Şimdi Ara

http://www.han-mu.com Online Server..(Resetlendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hehehew duran der adam 1 ayda der demek kı 1 ay dayanmıyacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibael

hehehew duran der adam 1 ayda der demek kı 1 ay dayanmıyacak

YanLissin Senın Yaptıgından Bahsettim 2 HAFTA DIYOSUN bahse Gelince 1 ay a cikiyo
  • YalnızLord server kapandıda bilgi verebilir misin açılıp açılmayacağı hakkında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: misafir64

YalnızLord server kapandıda bilgi verebilir misin açılıp açılmayacağı hakkında ?

Tabikide Acılcaq Sitede GerekLi acıqlama var Server Yedekleniyor
  • han-mu ya bi kere sitesine girdim server ekonomik nedenlerden dolayı kapanmıstır diyodu şimdi de bakım ve yedekleme :D... Serkan abi varsa düzelir Serkan abi yoksa pek sanmam serverın geri gelicegini ::D...
  • Sen yinede burdan haber verebilirsen açıldığını sevinirim
  • Ne zaman açılır tahmini bir süre verebilir misin ? Bugun açılacak mı ?
  • site acılmıo server kapanmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

site acılmıo server kapanmıs

Kapanmadi Kardes Bakimda...
  • acilsa bisi degismez
  • Server online gösteriyor ama disconnect veriyo
  • Servera saldırı olduğu için geçici bir süre kapandı.Tıpkı diğer serverlarına olduğu gibi.Bunları yapan elbet bu dünyada olmasada ahirette hesabını verecek.Ben o kişilerin karakterinden şüphe duyuyorum.Acaba insanmı diye düşünüuorum.En başta TÜRK mü diye düşünüyorum .Bir Türk kendi kendine zarar verebilir mi ? İşte biz bu yüzden gelişemiyoruz . Yabancıların neden binlerce serverı var çünkü adamlar kaliteyi birbirlerine zarar vererek aramıyor . Ama biz yeni bi yermi açılmış hadi hack leyelim bozalım mantığı ile yaşıyoruz . Yazıklar olsun bunları yapana .Kendinede Türk demesin Lanet yağdırıyorum burdan kendilerine insanlıklarından utansınlar

+ KARAKTERSİZLER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir64 -- 14 Nisan 2007; 15:39:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: misafir64

Servera saldırı olduğu için geçici bir süre kapandı.Tıpkı diğer serverlarına olduğu gibi.Bunları yapan elbet bu dünyada olmasada ahirette hesabını verecek.Ben o kişilerin karakterinden şüphe duyuyorum.Acaba insanmı diye düşünüuorum.En başta TÜRK mü diye düşünüyorum .Bir Türk kendi kendine zarar verebilir mi ? İşte biz bu yüzden gelişemiyoruz . Yabancıların neden binlerce serverı var çünkü adamlar kaliteyi birbirlerine zarar vererek aramıyor . Ama biz yeni bi yermi açılmış hadi hack leyelim bozalım mantığı ile yaşıyoruz . Yazıklar olsun bunları yapana .Kendinede Türk demesin Lanet yağdırıyorum burdan kendilerine insanlıklarından utansınlar

+ KARAKTERSİZLER !

Yaf Tek Yapmam Gereken Cs Serverına Ulasıp Dıs IP Lerı Ayarlamak Saldırdılar Bız Bır Ara Kapadık Her ıhtımale karsi hack mack yoq adam sehır dısında aksama doru gelcek o zaman onLine olcak arkadasi var oda staj daymiş o yuzden bir sureLiğine offline..

• Yani Pc ye Ulasabilsem Hic Bir Sorun Yoq Ayrıca Bu Bahaneyle Dosyalarda Yedekleniyo
  • Açıklamaların için sağol server açılacağı için sevindim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.