Şimdi Ara

http://www.hilalav.com.tr/ yardım edin iceri :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslarhttp://www.hilalav.com.tr/ kredi kartı peşin kral magnum havalı tüfek almayı düşünüyorum 125 tl peki bu site güvenilirmi ?

• up up up yardım edin ltfen güvenilirmi ona göre tüfek alıcam arkadaşlar!!!!!!!!
  • Ben de havalı tabanca almadan önce siteyi çok araştırmıştım. Sonuç olarak sitenin güvenilir, uygun fiyatlı ve yardımsever olduğunu öğrendim.Siparişim de sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem paran az, hatsan striker 1000s alda bişeye benzesin biraz ...

• fazla param yok hatsan striker 1000s pahalı 195 kral magnum güzel delme gücü ciddi diyolar ama hatsan mod 125 sniper para biriktirip alıcam cok güzel bir tüfek
  • Bu site tabii ki de güvenilir kardeşim, hiç merak etme. Metin abilerin dükkanıdır, en ufak bi yanlış olmaz gönül rahatlığıyla alışveriş yap. Çok da kaliteli, nitelikli, bilinçli doğa dostu bir insandır Metin/Mehmet abi, abiler.
  • tmm teşekkür ederim icim rahatladı işte yok hilal avdan alma havele ile aldıgında kargo gec geliyo gelse bile kırık cıkıyo falan diyolar ?
  • Telefonla ulaşıp kolaylıkla halledebilirsin.
    Adana'da Kızılay Caddesinin çıkışında hemen zaten dükkanları, hatırladığım üç tane kargo bürosu var orada. Hatta Sürat Kargoydu sanırım, dükkanlar yan yana. Yardımcı olmamı isterseniz, memnuniyetle.
  • krdeşim en hızlı kargo hangisi yurtici mi cünkü biz bügün havale ile alıcaz kral magnum havalı tüfegi ?
  • Gerçekten bilmiyorum hocam, hangi kargo şirketi daha hızlıdır. Ama mutlaka hilal av bir kargo firmasıyla anlaşmalıdır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bugün belki dışarı çıkarım uğrarım dükkana, bakarım sorarım bi tüfeğini
  • yok krdeşim saat 6 gecti o yüzden dükkanda kabandı artık yarın vericez bügün olmaz artık zaten havle daha ilk kez yapıyoruz nsaıl olcak bilmioruz bkm arayıp sorucaz nasıl olucak diye
  • Alper senle msn de konuşalım adresim cesur455@hotmail.com ekle bir kac sorum olucak ?
  • Adana Kızılay Caddesindeki Hilal Av Bayii Metin ve Mehmet abilerin dükkanı gerçekten güvenilir... Fakat onların sitesi farklı. Adana'da iki tane hilal av bayii var. Metin abilerin sitesi www.hilalavmarket.com dur. Tavsiye ederim. Ürünü sattıktan sonra da arkasında duruyorlar. Telefonları akşam 10 da arasan bile açık oluyor. İlgili adamlar... Çekirdekten yetişme tüfekçi adamlar, bu iş üzerine ihtisasları var.. Dediğim gibi;www.hilalavmarket.com güvenilir, sağlam bir site...
  • Merhaba,
    daha önce çok alış verişim oldu.öncelikleri müşteri memnuniyeti telefonda ve watshapp ta çok ilgileniyorlar. bence güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbebec

Merhaba,
    daha önce çok alış verişim oldu.öncelikleri müşteri memnuniyeti telefonda ve watshapp ta çok ilgileniyorlar. bence güvenilir.
    Arkadaş 5 yıldır senin cevabını bekliyordu.

• Konu hortlamış bende bir girdi yapayım. Son derece güvenilirdir. Kargoyu açmadan paketlemenin dışında ezik vs varsa kabul etmeyin firmayı arayıp durumu anlatın. Ürün onlara ulaştığı zaman malzemede ezik kırık vs varsa gerekli bedeli onlar kargo şirketinden alıyor ama siz açık sonra söylerseniz kargo şirketinden ödeme alınmıyor ve bu hilalavın zararına oluyor. Lakin çoğu zaman Hilal av bunu göze alarak ürünü geri alıp yenisini yolluyor. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Gerekirse bayi de bulunan Veli Bey ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.