snle tartismaya girmicem sonra post kasiyo diyorlar ama cok tartismak istiyosan msn veririm
yaa kaybol senınle ne ısım olur msnde de burdada yazma buraya yoksa senın yerınde dewam edicem bundan sonra
ah ethercity ah serverı 1 bucuk gun kapattıkdan sonra senin serveri silmisdim yoksa oynardım onlinesi en fazla 2. turk mu galıba bura
kapatmadım elektrık faturalarını odemeyi unuttugum icin kesmısler onnarı odedim [tatu] suan sorun yok kapatmayada niyetim de yok acik sagolasın bıryerlere gelemeye calısıyoruz
serverınızda yabancı kaynıyor valla nerden bulup geldiler anlamadım güzel server
quote:
Orjinalden alıntı: [tATu]
serverınızda yabancı kaynıyor valla nerden bulup geldiler anlamadım güzel server
bilmem geliyorlar extremeye vote vermıstık en son ordan gelıyorlar yabancilar sagolasın hayirlisi hepimiz icin
Oyun sunucumuzun bulundugu mahallenin komple telefon hatlarinın bulundugu kablolar yer altına gecmesinden dolayi server 2-3 gun kapalı olacaktır. Bilginize..!
ARKADASLAR TELEFON TELERİ YER ALTINA ALINMASI NEDENİYLE KAPALI OLAN SERVER YENİDEN ONLİNE !!!
quote:
Orjinalden alıntı: SqWeK
ARKADASLAR TELEFON TELERİ YER ALTINA ALINMASI NEDENİYLE KAPALI OLAN SERVER YENİDEN ONLİNE !!!
sagolasın benden once davranmıs arkadas
BY.most kesin cokertir siteyi
emziklilerle ugrasmiyorum ben buyude gel
sagolsun telekom yapacagını yaptı ve bilmeyen calısanlarını Turkıyenın 4 bir yanına calıstırmaya dewam ediyor bunun bir ornegide bizim burda yasanan bir olay neyse.... server online suan
ether bi server kurdun die havalanma söner.
servere gircem ama 1 reset te 450 2.cide 900: öle 450 450 artsın
quote:
Orjinalden alıntı: Capulcu442
ether bi server kurdun die havalanma söner.
ne diyosun annamadım kı neden havalanayım ben ? bide unal arkadasımız forum acmıs sagolsunhttp://forum.galenim.com dan kendısıne tesekkur ederim
quote:
koptum arkadaşım zaten her res attığında katlanarak gider o point :)
telekomdan bende çok çekiyorum :) başarılar ethercity
quote:
Orjinalden alıntı: anqelus
quote:
koptum arkadaşım zaten her res attığında katlanarak gider o point :)
telekomdan bende çok çekiyorum :) başarılar ethercity
sagolasın sanada basarilar anqelus
Hayirli ne ise o olsun.
BAŞARİLAR.
linkteki patch silinmiş
sagolun arkadaslar link kırık deel fakat yeni link upload ettim rapide siteden bakabilirsinizz
arkadaslar benim serverle bır baglantım kesılmıstır bıraz yogun ıs temposunda oldugum ıcın bır arkadasa serveri devrettim ve arkadasa rst atma dedım atmayaktı ole dewam edicekti hayırlısı ne ıse o olsun yenı admıne By sKyNeT