Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

https vakifbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kendi bilgisayarımda ADSL (256k) Https ile girilen Vakifbank Internet-724 (https://internet724.vakifbank.com.tr/vb99/ )'e giremiyorum o nedenle online işlemlerimi internet kafeden yapmak zorunda kalıyorum.. bunun yanında teleweb'in de online işlem merkezine de giremiyorum.

amahttps://www.nic.tr 'ye giriyorum.

vakifbank'ta sag tiklayip dil secimini otomatik yaptım olmadı sonra turkce yaptım yine olmadı Microsoft VM yuıkledim gene olmadı. windowsupdate.micrsoft.com da, bütün güncelleştirmeleri SPleri (winme kullanıyorum) yükledim olmadı.. Internet Exp upğdate ettim yine olmadı bunu yazarken netscape indiriyorum onu da deneyip buraya yazacam.

ama ie kullanarak sorunu çözmek i,sytiyorum yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

• Netscape kurdum ama onda da olmadı
  • sana 3 önerim olacak..

1. İnternet Explorer ayarlarından advanted e geç .. ordan restore default u işaretle .. dene bi.. olmazsa -->
    2. Internet Explorer'ın sp ni yükle dene .. olmazsa program ekle kaldırdan onar dene ... eğer olmaz ise program ekle kaldırdan bir önceki sürüme geri dön dene ...
    3. Sorunun halen daha devam ediyorsa Java.com dan java yi yükle ...

AAAaaa baktın hala olmuyo Windows Xp cd'ni bilgisayarının cd-rom una koy ... formatla
  • Ben de vakifbankı kullanıyorum. Aynı problem bende de vardı.
    Explorer--Araçlar--Internet Seçenekleri--Bağlantılar--Yerel Ağ AYARLARI'na gir. Proxy sunucusu kutucuğundaki işareti kaldır. Kesin girersin.

Sebebine gelince ttneti proxy sunucuları bankaların ve bazı alışverş sitelerinin javascript açılan kutulu iletişim sistemlerini engelliyor. Hatta msn messenger ve hotmaile bile giremiyorsun. Formatı falan hiç düşünme saKIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: erd_eru

Ben de vakifbankı kullanıyorum. Aynı problem bende de vardı.
    Explorer--Araçlar--Internet Seçenekleri--Bağlantılar--Yerel Ağ AYARLARI'na gir. Proxy sunucusu kutucuğundaki işareti kaldır. Kesin girersin.

Sebebine gelince ttneti proxy sunucuları bankaların ve bazı alışverş sitelerinin javascript açılan kutulu iletişim sistemlerini engelliyor. Hatta msn messenger ve hotmaile bile giremiyorsun. Formatı falan hiç düşünme saKIN

selam
    bilgi için teşekkür ederim ama dediğin pencerede Proxy ile ilgili bişey işaretlenmemiş.sadece "ayarları otomatik olarak alguıla" var onu işeretini kaldırdım denedim ama gene olmadı

bu arada msn de açılmıyor dediğin dogru ama sorunu hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurler -- 16 Kasım 2004, 13:40:43 >
  • o tür güvenlik içerikli siteler SSL kullanırlar onun için eğer Internet EXPLORER kullanıyorsan Araçlar--->InternetSeçenekleri--->İçerik--->İçerik Danışmanı bilgilerini değiştir sorun çözülmezse gizlilik ayarlarının seviyesiini düşür...
  • yoksa site olarak fark etmez niye açılmasın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com Kredi Kartı
    13 yıl önce açıldı
    https://www.ersinoutdoor.com/
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

o tür güvenlik içerikli siteler SSL kullanırlar onun için eğer Internet EXPLORER kullanıyorsan Araçlar--->InternetSeçenekleri--->İçerik--->İçerik Danışmanı bilgilerini değiştir sorun çözülmezse gizlilik ayarlarının seviyesiini düşür...

dediklerini de yaptım olmadı sanıırm proxy olayı ama onuda yapamadım.. yani
    "Explorer--Araçlar--Internet Seçenekleri--Bağlantılar--Yerel Ağ AYARLARI'na gir. Proxy sunucusu "

altında tik yok
  • Arkada firewall çalışıyorsa kapat öyle dene..
  • firewall yok sanırım
    pikatel usb adsl modem kullanıyorum internete baglanmadan önce çevirmeli ağ gibi baglantı oluşturuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.