Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya ben de B226 stock rom kullanıyorum. Sarj süresi çok iyi. ahh be huawei jelly bean çıkarsan da telefonumuzun performansı daha da artsa
  • Arkadaşlar lütfen bana bir öneri yazarmısınız? Telefon 4 günlük oldu 2 kez şarj yedi çok başarılı uygulamalar hız dizayn: master
    Ancak telefonda konusurken eriksonda olan Sar fazlalığı problemimi var konusurken kulagımdan içeriye saldıran baş ağrıtan bir durumu
    ve "mekanik cızırdaması" var. Tüm iştahım kaçtı herkes begeniyor derken kendim ifrit oluyorum

Başına benzer geleni varmı açık soru Bu
    telefon
    bozukmu?
  • Bu telefonu servise göndermelimiyim? Sar Oranı 0.4 yazıyor ki çok safe bir cihaz. Neden bende bu oluştu

Beyler El-Cevap?
  • Yeni bi Jelly Bean romu buldum arkadaslar. Ve sarjda ayni B226 da ki gibi.
    Bu konu:
    http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6285157&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D6496%26typeid%3D6496

buda indirme linki:
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=201595&uk=2936987094

Rom hakkında detaylı bilgi vericek olursam; Türkçe dil mevcut. Kilit ekranında, alarm uygulamasinda ve statusbarda bi kelimelik japonca bi yazı var. Rehberde kişiler, favoriler vs. kısımlar japonca yazıyor. Geri kalan herşey türkçe.
    Rehber uygulaması görüntülenecek kişilerden bi ayar seçtiğinizde kapanmaya zorla hatası veriyor. O yüzden bi ayar yapıcaksanız Rehbere girip, görüntülenecek kişiler, özelleştir sekmesinden ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ve gene rehberde kendi profilinizi olusturdugunuzda resim eklerseniz gene kapanmaya zorla hatasi aliyorsunuz. Yeni bi contacks.apk bulmaya ugrasiyorum.
    Mesajlasma programi müthis.
    Ayarlar arka plani beyaz.
    Cok hizli calisiyor ve suana kadar stabil gidiyor hersey.
    Şarjda on numara :)

Birde google markete gmail girişi yapabilmeniz için üstte arkadaşın söylediği adımları uygulayın.
    Yani şunları;
    quote:

Orijinalden alıntı: HarictenGazel

Oh sonunda... biliyordum aptalca birşeyden kaynaklandığını,

Adamlar /system/etc/hosts dosyası altına google tüm serverlerini el ile ipler vermişler... Tahminimce de bazı ipler Türkiye den yasaklı olduğu için çalışmıyordu... Sorunu söyle çözebilirsiniz. XDA Asisstant ı açıp Document kısmından /system/etc/hosts dosyasını silin sonra menü tuşu -> new text seçip içine

127.0.0.1 localhost yazın kaydedin çıkın. Root hak uyarınlarından kurtulmak için SuperSu uygulamasında XDAAsistant ı root ile çalıştırın...

(Biraz özet anlatım oldu fakat işin içinde olanlar anlayacaktır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 22 Ocak 2013; 17:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jay-R

Bu telefonu servise göndermelimiyim? Sar Oranı 0.4 yazıyor ki çok safe bir cihaz. Neden bende bu oluştu

Beyler El-Cevap?

Kardeş valla sar değeri serviste çözülür mü bilinmez ama sanırsam düzelmez. Ben aşırı bi rahatsızlık duymadım tabii herkesin bünyesi farklıda yani bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Yeni bi Jelly Bean romu buldum arkadaslar. Ve sarjda ayni B226 da ki gibi.
    Bu konu:
    http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6285157&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D6496%26typeid%3D6496

buda indirme linki:

Rom hakkında detaylı bilgi vericek olursam; Türkçe dil mevcut. Kilit ekranında, alarm uygulamasinda ve statusbarda bi kelimelik japonca bi yazı var. Rehberde kişiler, favoriler vs. kısımlar japonca yazıyor. Geri kalan herşey türkçe.
    Rehber uygulaması görüntülenecek kişilerden bi ayar seçtiğinizde kapanmaya zorla hatası veriyor. O yüzden bi ayar yapıcaksanız Rehbere girip, görüntülenecek kişiler, özelleştir sekmesinden ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ve gene rehberde kendi profilinizi olusturdugunuzda resim eklerseniz gene kapanmaya zorla hatasi aliyorsunuz. Yeni bi contacks.apk bulmaya ugrasiyorum.

Birde google markete gmail girişi yapabilmeniz için üstte arkadaşın söylediği adımları uygulayın.
    Yani şunları;
    quote:

Adamlar /system/etc/hosts dosyası altına google tüm serverlerini el ile ipler vermişler... Tahminimce de bazı ipler Türkiye den yasaklı olduğu için çalışmıyordu... Sorunu söyle çözebilirsiniz. XDA Asisstant ı açıp Document kısmından /system/etc/hosts dosyasını silin sonra menü tuşu -> new text seçip içine

127.0.0.1 localhost yazın kaydedin çıkın. Root hak uyarınlarından kurtulmak için SuperSu uygulamasında XDAAsistant ı root ile çalıştırın...

Emre sen CM10 dan mo bahsediyorsun şarj problemi için? Ben LIGUX kullanıyorum. Şarj problemninin olma sebebi DEEP SLEEP in CM10 üzerinde çalışmaması. Dolayısıyla eğer özel bir düzetltme yapmadıysa bu adamlar aynı sıkıntıyı seninde yaşaman gerekiyor.

Çok aktif kullanmadım fakat şu an şarjım **** de (saat 17.40) ve tahminimce bir gün yetecek. Fakat MIUI çok daha iyiydi...

Hız konusu ve deneyim JB de gerçekten çok farklı :) Herkes denesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarictenGazel -- 22 Ocak 2013; 17:39:13 >

• quote:

quote:

Yeni bi Jelly Bean romu buldum arkadaslar. Ve sarjda ayni B226 da ki gibi.
    Bu konu:

buda indirme linki:

Yani şunları;
    quote:

Emre sen CM10 dan mo bahsediyorsun şarj problemi için? Ben LIGUX kullanıyorum. Şarj problemninin olma sebebi DEEP SLEEP in CM10 üzerinde çalışmaması. Dolayısıyla eğer özel bir düzetltme yapmadıysa bu adamlar aynı sıkıntıyı seninde yaşaman gerekiyor.

Çok aktif kullanmadım fakat şu an şarjım **** de (saat 17.40) ve tahminimce bir gün yetecek. Fakat MIUI çok daha iyiydi...

Hız konusu ve deneyim JB de gerçekten çok farklı :) Herkes denesin :)

Kardeşim verdiğim linkleri inceleseydin keşke :) LİGUX değil onu denemedim bile ben Deep Sleep olmadıgını bildiğim için.

• Emre, tamam da bende verdiğin linkleri google translate ile ingilizce çevirttim deep sleep ile ilgili bişey bulamadım. Deepsleep gitmemesinin sebebi okuduğum kadarıyla CM10 telefondaki modem ile arasındaki problemden kaynaklanıyor. Uçak modu aktif iken işleminin deep sleep moda düştüğünü yazmışlar. Benzer durumun senin romda da olduğunu düşünüyorum.

CPUSpy uygulaması izleyip, sonunucu yazarsan bakalım deepsleep e gidiyor mu ?

Bu aradahttp://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-p1/353966-rom-ligux-4-1-stable-atx-3.html Ligux burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarictenGazel -- 22 Ocak 2013; 19:12:26 >

• quote:

Emre, tamam da bende verdiğin linkleri google translate ile ingilizce çevirttim deep sleep ile ilgili bişey bulamadım. Deepsleep gitmemesinin sebebi okuduğum kadarıyla CM10 telefondaki modem ile arasındaki problemden kaynaklanıyor. Uçak modu aktif iken işleminin deep sleep moda düştüğünü yazmışlar. Benzer durumun senin romda da olduğunu düşünüyorum.

CPUSpy uygulaması izleyip, sonunucu yazarsan bakalım deepsleep e gidiyor mu ?

Bu aradahttp://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-huawei-ascend-p1/353966-rom-ligux-4-1-stable-atx-3.html Ligux burada...

Bu gece denicem dostum yarin sabah burada paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jay-R

Arkadaşlar lütfen bana bir öneri yazarmısınız? Telefon 4 günlük oldu 2 kez şarj yedi çok başarılı uygulamalar hız dizayn: master
    Ancak telefonda konusurken eriksonda olan Sar fazlalığı problemimi var konusurken kulagımdan içeriye saldıran baş ağrıtan bir durumu
    ve "mekanik cızırdaması" var. Tüm iştahım kaçtı herkes begeniyor derken kendim ifrit oluyorum

Başına benzer geleni varmı açık soru Bu
    telefon
    bozukmu?

Dostum B226 romunu yükledin mi? hangi romla kullanıyosun?
  • emre romun 1-2 ekran resmini paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

emre romun 1-2 ekran resmini paylaşabilir misin?

Huawei Ascend P1 - U9200

Huawei Ascend P1 - U9200

Huawei Ascend P1 - U9200

Huawei Ascend P1 - U9200

Huawei Ascend P1 - U9200

Launcher olarak windows 8 kullandigim icin gerek duymadim menü kisimlarini paylasmayi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 22 Ocak 2013; 21:33:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onuraybatan

arkadaşlar çinden sipariş verdiğim kılıf 1 ay içinde geldi... telefonada 10 numara oldu...tavsiye ederim... aldıgım fiyat kargo dahıl 9.26dolar

linki var mıdır hocam?

http://www.aliexpress.com/item/DOORMOON-Flip-pu-leather-case-for-HUAWEI-U9200-Ascend-P1-with-retail-package/631717761.html BU LİNKTEKİ ÜRÜNÜ ALDIM... GÜVENİLİR BİR SATICI...

• quote:

Launcher olarak windows 8 kullandigim icin gerek duymadim menü kisimlarini paylasmayi :)

güzel görünüyor. 1-2 güne denicem. jelly beanın menü geçişlerini çok beğeniyorum. hızı da gayet iyi zaten cm10 da batarya problemi vardı, bunda yoksa kullanılabilir.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar çinden sipariş verdiğim kılıf 1 ay içinde geldi... telefonada 10 numara oldu...tavsiye ederim... aldıgım fiyat kargo dahıl 9.26dolar

linki var mıdır hocam?

http://www.aliexpress.com/item/DOORMOON-Flip-pu-leather-case-for-HUAWEI-U9200-Ascend-P1-with-retail-package/631717761.html BU LİNKTEKİ ÜRÜNÜ ALDIM... GÜVENİLİR BİR SATICI...

10 adet veya daha fazla alırsan %35 indirim varmış. aslında burda toplanıp bir elden sipariş etmek gerek :)

• quote:

quote:

güzel görünüyor. 1-2 güne denicem. jelly beanın menü geçişlerini çok beğeniyorum. hızı da gayet iyi zaten cm10 da batarya problemi vardı, bunda yoksa kullanılabilir.

Şarj iyi gidiyor. Deep Sleep yapıyor mu diye emin olmak için bu gece uyuduktan sonra sabaha bi bakim nasıl gitmiş. Burada yazarım ona göre denersin sende
  • arkadaşlar kotumuren arkadaşın tavsiyesi üzerine konu girişine androidle ilgili bazı terimlerin açıklamasını ekledim. kendisi yeşilcin sitesinden alıp göndermiş, ben de aynen ekledim.
    kotumurene teşekkürler
  • ARKADAŞLAR TELEFONLARINIZIN MICRO SD CARD LARI KAÇ GB.... BEN BUGUN 32 GB MICRO SD CARD SİPARİSİ VERDİM... ARANIZDA 32 GB TAKIP DENEYEN VARMI?...
  • Malesef deep sleep özelliği yokmuş
    Gece 70 de biraktim sabaha 54 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre telefonu kapatmadıysan CPU Spy kurup markette CPU kullanmına bakabilir misin ? Yaptığın test kesin bir bilgi vermez bu program ile görebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.