı.Online satış bile yapabiliyosun.dUR BULUYUMDA EKLİYİM LİNKİNİ