Şimdi Ara

Html' ye text dosyasından veri aktarımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam yüzünden bir devlet kurumu için sayfa hazırlıyorum. Ama kendilerine ait bir alanları var ve bu alan asp ve php yi desteklemiyor. Güncellenebilir bir sayfa istiyorlar. Amacım düşük kapasitede ücretsiz asp desteği veren bir site içinde bilgileri depolayıp, tasarladığımız sayfaya gönderebilmek nasıl yapabileceğim konusunda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

• www.websamba.com dan ücretsiz asp destekli hesap alabilirsin
  • ifframe yle olabilir aslında
  • quote:

Html' ye text dosyasından veri aktarımı

banada aynen başlıktaki gibi birşey lazım. ne asp biliyorum ne php ne de xml. tek bildiğim html. bununla ilgili bir java yada vb script biliyorsanız, bana gönderirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostylee

ifframe yle olabilir aslında

• html sayfada txt dosyasını aşağıdaki kodu html sayfanıza ekleyerek yapabilirsiniz.

<p>
    <iframe src="dosyaadi.txt" name="I1" width="494" height="245" frameborder="0"></iframe>
    </p>
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Aşağıdaki kodları html sayfana ekle.

<p>
    <iframe src="dosyaadi.txt" name="I1" width="494" height="245" frameborder="0"></iframe>
    </p>

uçan çerçeveyi biliyorum fakat aradığım o değil. doğrıden txt dosyasını koyduğumda html sayfasının özelliklerini almaz.
    ayrıca ben ufak çaplı veri tabanı niteliğinde bir txt hazırlayacağım. yani asıl amacım metni doğrudan görüntülemek değil işaretlediğim kısmını alıp html sayfasında görüntüleyeceğim. biliyorsanız bir "script" verin ben onu az bir js bilgimle istediğim hale getiririm. tabii antatğım gibi birşey farsa elinizde o daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicim böyle bi şey o kadar kolay olsaydı niye bunca adam php ve mysql ile kasardı bir sürü bilgi içinden sadece senin istediklerini çağırmayı
    bence yapacağın en mantıklısı bi yerlerden ücretsiz asp yada php host bulacaksın
    ordan sql ile sorgulamalarını yapıp sitenden de iframe ile o adresi göstereceksin
  • evet bence de böle bişi olamaz,sen en iyisi babana söle gitsinler asp destekli bir host alsınlar.
  • bedava asp desteği veren bi yerden host al sonrada orda veritabanına ne yazacaksan yada .txt dosyasından ne çekeceksen onu çek diyelim verileri çektiğin sayfa xxx.asp aşşağıdaki koduda asp desteği olmayan sayfanın istediğin yerine yaz bu şartlar altında da bundan iyiside artık can sağlığı

<iframe src="http://ücretsizhostumuz/xxx.asp" name="I1" width="494" height="245" frameborder="0"></iframe>
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

html sayfada txt dosyasını aşağıdaki kodu html sayfanıza ekleyerek yapabilirsiniz.

<p>
    </p>

saol kardeş bu iyi bir yöntem ama başka yolunu buldum sadece sıralamada sorun çıktı XML ile asp den aldığım bilgiler tam işimi gördü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.