Şimdi Ara

http://www.grandepunto.com.tr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tyler78

Tabi neyle karşılaştırdığınız önemli. Clio Symbol'den yüz kat iyi malzeme ve işçilik bu arabada, ama toyota yaris'den de 2 sınıf geride.. Anlatmaya çalıştığım da bu benim. Eğer Symbol size yetiyorsa, bu araba mercedes gibi gelecek. Ama vw polo'dan inip binecekseniz(benim gibi) o zaman iç malzemeler oyuncak gibi kalıyor. Attan inip eşşeğe binmek oluyor.

Eee boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye

Ben Yeni Yaris'i 2 aydır bekliyordum çıksın diye ve kesin olarak almayı planlıyordum. Lansmanı bir yapıldı, gittim gördüm ve resmen hayal kırıklığına uğradım. Açıkçası iç kalitesi çok kötü göründü gözüme.
    Ama yeni Punto'da böyle bir hayal kırıklığı yaşamadım. Clio III'ü de bekliyordum, belki o da iyi olur ama şunu söyleyeyim, bir VW aracına binen kimse için, diğer araçların plastik kalitesi hiç de iç açıcı gelmiyor gözünüze (5 yıldır VW Bora kullanıyorum)

O yüzden VW ile karşılaştırmak yanlış olur. Çünkü benzer opisyonlarla bir Polo yaklaşık 6.000-7.000 YTL fark atıyor fiyatta bunu da hatırlatayım... (ABS bile opsiyon)

• quote:

Orjinalden alıntı: tyler78

quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

Bugun fiat showroomda inceleme şansım oldu.Fiat otomobilleri fazla tutmam ,sadece merak ettiğimden gittim.Dış görüntü olarak gerçekten sınıfında bayagı iddalı olur ,özellikle kırmızı rengi çok hoş ,fakat içini incelediğimde hayal kırıklıgına ugradım desem ,yalan olmaz.İç plastik aksam ve malzeme kalitesi iyileştirme olmasına ragmen bana oldukça düşük geldi .Özellikle kapı açma kolları,ön havalandırma ızgaraları kırılacakmıs gibi duruyor.Sonuç olarak benim şahsi kanaatimce yeni punto sınıfında gerek motor olsun ( multijet dizelller) ve dizayn + güvenlik avantajını sayesinde basarılı olabilir .Ama kalite konusunda daha çok çalışması gerekiyor (en azından vw polo,toyota yaris gibi rakipleri karşısında..

Acaba deim bende mi bi yamukluk var...
    Neyse benim gibi iç kaliteyi beğenmeyen biri daha çıktı. ..

Tabi neyle karşılaştırdığınız önemli. Clio Symbol'den yüz kat iyi malzeme ve işçilik bu arabada, ama toyota yaris'den de 2 sınıf geride.. Anlatmaya çalıştığım da bu benim. Eğer Symbol size yetiyorsa, bu araba mercedes gibi gelecek. Ama vw polo'dan inip binecekseniz(benim gibi) o zaman iç malzemeler oyuncak gibi kalıyor. Attan inip eşşeğe binmek oluyor.

Ama aracın dış tasarımı, multijet motoru, motorun TR'de tanınan ve yaygınlaşan bir motor olması sonucu ucuzlaşan bakım giderleri ve NCAP 5 yıldızı nedeniyle bu arabanın bugüne kadar çıkmış en güzel Fiat arabası olduğu ve çok satılacağı aşikar.

Fiat'ı tebrik ediyorum. Güzel araba.
    Ama ben Toyota Yaris alacağım :D

iyi seçim arkadaşım

• Her yer sımdı punto olur
  • 1.3-90-bg-lik-motor-astradakiyle-aynımı-?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 19 Şubat 2006 14:52:17 >
  • evet aynı motor.
  • aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alheric

Her yer sımdı punto olur

Olsun hocam
    Vatandaşımız şahinlerden doğanlardan inipde şöle puntoya clio 3 e binsin artık

• valla güzel olmuş
  • guzel de, simdiye kadar forumda 1 kisi aldım demisti galiba, baska yok mu?
  • selam arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum grandepunto için görüşlerinişzi bekliyorum.
  • selam arkadaşlar;
    ayıptır sorması ben puntoları inceledim, fiyatı ve donanımı ve yakıtı çok ii.
    tek sorun hız sabitleme sistemi.
    bu benim için çok önemli yaaa...
    grande puntolara hız sabitleme sistemi takılamıyormu?
    ilgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Aha Hortladı
  • Bu geçen senenin konusu değilmi?
    Sen bu soruyu fiat bölümüne soracaksın orada punto konusu var.
  • hmm...
    sitede arama yaptırıp buldum, ne kadar eski bi konu olduğuna dikkat etmedim.
    fiat bölümüne nasıl sorabilirim bilmiyorum
    (birazdan beni siteden atacaklar. "-- 50. mesaj yazışın olmuş ama, neyi nereye yazacağını bile bilmiyorsun!" die :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Aha Hortladı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.