Şimdi Ara

Htpc olarak Asus P30AD-TR004D ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette Asus'un P30AD-TR004D modeline rastladım.Teknik kısımlarla ilgili bilgim malesef çok yok.Bu pc'yi avr'ye bağlayarak film izlemek üzere kullanacağım.Fakat dts hd-ma , true hd gibi zorlu formatları bitstream yapıp doğrudan avr'ye iletebilir mi ?

• https://www.asus.com/Tower-PCs/P30AD/specifications/

Ürünün global özellikler linki yukarıda. Burada ve hepsiburada'nın verdiği özelliklere dayanarak bu modelde 4.nesil intel core i3 işlemci var olduğunu söyleyebilirim.

İ3 işlemcilerdeki HD4400 dahili ekran kartı ise 15-20gb'lık mkv filmleri rahatlıkla oynatıp bitstream yapabiliyor. İşyerinde kullandığım laptopu evde deneme şansım oldu ve tüm HD ses formatlarını iletebiliyordu. Bu sebeple gönlünüzü rahat tutabilirsiniz.

Hatta forumdan alicavush isimli bir arkadaş aynı üründen almayı düşünüyordu. Kendisi ile irtibata geçip alıp kullandıysa yorumlarını alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum almaktan vaz geçtim. Hepsiburada kampanyası o gece bitti bende vaz geçtim. Bir hafta sonra tekrar kampanya başlatmışlar ama bu defa himedia Q3 cihaz a aklım kaydı kısmetse pazartesi onu sipariş vericem. Kullananlar çok memnun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler , iyi bir fırsat denk geldiğinde sisteme bu pc eklenebilir görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.