Arkadaşlar emektar bilgisayarımı salonda kullanmak için htpc kasa arıyorum. şık görünümlü, uzaktan kumandalı olursa daha iyi olur, mümkünse uygun fiyatlı sıfır yada 2. el htpc kasa tavsiyeleriniz nelerdir. şimdiden teşekkürler.
bu kasa güzel de ölçüleri 105 x 440 x 340 mm anakart uyumlu ama ekran kartı sığmaz sanki.
Şu kasa çok güzel, her türlü işini de görür. GTX 670'in mini versiyonu da var kasanın içine ilerde GTX 670 mini koyarsın belki o zaman da tam mini oyun canavarına dönüşür
Şu kasa çok güzel, her türlü işini de görür. GTX 670'in mini versiyonu da var kasanın içine ilerde GTX 670 mini koyarsın belki o zaman da tam mini oyun canavarına dönüşür
anakartım sığmaz bu kasaya yeni anakart almak istemiyorum. tahminim bu kasaya 17 cm yada daha ufak ana kartlar için. çok fazla bilgim yok sadece tahminde bulundum.
bende konu açmadan önce birkaç modele baktım. hazır çalışan sistemimi montaj edeceğim için led tv altında şık duran ve benim pc bileşenleri içine sığacak en küçük kasayı bulmak istiyorum. konu açma amacım aldıktan sonra ekran kartı sığmadı anakart sığmadı yada fiyat / performans iyi değil kasada kullanılan malzemeler çok dandik vs. vs sorunlarla karşılaşmamak için sizin gibi işi bilen arkadaşlardan tavsiye almaktı.
dikkatimi çeken ise htcp kasa modeli çok az var ve fiyatları nedense çok pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: gfbhkn1907
dikkatimi çeken ise htcp kasa modeli çok az var ve fiyatları nedense çok pahalı.
Biraz büyük olucak ama COOLER MASTER HAF XB ye bak......
evet dediğin gibi biraz büyük.
Merhaba,
HAF XB nin sizin için büyük olduğunu düşünüyorsanız yine Cooler Master elite 100 bakabilirsiniz. Micro atx anakart desteği var ve oldukça şık bir kasa.