Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MedBoy

quote:

Orijinalden alıntı: veAdem

İngilizce olan sürüm hangisi ? Ben xda dan CM10 yukledim Türkçe, sarj iyi degil. Miui yukledim daha iyi. Birde ingilizce olani deneyeyim.

Hemen konunun ilk sayfasinda. Cm10 jelly bean.

Dediğin gibi ingilizce kullanmaya başladım bende :)
    Yalnız türkçesine denk gelirsen burada paylaşmak üzere bilgilendirirsen memnun olurum kardeşim
    Bende denk gelirsem aynı şekilde paylaşırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

quote:

quote:

quote:

Xda da buldum cm10un başka bir sürümünü onu kurdum valla canavar gibi

hangisi o? linkini verir misin?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930207

Buyur kardeşim

dostum bu zaten benim linkini verdiğim rom. linkini verdiğin konunun en son mesajlarına bakarsan romla ilgili bug vermişim

Dostum ben bu türkçe olan cm10 sürümünü kullanıyorum, batarya kötü çok çabuk bitiyor, sen türkçe olmayan sürümde batarya iyi gidiyor dedin, acaba o sürümün turkcelisi yok mu

Turkce yok ama cince var
    Bu surumde bataryadan gayet memnunum. Dil belki sonraki surumlerde eklenir. Bence english kullanin. Dil gelisimine faydali

Birde Şarj tatmin edici değl hocam , b226 daha uzun sureliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @MedBoy
    Üstad elimde (4.1.1) V100R001CHNC00B5080 (Beta) mevcut fakat ben bir türlü yükleyemedim "dload" klasörünü sd karta attığımda cmw den telin orjinal ayarlarındanda kuramıyorum recovery ve root işlemlerini yaptım super user da kurulu. atladığım birşeymi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_24

@MedBoy
    Üstad elimde (4.1.1) V100R001CHNC00B5080 (Beta) mevcut fakat ben bir türlü yükleyemedim "dload" klasörünü sd karta attığımda cmw den telin orjinal ayarlarındanda kuramıyorum recovery ve root işlemlerini yaptım super user da kurulu. atladığım birşeymi var acaba?

Cwm recovery modla yuklemiceksin, orjinal recovery ye dönüp öyle yüklemeyi dene, o zaman olur

• @yEmreozc

Orjinal Recovery ye nasıl dönebilirim 4.0.1 turkcel stok rom var üzerinde
  • quote:

@yEmreozc

Orjinal Recovery ye nasıl dönebilirim 4.0.1 turkcel stok rom var üzerinde

Konunun başında var
    B118 Orjinal recovery:http://www.mediafire.com/?h45lhpscy97ern8
    bu dosyayla dönebilirsin.

Cmd komutu ile cwm recovery yi nasıl kurduysan aynı şekilde yukarıda verdiğim orjinal recovery yi de öyle kur
  • teşekkür ederim kardeşim peki şu ana en stabil rom hangisidir tavsiyen nedir yani bende 4.0.3 eski gibi geliyor da.
  • Bu arada arkadaşlar Rom yorumları yapmak isterim.

CM10 romu gayet hızlı ve hızı o kadar tatmin edici ki akıyor telefon resmen. Ben flash video izlerken bi yandan mesajlaşmayı bu kadar hızlı hayal bile edemezdim. Kulaklık seside mükemmel.Ama gelin görün ki şarj sıkıntılı. Telefon ekranı kapalıyken telefon derin uykuya yatmıyor. Gece 12 de siz uykuya dalarken sabah uyandığınızda (8-9 da uyandığınızı farzedersek) şarjda yüzde 15-20 arası bi azalma görülüyor. Batarya kalibrasyonundan sonra bi nebze artabilir ama zannetmem ki yüzde yüzde bi verim alalım. Derin uyku için programlar var ama zırt pırtta onla uğraşılmaz. Aşırı yüklenme olduğunda çok fazla ısınıyor. Korkup kapatıyorum uygulamaları. Ayrıyetten güncel sürümünde türkçe yok.

Miui romuna hızlı diyemeyeceğim. Biraz hantal bi rom(en güncel sürümden bahsediyorum). Multi Lang romunu denedim fakat bi türlü türkçe yapamadım da. Batarya stock romdan iyi değil fakat CM10'dan iyi. Beyaz menü, beyaz mesajlaşma, beyaz rehber beyaz beyaz beyaz bunların hepsi göz yoruyor. Oldukça tatlı gözükmesene rağmen bi o kadar da yorucu :) Temaları var fakat koyu renkli temaları hiç iç açıcı değil, beğenmedim malesef ki. Her apk uygulamasından da root yetkisi istemesi biraz sıkıcı. Facebook'dan bile yetki istiyor dee haydi. Flash video oynatmada ki hantallığı da hiç hoşuma gitmedi. Isınma problemi de yaşamadım.

Ve tekrar geri döndüğüm B226 stock rom. Tam bi şarj dostu. Isınma problemi aşırı yüklenildiğinde bile korkutcak derecede olmuyor. Sayfa geçişleri Miui'dan iyi CM10'dan biraz kötü. Zaten CM10 JellyBean oldugundan o zevki yaşamak bir başka. Jelly Bean'i inanılmaz derecede iyi yapmışlar. Mesajlaşmadan zevk alıyorum, bildiğin mesajlaşmayı sevmeyen ben, hoşuma gidiyor bu versiyonla :D

Diyeceğim o ki stock romdan şaşmayın :) Şunun şurasında ne kaldı Jelly Bean güncellemesinin gelmesine diyerek, bi an önce çıkmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 16 Aralık 2012; 14:22:50 >

• quote:

teşekkür ederim kardeşim peki şu ana en stabil rom hangisidir tavsiyen nedir yani bende 4.0.3 eski gibi geliyor da.

En güncel stock rom sürümü olan B226 tavsiyemdir kesinlikle. Eski olsun, verimli olsun :)
  • sağol üstat bendeki rom da jelly bean ama beta =) sadece bi denemek için yüklicem sonra senin tavsiyenle B226 ya geçiş yaparım bu arada cwm bu telefonda gereksiz kalıyor yani. telin orjinal imajını al yedekle kaldır. =)
  • quote:

sağol üstat bendeki rom da jelly bean ama beta =) sadece bi denemek için yüklicem sonra senin tavsiyenle B226 ya geçiş yaparım bu arada cwm bu telefonda gereksiz kalıyor yani. telin orjinal imajını al yedekle kaldır. =)

Deneyip burda yorumunu yaparsan memnun oluruz dostum :) Eğer batarya ve hız iyiyse bende Jelly Bean kullanmak isterim.
  • deneyimlerimi yazıcam ama zaten 10-15 gün içinde stock romda çıkacak galiba =)
  • quote:

deneyimlerimi yazıcam ama zaten 10-15 gün içinde stock romda çıkacak galiba =)

Nerden duydun ki
  • çin forum sitesinden duydum

Bu arada orjinal recoverye döndüm ama gene romu kuramadım "invalid command ergument" diye hata alıyorum =(
  • quote:

çin forum sitesinden duydum

Bu arada orjinal recoverye döndüm ama gene romu kuramadım "invalid command ergument" diye hata alıyorum =(

dload klasörünü direk sdkart ana dizinine atıcaksın.
    Telefonun depolama kısmından yapmıcaksın.
    Telefonu kapatıp ses açma , kısma , ve güç tuşuna basılı tut. Ekran geldiğinde sadece güç tuşundan parmagını çek.
    Sonra o kendisi yüklicek
  • onuda denedim kardeşim
    "version list verify fail!"
    "Huawei SD card updatefail........"

bu uyarıları nalıyorum
  • quote:

onuda denedim kardeşim
    "version list verify fail!"
    "Huawei SD card updatefail........"

bu uyarıları nalıyorum

Bir saniye telefonu rootlayip build.prob u değiştirmedin mi.
    Konunun başına bak dostum orda yazıyor bu

• Bu oyunlardaki uyumluluk nasil gidicek ya kafayi yicem

• quote:

Orijinalden alıntı: kasirga2892

Bu oyunlardaki uyumluluk nasil gidicek ya kafayi yicem

Neden bahsettin anlayamadım dostum

• kardeşim build.prop dua değiştirdim sistemden. bendeki sürüm stok B103 ve B226 yada (Beta) B508 ikisinide yüklemeyi denediğimde aynı hatayı alıyorum ilk sayfadaki b118 recovery sini flashladım ondan sonra denemeleri yaptım. zaten root ve cwm flaslamayı daha önce yapmıştım cwmden orjinal (B118) recovery sine döndükten sonra build.prop değiştirerek dload dan yükleme yapmaya çalışıyorum netice gene aynı =)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.