Şimdi Ara

Huawei, Android ve Windows işletim sistemlerinin alternatifini piyasaya sürüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abd denen lanet olası dünyanın her yerinde nerede kan varsa pislik varsa hepsinde parmakları var. Huawei ne çıkarırsa onu alacağım bu şeref yoksunu abd nin de pislik ürünlerinin de allah belasını versin. Ne kadar amerika sevici varsa onlarında allah belasını versin. Resmen bütün dünyanın anasını ağlatıyorlar. Bütün dünya için tehlike bütün dünya için bela başka birşey değil. Şerefsizler.

• berkaykas28 B kullanıcısına yanıt
    Şahsen Huawei'nin yanında olma sebebim, dünyadaki en büyük ikinci Ar-Ge merkezini Türkiye'de açmaları ve 450'den fazla iyi yetişmiş mühendisimize iş vermeleri (hem böylece o mühendisler yurtdışına da gitmemiş oldular); üstüne bir de "Seeds for the Future" projesi ile üniversiteli gençlerimizin projelerine destek verip, onları ücretsiz Çin'e götürüp 2 hafta gezdirip eğitim verdikten sonra, hiçbir şey talep etmeden geri getirmeleri ve hatta projelerini fonlamaları... Onlarca yıldır ABD şunun onda birini yapmadı bize.

• Şimdi onlar düşünsün.
    Huawei nin en önemli sorunu başlarda uygulama market ürün çeşitliliği olacaktır. Ama su gibi akan bir sistem yaparlarsa ilk başlarda çok önemli handikap olmaz. Market çeşitliliği zamanla zaten olacaktır.
  • Huawei'nin ikinci bir işletim sistemi yok şu haberi hatırlayan kimse var mı acaba 2012 den beri yeni işletim sistemi geliştirmiyormuş falan bunların hepsi yalan huawei fanları tarafından ortaya atılmış bir yalan

Haber:https://m.donanimhaber.com/haberler/Huawei-Mobil-isletim-sistemimizi-gelistirme-planimiz-yok-Androide-sadik-kalacagiz.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 26 Mayıs 2019; 12:35:54 >
  • Bu bizim zihniyetiyle nereye kadar dayanacak acaba.Abd sirketlerinin diz cokusunu gormek beni cok mutlu eder.Uzakmidir hayir.

• Bu adamlar 6 sene evvel en dandik telefonları yapıyorlardı antenli falan saçma sapan sonra bu sürede muazzam ivme kazandılar toplumda çin malı klitesizdir algısını yıktılar bu süreçte de ütüne koyarak devam edecekleeni rahatlıkla söyleyebiliriz

• Bazıları dalga geçiyor sanırım Ubuntu popüler mi hayır Apple MacOS popüler mi yok Tizen popüler mi yok değil kardeşim şimdi bunlar uzun zamandır piyasada olan ürünler çıkıp sizin o çok kötü dediğiniz ABD li Adobe Autodesk vb firmalar ben bu işletim sistemine destek vermeyeceğim dese ne tasarımcı alır ne müzikle uğraşan alır ne mühendis alır Google Chromebook gibi bir şey olur kimsenin almadığı alanlarında intenet için aldıkları cihaz misali aynı şey telefon içinde geçerli Windows Phone gayet iyi bir işletim sistemiydi ama Microsoft gibi dev firma uygulama geliştiricilerinden destek alamadı evet biz klasik olarak mazlumu savunuruz ama Çin, ABD dende rezalet komünist bir ülkeden hayır gelmez dünyayı komünizm ele geçirse şuanda o okuduğunuz distopya hikayelerine döner hayatınız ki Çin bunu halkına yaşatıyor 1.5 milyar insanın nerede ödeme yaptığını nereye gittiğini her şeyini takip ediyor yüz tanıma sistemleri ile çevrili sokaklar...

• Aynen. Mecburmuyuz Amerikan mallarını kullanmaya.zaten işleri güçleri ABD için bilgi toplamak.

• mesele isletim sistemi cikarmak degil. onu kuzey kore bile yapiyor. mesele o isletim sistemine bir ekosistem olusturabilmek, icinde her turlu uygulamanin bulunmasini saglamak. facebook, instagram, whatsapp ve benzeri populer platformlar, bunlarin hepsi amerikan sirketi ve bunlardan bir tanesi bile uygulama destegini esirgediginde windows phone gibi ortada kalirsin, satislar dibe vurur. zamaninda nokia (microsoft) lumia kotu bir telefon degildi, aksine o zamanki androidden daha akici daha seriydi, ama uygulama destegi olmayinca dibe cakilmakdan kurtulamadi.

• huawei'nin öncelerden beri kendi işletim sistemini geliştirmek için çalıştığı biliniyor. Şuan yaşananlar olması muhtemel bir senaryoydu huawei için.https://www.gizmochina.com/2016/06/23/huawei-reportedly-working-mobile-os/https://www.gizmochina.com/2018/11/30/huawei-official-confirms-new-independent-os-is-under-development/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.