Şimdi Ara

HTML Tek çatı altında toplama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web sitesi icin hazırladığım dosyaları (indexler) tek bi klasör olusturup oradan cagırmak istiyorum fakat basaramadım.
    Resimleri çagırmada bi sıkıntı yaşamıyorum ama htmlleri tek çatı altına alıp çagırmada sıkıntı yasıyorum.,
    örnekle acıklayacagım;https://i.hizliresim.com/BAGkyj.jpg

dikkat.htmlleri tek klasör olusturup ordan cagırmak istiyorum.

• klasörün adını web olsun diyelim. dikkatleri web'e at.

dikkati cagırırken de href'e sunu koy
    "web/dikkat.html"
  • Html dosyalarınızı istediğiniz klasörün içine koyabilirsiniz. Arkadaşın da dediği gibi bu dosyalara link verirken önce klasörün adını sonra dosyanın adını yazarsınız.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=127870121&url=klasor/dikkat.html" data-href="klasor/dikkat.html">Dikkat</a>

Burada benim dikkat çekmek istediğim nokta şudur: Taşıdığınız dosyalarda resimler, bağlı css ve js dosyaları varsa bunların hepsinin adresini taşıdığınız klasöre göre güncellemeniz gerektiğidir. Bununla uğraşmamak için sitenizi dreamweaver'da tanımladıktan sonra dosyalarınızı dreamweaver'dan taşırsanız otomatik olarak adresleri kendisi güncelleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyrgul -- 23 Temmuz 2017; 9:35:50 >
  • hyrgul H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler notepad++ dan yapıyordum dreamweawrida indiricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.